Teknik Direktör Gürses Kılıç: “Başkanımız ve yöneticilerimizin gayret ve çabaları takdire şayandır. İnşallah lige istediğimiz gibi başlarız”

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR TEMPO ARTTIRDI

Futbol Federasyonu 2.Lig Kırmızı Grupta Ligi’nde mücadele edecek olan Kırşehir Belediyespor yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde çalışmalarına tam gaz devam ediyor.
Lige sıkı bir şekilde hazırlanan Kırşehir Belediyespor dün Güneykent sahasında yaptığı idmanla devam etti.
Dün gerçekleştirilen idman ısınma hareketleri ile başlarken daha sonra 15’er dakikalık 2 grup halinde koşular ile devam etti. Düz koşular ve top kapma çalışmalarıyla süren antrenman daha sonra taktik ağırlıklı hücuma yönelik çalışmalarla sürdü. Antrenmanın son bölümünde ise tam sahada çift kale maç oynandı. Yeşil ile mavi takım arasında oynan çift kale maçı yeşil takım 4-3 kazandı.
Yeni sezonun hazırlıklarına bu sezon yaşanan Pandemi’nden dolayı kendi tesisinde yapmak zorunda kalan Kırşehir Belediyespor, Teknik Direktör Gürses Kılıç, gelecek hafta başlayacak lig öncebi takımın son durumu hakkında bilgiler verdi.
Oldukça sıkıntılı bir süreç yaşadıklarını ve bu nedenle kamp yapamadıklarını söyleyen Gürses Kılıç, “Ülke olarak Koronavirüs hastalığı ile uğraşıyoruz. Bu nedenden dolayı da Kırşehir Belediyespor gibi köklü bir camia kamp yapmadan sezona kendi evinde hazırlanmak zorunda kaldı. Bizler bu sıkıntıların üstünden gelmeye çalışacağız. O yüzden şuan kendi tesisimizde yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Kırşehirspor kamp çalışmaları Temmuz ayında kendi tesislerinde başladı. Kuvvet, dayanıklılık ve de taktik çalışmaları ile sabah kuvvet ve dayanıklılığımız var öğleden sonraki antrenmanlarda ise taktik çalışmaları yapıyoruz. Takımda eksikliklerimiz var ancak en kısa zamanda onlar da tamamlanacak. İyi bir takım olma yolunda ilerliyoruz. Eksiklerimiz var. Yönetim de büyük bir özveri ile çalışıyor. Yaklaşık bir hafta içerisinde hedeflediğimiz takıma ulaşacağımızı düşünüyorum. Tüm Kırşehirlilerden destek bekliyoruz. Tabii ki zor bir süreç yaşıyoruz. Bu sezonda taraftarlarımızdan yoksun maçlara çıkacağız. Şimdi yeni bir oluşum yapıyoruz, yeni bir takım kuruyoruz bu da kolay değil ve bunun için herkesten sabır ve iyi niyet bekliyoruz. İnşallah hep birlikte Kırşehir Belediyespor’u layık olduğu yere taşıyacağız. Lütfen herkes bizden desteğini esirgemesin biz buraya Kırşehir Belediyespor’a gönlümüz ile birliğimiz ile tecrübe ve bilişimimizle hizmet etmeye geldik tabii ki bazı sıkıntılar olacaktır. Ama bu sıkıntıları Kırşehirliler ve bizler el birliği ile halledeceğiz” açıklamasında bulundu.
Kırşehir Belediyespor’un en kısa sürede lige hazır hale gelmesi için çalıştıklarını, eksik mevkilere de gerekli transferlerin yapılmasının ardından lige güzel bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini ifade eden Kılıç, “Kırşehir’de herkesin bizlerden beklentisinin yüksek olduğunu biliyorum. Ancak şunu kimse unutmamalı, futbol sektörü maddiyatla olur. Kulübümüzün maddi durumu ortada. Başkanımız ve yöneticilerimizin gayret ve çabaları takdire şayandır. İnşallah lige istediğimiz gibi başlarız” diye konuştu.
Yeşil-beyazlı ekibimiz Trabzon Hakimoğluspor’dan stoper Volkan Altınsoy, Bayburt Özel İdarespor’dan en libero Bilal Gülden, Düzcezpor’dan solbek Oğuzhan Yazıcı, Etimesgut Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Gökay Iravul, Sakaryaspor’dan kaleci Ahmet Sabri Fener Küçükyalı Yelkenspor’dan orta saha-önlibero Muhammet Apuhan, Bandırmaspor’dan Ali Kucık, Muhammet C. Tuncer, Şanlıurfaspor’dan Mehmet Fatih Bayat, Keçiörengücü’nden sağbek Batuhan Süer, Vanspor’dan Mehmet Alaettinoğlu Kahramanmaraşspor’dan stoper Nuri Merih Mursal, Muğlaspor'dan Batuhan Suer’i kadrosuna katmıştı. (HABER: SALİH GÜNER)