TÜRKİYE Futbol Federasyonu 3.Lig 2.Grupta mücadele eden ve topladığı 36 puanla lider durumda buluna Kırşehir Belediyespor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Play-Of mücadelesi içinde yer alan İstanbul ekibi Sultanbeyli Belediyespor iler karşılaşacak. Yeşil-beyazlılar kritik 90 dakikanın hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.
Teknik Direktör Selahaddin Dinçel yönetiminde Sultanbeyli maçının hazırlıklarını dün Güneykent Tesisleri'nde sürdüren yeşil-beyazlılar galibiyete odaklandı.
Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, futbolcularını 3-1’lik Adıyamanspor galibiyetinden dolayı kutladı.
Takım ardından pratiklere başladı. Futbolcular, son idmana kadar rakibi A’dan Z’ye ezberleyecek.
Kırşehir Belediyespor’da, zorlu Sultanbeyli ile kendi sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Yeşil-beyazlı Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ve öğrencileri, dün den itibaren zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti. Takım, hafta sonuna kadar Sultanbeyli maçıyla yatıp, Sultanbeyli maçıyla kalkacak.
Oyuncularına Sultanbeyli Belediyespor maçını ezberlettiren Dinçel, son oynanan maçta Adıyamanspor galibiyetinin Sultanbeyli maçında da tekrarlanmasını istiyor.
Yeşil-beyazlı hoca, kendi sahalarında oynamalarına rağmen zor bir maçının kendilerini beklediğini ama kazanmak için gerekli kaliteye sahip olduklarına vurgu yapıyor, rakibin artı ve eksilerini oyuncularına bir bir anlatıyor.
Kırşehir Belediyespor Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, Güneykent Tesisi’nde yapılan idman öncesi 15 dakika süren bir toplantı yaptı. Futbolcularını Pazar günü deplasmanda 3-1 kazandıkları Adıyamanspor karşısında aldıkları galibiyetten ötürü kutlayan Turgutlulu teknik adam, şampiyonluk yolunda ihtiyaçları olan bir galibiyet aldıklarını, bunun devamını ilerleyen maçlarında getirmek için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
Selahaddin Dinçel’in koşmalarının ardından kağıt üzerinde uyguladıkları taktiklerin provasını oyuncular üzerinde uyguladı.
TFF 3.Lig 2.grupta temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, 19’uncu hafta maçında kendi sahasında konuk edeceği Sultanbeyli Belediyespor maçı hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.
Kırşehir Belediyespor dün yaptığı tek idmanla kendi sahasında karşılaşacağı Sultanbeyli maçının hazırlıklarına tam kadro devam ediyor.
Güneykent Saha’sında yapılan çalışmaya tüm futbolcular katılırken, Teknik Direktör Selahaddin Dinçel yönetiminde yapılan çalışma ısınma hareketleri 5’e 2 çalışması ve tempolu koşular ile başladı.
Tempolu koşuların ardından pas yüzdesini artırmaya yönelik yapılan çalışmada dar alanda tek pas ve kontrol pas olarak taktik çalışma yapıldı.
Antrenman sonunda yeşil-beyazlılar son 20 dakikasını taktik ağırlıklı yaptığı çift kale maçla sona erdi. Çift kale maçın ardından idman orta sahada yapılan karın kası çalışmasıyla son buldu.
Kırşehir Belediyespor bugün yapacağı taktik ağırlıklı idman ile Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Sultanbeyli maçının hazırlıklarına devam edecek.