Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grupta 56 puanla 4’üncü sırada bulunan Kırşehir Belediyespor, 32’nci haftada deplasmanda karşılaşacağı Sivas Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. 
Yeşil-beyazlı ekibimiz önceki gün Güneykent tesisinde yaptığı çalışmayla Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağı Sivas Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
Kırmızı grupta son 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik alarak çıkış içinde bulunan Kırşehir Belediyespor, galibiyet serisini Sivas deplasmanında da sürdürmek istiyor.
Hafta içi deplasmanda karşılaştığı ve 1-0 yendiği Bodrumspor maçının moraliyle Sivas Belediyespor maçının hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlı temsilcimizde dün yapılan antrenman tam kadro yapıldı.
Haftayı Bodrumspor galibiyetiyle kapatan Kırşehir Belediyespor, gözünü yarın deplasmanda oynayacağı Sivas Belediyespor maçına çevirdi. Yeşil-beyazlılar, Sivas Belediyespor maçı hazırlıkları çerçevesinde dün taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.
Ercüment Coşkundere, futbolcularını Bodrumspor maçındaki göstermiş oldukları mücadeleden dolayı kutladı. Takım ardından pratiklere başladı. Futbolcular, son idmana kadar rakibi A’dan Z’ye ezberleyecek. 
Kırşehir Belediyespor’da, zorlu Sivas Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Yeşil-beyazlı Teknik Direktör Ercüment Coşkundere ve öğrencileri, dün den itibaren zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti. Takım Sivas Belediyespor maçıyla yatıp, Sivas Belediyespor maçıyla kalkacak.
Oyuncularına Sivas Belediyespor maçını ezberlettiren Ercüment Hoca, son oynanan maçta Bodrumspor karşılaşmasındaki mücadelenin bu maçta da tekrarlanmasını istiyor.
Tecrübeli teknik adam, yine deplasmanda oynamalarına rağmen zor bir maçının kendilerini beklediğini ama kazanmak için gerekli kaliteye sahip olduklarına vurgu yapıyor, rakibin artı ve eksilerini oyuncularına bir bir anlatıyor.
Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, Güneykent Tesisi’nde yapılan idman öncesi 15 dakika süren bir toplantı yaptı. Futbolcularını Perşembe günü Bodrumspor deplasmanındaki mücadelelerinden ötürü kutlayan yeşil-beyazlı teknik adam, ilk 5 iddiası ile yola çıktıkları bu sezonda her puanın değerli olduğunu ve Bodrumspor maçındaki performansın daha iyi olacağını ve bu hafta sahadan galibiyetle ayılacaklarını söyledi.
Kırşehir Belediyespor, 32’nci hafta maçında deplasmanda konuk olacağı Sivas Belediyespor maçı hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Güneykent Saha’sında yapılan çalışmaya tüm futbolcular katılırken, Teknik Direktör Ercüment Coşkundere yönetiminde yapılan çalışma ısınma hareketleri 5’e 2 çalışması ve tempolu koşular ile başladı. Tempolu koşuların ardından pas yüzdesini artırmaya yönelik yapılan çalışmada dar alanda tek pas ve kontrol pas olarak taktik çalışma yapıldı.
Antrenman sonunda yeşil-beyazlılar son 20 dakikasını taktik ağırlıklı yaptığı çift kale maçla sona erdi. Çift kale maçın ardından idman orta sahada yapılan karın kası çalışmasıyla son buldu.
Kırşehir Belediyespor bugün yapacağı taktik ağırlıklı idman ile yarın deplasmanda oynayacağı Sivas Belediyespor maçı için yola çıkacak. (HABER: SALİH GÜNER)