Yeşil-beyazlı ekibimiz sezon açılışında 2. Lig ekibi Ankara Demirspor’u güzel bir futbolla 2-0 yenerken, taraftardan tam not aldı…

Kırşehir Belediyespor sezonu açtı, umut verdi

Vali İbrahim Akın: “Takımımızın şampiyon olacağına inanıyoruz”
Milletvekili Mustafa Kendirli: “Kulübümüzün başarılarını daha da taçlandırarak devam ettireceğiz”

Başkan Veli Şahin: “Şanlı kulübümüz için güçlü bir kadro kurduğumuz inancındayız”

Bu sezon 3. Lig, 3. Grup’ta mücadele verecek olan Kırşehir Belediyespor, 26 Ağustos Pazar günü Ahi Stadı’nda sezonu törenle açtı ve 2. Lig ekiplerinden Ankara Demirspor’la yaptığı maçı 2-0 kazanarak gelecek adına büyük ümit verdi.
Pazar günü Ahi Stadı’nda gerçekleştirilen sezon açılışına Vali İbrahim Akın, Milletvekili Mustafa Kendirli, Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Kulüp Başkanı ve Belediye Başkan Vekili Veli Şahin ile bine yakın taraftar katıldı.
Sezon açılışında Kırşehir Belediyespor’un yöneticileri, teknik heyeti ve futbolcuları tek tek taraftarlara tanıtıldı. Ardından Kulüp Başkanı Veli Şahin bir konuşma yaptı.
2018-2019 futbol sezonunda hedefi olan bir Kırşehir Belediyespor kurmaya gayret ettiklerini belirten Başkan Veli Şahin, şunları söyledi:
“Kırşehir Belediyespor olarak bir yılı doldurmuş bir kulübüz. Geçmişi, mazisi başarılarla dolu bir kulüp iken, maalesef çeşitli nedenlerle silinmiş bir takımı Kırşehir Belediyespor olarak bizler devam ettiriyoruz. Bizler iş başına gelip takımımızın adını Kırşehir Belediyespor olarak yaptıktan sonra 8 aylık bir sürede takımımızı şampiyon yaparak yıllar sonra 3. Lig’e yükseltmenin haklı gururunu ve sevincini yaşadık. Tabi futbolda başarı varsa başarı kabul ediliyor. Yoksa ne yaparsanız yapın başarı kabul edilmiyor. Biz göreve geldikten sonra taraftarlarımıza iyi günde de, kötü günde de bizimle, takımımızın yanında olun demiştim. Bunu hep birlikte başardık. Bu yıl da aynı istek ve beklenti içindeyiz. Bu şanlı kulüp için güçlü bir kadro kurduğumuz inancındayız. Başarılı olacağız. Kırşehir’i, Belediyemizi ve Ahiliğimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Hep birlikte Kırşehir’i Türkiye’de parmakla örnek gösterilecek bir il ve takım yapmak için centilmen olmak zorundayız. Kırşehir’e gelecek her takımı sevgiyle, saygıyla karşılayıp rakiplerimizi sahada güzel futbolla yenip uğurlamak istiyoruz. Düşmanca, hasımca değil kardeşlik ve centilmenlik içinde olmak zorundayız. Bu takıma hem tribünde, hem da sahada destek verelim. 15 bin taraftar kitlesine sahip bir takımız. Bu takımın kalıcı ve başarılı olması için herkesin karınca kararınca bu takıma maddi ve manevi desteğini bekliyoruz. Ancak üzüntüm şu ki bu sezon satışa sunduğumuz kombine biletlerinde ne yazık ki beklenen oranda satış yapamadık. Sadece 300 kombine bileti satılmasını da kabul edemiyoruz. Yeşil-beyazlı formaya aşık olanları kombine bileti alarak takımımıza sahip çıkıp, destek olmaya davet ediyorum. Bu takım bu sezonda yarışın içinde olacağız. Biz her şeyi yapacağız. Başarı gelecekse hayırlı başarılar gelmesini Rabbimden diliyor, hep birlikte başarılı bir sezon geçirelim istiyorum.”
2018-2019 futbol sezonunda Kırşehir Belediyespor’a başarılar dileyerek konuşmasına başlayan Milletvekili Mustafa Kendirli ise, “Kırşehir Belediyespor geçen sezon bir başarı öyküsüne imza attı. Bu başarıda en büyük başarı Kırşehir Belediye Başkanımız Sayın Yaşar Bahçeci’ye aittir. Yine bu başarıda Başkan Veli Şahin ve ekibinin katkılarını da asla unutmuyor, hepsini kutluyorum. Kırşehir’de yıllardır bir profesyonel lig özlemi vardı. Önümüzdeki yıllarda bu başarıyı daha da taçlandırarak devam ettireceğiz. Şampiyonluk hedefimizi sürdüreceğiz. Altyapıya önem vererek Kırşehir’deki gençlerin de yeşil-beyazlı formayı giymesine öncülük edeceğiz. Takımımızı kurumsal bir yapıya bürüyeceğiz. Takımımızın her zaman maddi ve manevi arkasındayız. Borçsuz bir kulübüz. Takımımızın bu ligte başarılı olması için bizler her türlü desteği verirken, taraftarlarımızın ve şehrimizin ileri gelenlerinin de destek ve katkılarını esirgememelerini diliyorum” diye konuştu.
Kırşehir Belediyespor’un bu sezon da şampiyon olacağına inandığını ifade eden Vali İbrahim Akın ise şunları söyledi:
“Değerli dostlar geçen sene Kırşehir Belediyespor’umuz BAL Liginde mücadele ederken değerli yönetimimizin gayretleri belki şuanda çoğu aramızda bulunmayan değerli genç kardeşlerimizin başarılarıyla Kırşehir Belediyespor’umuz bu yıl 3. Lig’de yarışma hakkını elde etti. 3. Lig’e çıkmada emeği geçen yönetimimize, şu anda aramızda olmayan genç sporcu kardeşlerimize teşekkürü bir borç biliyoruz. Ve hepsine teşekkür ediyorum.
“Spor denince akla birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk kaynaşma geliyor. Bu sene inanıyorum ki Kırşehir Belediyespor’umuz da vereceği örnek mücadeleyle sporun amacına, ruhuna önemli katkılarda bulunacaktır. Bizim için önemli olan öncelikle budur. Diğer yandan Vali olarak ta bir sezonda en önemli beklentim maçlarımızın kavgasız, gürültüsüz, huzur ve barış içerisinde geçmesidir. Öncelikle biz taraftarlar olarak şampiyon olacağız. Burada göstereceğimiz mücadeleyle taraftar desteklerken rakibimize de saygı göstererek maçlarımızı izleyeceğiz. Buna yürekten inanıyorum. Diğer yandan bu sezonda değerli kardeşlerimize de başarılar diliyorum. Sporcu kardeşlerimizin hiçbir sakatlık yaşamadan sezonu tamamlamalarını çanı gönülden temenni ediyorum. Tekrar bu duygularla Kırşehir Belediyespor’umuza bu sene 3. Lig’de göstereceği mücadelede başarı diliyorum, destek diliyorum Allah’tan kolaylık diliyorum ve tekrar kazasız, belasız, kavgasız, dövüşsüz bir sezon temenni ediyor hepinizi tekrar en kalbi duygularla selamlıyorum. Sağolun varolun.”
Ardından kurban kesilerek, dua edildi ve Kırşehir Belediyespor-Ankara Demirspor maçına geçildi. Yeşil-beyazlı ekibimizin her iki yarıda da ortaya koyduğu futbolla taraftarlardan tam not alırken, 2. Lig ekibi Ankara Demirspor’u her iki yarıda attığı gollerle 2-0 mağlup etti. (HABER: SALİH GÜNER)