Bu sezon TFF 2’nci Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor 2021-2022 sezonunu Güneykent tesisinde açtı. Yeşil-beyazlılar yeni teknik heyeti ve tamamen sıfırdan kurulan takımla Cumartesi günü ilk antrenmanını gerçekleştirdi.
Geçtiğimiz yıl normal sezonu 72 puanla Ligi 3’üncü bitirip Play-Off’a kalan ve Play-Off’ta Kırklarelisporspor’u eleyerek Sakaryaspor ile karşılaşan yeşil-beyazlı ekibimiz Sakaryaspor ile 0-0 berabere kaldığı ilk maç sonrası 2’nci maçında 5-1 mağlup olarak 1’inci Ligi’n kapısından dönmüştü.
TFF 2’nci Ligde geride bıraktığımız sezonu Play-Off hattında tamamlayarak 1’inci Ligin kapısından dönen Kırşehir Belediyespor, yaklaşık 2,5 aylık bir aranın ardından Güneykent tesislerinde yaptığı antrenmanla sezonu açtı.
TFF 2.Lig mücadele edecek olan Kırşehir Belediyespor 2021-2022 Futbol Sezonunun ilk antrenmanını yaptı.
Yeşil-beyazlılar, yeni Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu yönetiminde Güneykent Tesislerinde yaptığı ilk çalışma ile yeni sezona “merhaba” dedi.
Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri ve koşu çalışmalarıyla başladı. Futbolcular dar alanda pas yaparak sürdürdükleri idmanı, karın kası çalışmasıyla noktaladı.
Kırşehir Belediyespor her gün sabah ve akşam yapacağı antrenmanla çalışmalarına tam gaz devam edecek. Bugün yapılan sezonun ilk antrenmanını Başkan Mustafa Bulut ve yönetim kurulu üyeleri izlerken, antrenman öncesi yeşil-beyazlı ekibin futbolcularına tatlı ikram ederek yeni sezonda başarılar diledi.
Kırşehir Belediyespor sezonun ilk idmanını 23 kişiyle yaptı. Geçen seneden kalan Erbay Eker, Hakan Erçelik ve kaleci Abdullah dışında tamamının yeni transferlerden oluştu.
Sezonun ilk antrenmanının ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, “Öncelikle yeşil-beyazlı ekibimize ve ligde tüm mücadele eden takımlara yeni sezon hayırlı olsun. Amacımız ligde her zaman zirveye oynayan bir takım olmak. İnşallah başarılı bir sezon geçiririz” ifadelerini kullandı.
Yeşil-beyazlı ekibinin yeni teknik direktörü Hocaoğlu, sezonun tüm takımlar için hayırlı olmasını dileyerek, “İnşallah sakatlık ve hastalık olmadan güzel bir sezon olur camiamız için. Bu camiaya geldiğim için mutluyum. Bildiğim bir camia. Geçen sezon bu takım güzel işlerin altına imza atarak Play-Off’a kalmıştık. Bu güzelliklere bir yenisini eklemek istiyoruz. Bugün itibarıyla çalışmalarımıza başladık. Amacımız sahada basmadık yer bırakmayan, rakibe nefes aldırmayan, oynadığı futbolla taraflı-tarafsız herkesin takdirini toplayan bir futbol takımı olup sezona merhaba demek istiyoruz” diye konuştu.
Transfer çalışmalarıyla ilgili bir soru üzerine Hakkı Hocaoğlu şunları kaydetti: 
“Aramıza katılan yeni arkadaşlarımız var, takip ettiğimiz arkadaşlarımız var, görüştüğümüz arkadaşlar var. İyi bir Kırşehir Belediyespor oluşturacağız. İsmimiz gibi genç ve dinamik bir takım kuracağız. Yaş ortalamamızı düşüreceğiz. Başkanımızla, transfer komitesindeki arkadaşlarımızla benim de belirlediğim isimler üzerinde çalışıyoruz. Bize gidecek en iyi oyuncu hangisiyse onun üstüne yoğunlaşıyoruz. Ben bundan dolayı da başkanımıza teşekkür ediyorum. Her gün kulübe gelip oyuncuları kendisi de izliyor. Çünkü doğruyu yapmamız lazım. Geçmişte yapılan hataları tekrarlamak istemiyoruz. Hep iyi işler yapmak istiyoruz. Bunda da başkanımız bizi kırmıyor, geliyor. Beraber karar verip ona göre transferlerimizi yürütüyoruz.” (HABER: SALİH GÜNER)