U14 Gençler Ligi’nde heyecan ve çekişme devam ediyor

Kırşehir Belediyespor, şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı: 3-0

STADYUM: 2 Nolu Sentetik (Kırşehir)

HAKEM: Mustafa Sarısakal

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: Göktüğ Sağır, Mustafa, Haydar, İsmail, Cebrail Köse, Mehmet, Arda Kurt, Yasin Güneş, Erdinç Kaya, Ayberk, Yekta, Kaan Sarı, Diyar, Fatih, Sefa, Eymen

ANTRENÖR: Halit Kılıç

MİNİK KRAMPONLAR SK.: Ahmet Ceylan, Arda Polat, Mustafa, Kerem, Ali Efe, Salih Akyüz, Ahmet, Mehmet, Efe Yıldırım, Aydın Erol, Sabri Can, Sefa, Ahmet, Ömer, Metehan, Rafet, Muhammed Ali

ANTRENÖR: Mustafa Koçak-Sinan Güneş

GOLLER: Dk.14 Arda, Dk.21 Yekta, Dk.68 Mehmet (Kırşehir Belediyespor)

HABER: SALİH GÜNER)

U14 Gençler Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Kırşehir Belediyespor, 8’inci haftanın kapanış maçında Minik Kramponlar ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Kırşehir Belediyespor, maçı 3-0 kazandı ve şampiyonluk iddiasını devam ettirdi.

Perşembe günü 2 No’lu Sentetik Sahasında oynanan ve Mustafa Sarısakal’ın yönettiği maça etkili bir oyunla başlayan Kırşehir Belediyespor 14’üncü dakikada Arda’nın golüyle Arda’nın ceza sahası dışından attığı golle 1-0 öne geçti.

Öne geçmenin vermiş olduğu moralle ataklarını sıklaştıran ve rakip kalede daha çok görülmeye başlayan Kırşehir Belediyespor 21’inci dakikada Yekta’nın golüyle skoru 2-0 yaptı. İlk yarıyı Kırşehir Belediyespor 2-0 önde tamamladı.

Karşılaşmanın 2’nci yarısına da etkili bir oyunla başlayan Kırşehir Belediyespor 68’inci dakikada Mehmet’in golüyle skoru 3-0 yaptı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Kırşehir Belediyespor rahat bir oyunla Minik Kramponları 3-0 mağlup ederek puanını 19’a çıkarıp 8’inci haftayı 2’nci sırada tamamladı.

Ligde zirve yarışının son haftalar yaklaştığında tavan yaptığı ligde topladığı 19 puanla averajla lider durumda bulunan 40 Şehirgücüspor olurken, aynı puanla averajla 2’nci sırada Kırşehir Belediyespor yer alıyor.

Bu 2 takımı ise Mucurgücüspor 17 puanla 3’üncü sırada takip ediyor. Şampiyonluk iddiası kalmayan takımlardan olan Minik Kramponlar ise 7 puanla 4’üncü, 6 puanla Gençlikspor ise 5’inci sırada yer alıyor.

Ligde lider durumunda bulunan 40 Şehirgücüspor kalan maçlarında Kırşehir Belediyespor ve Gençlikspor ile karşılaşacak. Kırşehir Belediyespor ise 40 Şehirgücü ve Mucurgücü ile 3 puan mücadelesi verecek.

Ligin 3’üncü sırasında yer alan Mucurgücüspor bu haftayı maç yapmadan bay olarak geçirecek ve 3 puanı hanesine yazdıracak.