GEÇEN hafta Başkent’te ummadık yenilgi alan Kırşehir Belediyespor’da Kızılcabölük maçına bakış açısı değişti. Yeşil-beyazlılar, ligin ilk yarısında Denizli’de 2-1 kaybettikleri karşılaşmanın rövanş hazırlıklarını sürdürüyor. Kırşehir temsilcisi Kızılcabölükspor’u Ahi Stadı’nda taraftarının önünde kazanarak şampiyonluk iddiasını devam ettirmenin hesaplarını yapıyor.
Selahaddin Dinçel ve öğrencileri, Çarşamba günkü maçla birlikte hem ilk yarıdaki mağlubiyeti telafi etmek, hem de Ahi Stadı’nda galibiyet serisine bir yenisini eklemek istiyor.
Kırşehir Belediyespor’da hafta içi mesaisinde karşılaşacağı Kızılcabölükspor maçının hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Yeşil-beyazlı takımda hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor.
Ligin 28’inci hafta maçında deplasmanda Altındağ Belediyespor’a 1-0’lık skorla mağlup olarak deplasmanda kazanamama alışkanlığına devam eden Kırşehir Belediyespor, Kızılcabölükspor maçıyla tekrar yeni bir galibiyet serisi başlatmanın planını yapıyor.
Karşılaşmanın hazırlıklarını Güneykent Tesisi’nde sürdüren Kırşehir Belediyespor sakat ve cezalı oyuncu bulunmaması teknik heyeti sevindirdi.
KAYIP İSTEMİYOR
Çarşamba günü kendi saha ve seyircisi önünde grubunda şampiyonluk hesapları yapan Kızılcabölükspor maçının hazırlıklarına dün Güneykent Tesislerinde devam etti.
İdmanda futbolcularını sürekli uyaran Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını ve akıllarında 3 puandan başka bir düşüncenin olmamasını istedi.
KENDİMİZİ AFFETTİRECEĞİZ
İkinci yarıda arka arkaya gelen deplasmanlardaki puan kayıplarının ardından zirveye puan açma fırsatını tepen yeşil-beyazlılar, Kızılcabölükspor maçıyla tekrar yeni bir sayfa açacak.
Ankara’da 3 puan bırakan Kırşehir Belediyesporlu futbolcular, kendilerini desteklemeye gelen taraftara galibiyet armağan edemedikleri için çok üzgün. Yenilginin moral bozukluğunu idmanlarda fazlasıyla yaşayan futbolcular, kendilerini affettirmek için ağız birliği yaptı.
Kaptan Fatih Şen, takım arkadaşlarıyla yaptığı toplantıda Çarşamba günkü Kızılcabölükspor maçında 3 puan sözü verdi. (HABER: SALİH GÜNER)

PFDK Yeşil-beyazlı ekibimize yine acımadı!



Kırşehir Belediyespor’a 13 bin liralık ceza daha!

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) 3.Lig 2.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kırşehir Belediyespor’un deplasmanda 1-0 mağlup olduğu Altındağ Belediyespor maçındaki cezalar belli oldu.
Geçtiğimiz hafta Keçiören Aktepe Stadı’nda oynanan ve 1-0’lık mağlubiyetle biten Altındağ Belediyespor karşılaşmasının ardından Kırşehir Belediyespor’a Profesyonel Futbol disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 13 Bin TL ile cezalandırdı.
***Yeni Orduspor Kulübünün, 24.03.2019 tarihinde oynanan Yeni Orduspor-Sultanbeyli Belediyespor TFF 3. Lig 2. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 4.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına…
***Aynı müsabakada Yeni Orduspor Kulübü teknik sorumlusu Mehmet Ali Karaca'nın, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 resmi müsabaka soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 1.500.-tl para cezası ile cezalandırılmasına…
***Altındağ Belediyespor Kulübünün, 24.03.2019 tarihinde oynanan Altındağ Belediyespor - Kırşehir Belediyespor TFF 3. Lig 2. Grup müsabakasında, stadyum kapasitesinin %10'undan fazla misafir kulüp seyircisinin tribüne alınması nedeniyle takdiren 2.500.-TL para cezası ile cezalandırılmasına,
***Kırşehir Belediyespor Kulübünün, 03.2019 tarihinde oynanan Altındağ Belediyespor-Kırşehir Belediyespor TFF 3. Lig 2. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına…
***Aynı müsabakada Kırşehir Belediyespor Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 2.500.-TL para cezası ile cezalandırılmasına…
***Aynı müsabakada Kırşehir Belediyespor Kulübünün, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı 9.000.-tl para cezası ile cezalandırılmasına…
***Aynı müsabakada Kırşehir Belediyespor Kulübünün, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1.200.-TL para cezası ile cezalandırılmasına…
***Düzcespor Kulübü sporcusu Muhammed Can'ın, 24.03.2019 tarihinde oynanan Adıyaman 1954 Spor-Düzcespor TFF 3. Lig 2. Grup müsabakasında, rakip takım oyuncusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle takdiren 3 resmi müsabakadan men ve 1.500.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi. HABER: SALİH GÜNER)