TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta ikinci yarı hafta sonunda oynanacak 8 müsabaka ile start alacak.

İlk yarıyı 22 puanla 11’inci sırada tamamlayan ve Antalya’da 10 gün kampta kalan ve burada üç hazırlık maça yaptıktan sonra şehrimize dönen Kırşehir Belediyespor, ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak istiyor.

Pazarspor maçının hazırlıklarını Güneykent Tesislerinde Teknik Direktör Hakan Karaca yönetiminde sürdüren Kırşehir Belediyespor, ilk yarıda deplasmanda 3-0 kazandığı maçın rövanşını da kazanıp hızla tehlikeli bölgeden uzaklaşmayı hedefliyor.

Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Karaca, Antalya kampının ardından Pazarspor maçının hazırlıklarına yoğunlaştıklarını belirterek, “2’nci yarının ilk maçında evimizde Pazarspor ile karşı karşıya geleceğiz. Bu maçın zorluk derecesini biliyoruz ve çalışmalarımızı ona göre hazırlıyoruz. Bizleri zorluk derecesi üst düzey bir karşılaşma bekliyor olacak. Bu maçı taraftarlarımızın desteği ile kazanarak 3 puanla başlamak istiyoruz. Bunun için de gerek Antalya kampında, gerekse kendi tesislerimizde çok iyi hazırlanıyor. Taraftarlarımızın desteğiyle ikinci yarıya galibiyetle iyi başlangıçla girmekten başka bir düşüncemiz yok. İnşallah bunu da başaracağız” dedi.

Pazar günü kendi sahasında Rize temsilcisi Pazarspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yoğunlaşan yeşil-beyazlı ekibimiz 2’nci yarının ilk maçında taraftarına galibiyet hediye etmek istiyor. Bu doğrultuda çalışmalarını galibiyet parolasıyla sürdüren Kırşehir Belediyespor’da zorlu Pazarspor maçı öncesi eksik veya sakat bulunmuyor.

Öte yandan 2’nci yarının bu hafta başlamasıyla birlikte ilk yarıda Kırşehir Belediyespor’un en golcü oyuncusu Ozan Karabacak oldu. Yeşil-beyazlı oyuncu Ligde attığı 4 golle en skorer isim oldu.

Kırşehir Belediyespor’un sezon başında Arnavutköy Belediyespor’dan transfer ettiği başarılı golcüsü Ozan Karabacak, sezonunun 19 haftalık bölümünde 4 golle takımının skor yükünü taşıyan ismi olarak dikkat çekti.

Yeşil-beyazlı ekibimiz ligde attığı 17 golün 4’ünde imzası bulunan Ozan Karabacak, 17 maçta sahada kaldı. 25 yaşındaki futbolcu; 1922 Konyaspor, Tarsus İdmanyurdu, Karacabey Belediyespor ve Şanlıurfaspor maçlarında fileleri havalandırma başarısı gösterdi. Ozan lig maçının yanı sıra Bursaspor ile oynanan maçta da 1 gol attı.

Kırşehir Belediyespor’un 4 golle en skorer ismi Ozan olurken, Ozan’ı 3 golle Tugay Adamcıl, 2 golle Hasan Kaşıkara, Can Vural, Mert Ilıman takip ediyor.

İşte Türkiye kupası dahil gol sevinci yaşayan futbolcular: Ozan Karabacak: 5 gol, Hasan Kaşıkara: 4 gol, Tugay Adamcıl: 3 gol, Hakan Erçelik: 2 gol, Can Vural: 2 gol, Mert Ilıman: 2 gol, Fatih Çıplak: 1 gol, Zihni Temelci: 1 gol, Volkan Kılıç: 1 gol

Kırşehir Belediyespor’da 17 futbolcu ise henüz gol sevinci yaşayamadı. Bekir Demircan, Ömer Kavurkacı, Berke Kaya, Tarık Kurt, Mehmet Eksik, Oğuz Özden, Erbay Eker, Nuh Aşkın, Osman Bodur, Ömer Faruk Taş, Savaş Yorulmaz, Emre Pehlivan, Sırat Yeşilördek, Mustafa Kibar Çiçek, Eren Taşkın ve Şenol Sürüm, ligin ilk devresinde gol sevinci yaşayamadı. (HABER: SALİH GÜNER)