TFF 2’nci Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve Antalya’da ikinci yarız hazırlıklarını sürdüren Kırşehir Belediyespor, burada oynadığı ilk hazırlık maçında Eskişehirspor’a 3-2 yenildi.

Aynı grupta mücadele ettiğimiz ve ligin alt sıralarda yer alan Eskişehirspor ile oynanan hazırlık maçına temsilcimiz Kırşehir Belediyespor Bekir, Fatih, Volkan, Ömer Faruk, Emre, Osman, Erbay, Mert, Tarık, Eren ve Ozan 11 ile başladı.

Maça hızlı başlayan Eskişehirspor 4 ve 10’uncu dakikalarda Onur Arı’nın golleriyle ilk yarıyı 2-0 yenik kapatan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor ikinci yarının başında Yahya Akbulut’un attığı gole engel olamayınca biran da 3-0 geriye düştü.

Teknik Direktör Hakan Karaca’nın müdahalesi sonucu yeşil-beyazlı temsilcimiz 75’inci dakikada Mert Ilıman ve 80’inci dakikada penaltıdan Hasan Kaşıkara’nın golleriyle s koru 3-2’ye getirse sahadan yenik ayrılmadan kurtulamadı. 

Kırşehir temsilcisi hazırlıklarına bugün 2’nci özel maçıyla devam edecek. Yeşil-beyazlı ekibimiz bugün Serik Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. (HABER: SALİH GÜNER)