Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor kamp yaptığı Bolu Grand parktaki ikinci hazırlık maçında 3.Lig ekiplerinden Osmaniyespor ile karşı karşıya geldi. Mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
Yeşil-beyazlı ekibimizin maçtaki tek golünü ise Emre Pehlivan kaydetti.
Yeni sezonda 2’nci Lig Beyaz grupta güçlü rakiplerle birlikte zirve mücadelesi vermek isteyen yeşil-beyazlı temsilcimiz 3’üncü etap kamp hazırlıklarına Bolu Green Parkta sürdürüyor. Kırşehir Belediyespor hazırlık maçları programı çerçevesinde önceki gün 3’üncü Lig ekiplerinden Osmaniyespor ile karşılaştı. Karşılaşmanın 22’nci dakikasında köşe vuruşundan gelen topa arka direkte gelişine voleyle topu ağlara gönderen Ali Sinan Galya takımını 1-0 öne geçirdi. Mücadelenin ilk yarısını Osmaniyespor 1-0 önde tamamladı. 
İkinci yarıda her iki ekip farklı 11’le sahaya çıkarken, yeşil-beyazlı ekibimiz aradığı golü penaltıdan Emre Pehlivan ile buldu. Bu golle karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.
Kırşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde son hazırlık karşılaşmasında Diyarbekirspor ile karşılaşacak. 
Yeşil-beyazlı ekibimiz gelecek haf-ta Bolu kampını tamamlayarak şehrimize dönecek ve lig hazırlıklarını Güneykent Tesisleri’nde devam edecek. (HABER: SALİH GÜNER)