Yeşil-beyazlı ekibimizin Yönetim Kurulu: “Asılsız karalamalara karşı yargıya başvuracağız”

Kırşehir Belediyespor Kulübü
yönetimi artık sabretmeyecek

Yönetim Kurulu: “İkinci devrede, yapacağımız takviyelerle de daha güçlü, hedefe odaklı bir Kırşehir Belediyespor izleyeceğinizden hiç şüpheniz olmasın”

TFF 2. Lig, Kırmızı Grup’ta ilk yarıyı 6’ncı sırada tamamlayan Kırşehir Belediyespor yöneticileri ikinci yarıya daha güçlü bir kadro ile çıkmak için yoğun çaba harcarken, bazı kişilerin art niyetli olarak çeşitli karalamalarda bulunarak yöneticilerin çalışma şevklerini kırması gerçek Kırşehir Belediyespor taraftarlarının üzüntüsüne neden oluyor.
Yönetime gemldikleri günden bu yana gece-gündüz çalışarak Kırşehir Belediyespor’un başarısı için her türlü fedakarlıkları yaptıklarını belirten Kırşehir Belediyespor Kulübü’nün yöneticileri, kulübe ve kendilerine yönelik mesnetsiz iddia ve iftiralara karşı artık sabretmeyeceklerini, haklarını ve itibarlarını adalet önünde koruyacaklarına vurgu yapütılar.
Son günlerde takım ve kulüp hakkında iftaralar atılması üzerine harekete geçen Kırşehir Belediyespor yöneticileri, bu kişileri son kez uyardılar ve yargı yoluna başvuracaklarını ifade ettiler.
Kırşehir Belediyespor Kulübü’nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada şu görüşlere yer verildi:
“TFF İkinci Lig, Kırmızı Grupta sürdürdüğümüz mücadelemizin ilk yarısını geride bırakmış bulunuyoruz, bu mücadelenin, son haftalarda aldığımız yaralara rağmen, bütçe, sezon öncesi hazırlık ve birtakım etkenler göz önüne alındığında başarılı bir mücadele olduğu söylenebilir. İkinci devrede, yapacağımız takviyelerle de daha güçlü, hedefe odaklı bir Kırşehir Belediyespor izleyeceğinizden hiç şüpheniz olmasın.
“Siz taraftarlarımızla esas paylaşmak istediğimiz konu, can sıkıcı olsa da sizlerin malumu olması açısından çok önemlidir. Kulübümüz başkanının ve yöneticilerinin, işlerinden, ailelerinden, özel yaşantılarından feragat ederek ortaya koyduğu gayret ve fedakârlık; yönetimimiz, başkanımız ve kulübümüz tarafından dile getirilmediği için art niyetli bazı kimselerce yok sayılmaya, göz ardı edilmeye çalışılmıştır. Tamamen gönüllülük esasına dayalı, maddi bir beklenti olmadan ve hatta maddi fedakârlıklarla yürütülen başkanlık ve yöneticilik makamları, kötü niyetli, kötü kalpli kimselerin mesnetsiz iddia ve iftiralarıyla yıpratılmaya çalışılmaktadır. Kırşehir Belediyespor’un bir kuruşuna dahi halel gelmeyeceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın, hesap verilebilirlik ve şeffaflık anlamında Türkiye’nin en önde gelen kulüplerinden olduğumuzu bilmenizi isteriz. Bu konuda şüphesi ve elinde delili olan, Kırşehir Belediyespor’u ve Kırşehir’i seven her yurttaşımızdan beklentimiz memleketimizin hakkını Türkiye Cumhuriyeti Mahkemelerinde aramasıdır. Çünkü bizler yönetimimize ve kulübümüze yönelik mesnetsiz iddia ve iftiralara karşı böyle yapacağız, haklarımızı, itibarımızı adalet önünde koruyacağız. Bundan sonra sadece iftira atarak, gündemi manipüle ederek, çevreleri provoke ederek geçimini sağlayanları görmezden gelmek yerine, onlarla yasal yollarla mücadele edeceğiz, bizler kendimizden eminiz ama sinek küçük olsa da mide bulandırıyor ve bizler bundan sonra bu gibi durumlara mahal vermeyeceğimizi tebliğ ve taahhüt ederiz.
“Göreve geldiğimiz günden bugüne, geçtiğimiz zorlu süreci sizlerle paylaşmamamızın sebebi siz taraftarlarımızın üzülmemesi, memleketin takımının derdiyle dertlenmemesi içindir. Ama bunu fırsat bilerek, ayıplarını, israflarını yalan ve iftira ile örtmeye çalışanlara aman vermeyeceğiz, bunu yaparken de esas işimiz olan Kırşehir Belediyespor’u ihmal etmeyeceğiz, daha çok çalışarak, daha fazla fedakârlık yaparak, belki de eşimize dostumuza, sevdiklerimize ve ailemize daha az vakit ayırmak zorunda kalarak yolumuza devam edeceğiz. Bu gibi iftiralara karşı kendimizi savunmaktan dolayı hicap duyduğumuzu bildirir kulübümüzü ve kendimizi siz değerli hemşehrilerimizin vicdanlarına emanet eder, saygı ve sevgilerimizi sunarız.” (HABER: SALİH GÜNER)