KIRŞEHİR BELEDİYESPOR KENDİNE 
GELDİ, GALİBİYETLER BAŞLADI: 2-0

SAHA: Ahi .
HAKEMLER: Mustafa Hakan Beleder***, Burak Gültek***, Emre Doğu*** (Karabük Böl.) 4.HAKEM: Mikail Cihangir*** (Karabük Böl.)
KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: Bekir Demircan***, Oğuz Özden***, Tugay Adamcıl***, Osman Bodur**, Fatih Çıplak**, Zihni Temelci***, Hakan Erçelik***, Oktay Balcı***, Sinan Özkara*** (Dk.64: Mustafa Kibar Çiçek*), Emre Demir** (Dk.80: Şenol Sürüm**), Mert Ilıman*** (Dk.89: Mehmet Halil Dani?*)
TEKNİK DİREKTÖR: Sinan ÖZDOĞAN
ESKİŞEHİRSPOR: Efehan Kaptan**, Muhammet Yahya Akbulut* (Dk.46: Hüseyin Buğra Cesur**), Hasan Ulaş Uygur**, Onur Arı**, Tolga Yakut**, Onurhan Uyanık* (Dk.69: Doğukan Ünal**), Utku Kızılkaya** (Dk.46: Eray Ertorun*), Arda Okumuş* (Dk.75: Sezgin Çolpan**), Eren Altıntaş* (Dk.46: Ömer Faruk Söyler**), Bartu Göçmen**, Hasan Alp Altınoluk**
TEKNİK DİREKTÖR: Suat KAYA
SARI KARTLAR: Dk.59: Osman Bodur (Kırşehir Belediyespor) / Dk.59: Tolga Yakut , Dk.86: Hasan Ulaş Uygur, Dk.90+1: Bartu Göçmen (Eskişehirspor)
GOLLER: Dk.10: Zihni Temelci, Dk.20. Oktay Balcı (Kırşehir Belediyespor)
HABER: SALİH GÜNER

TFF 2.Lig Beyaz Gurubun 35’inci haftasında Kırşehir Belediyespor 2-0 yenerek çıkışını sürdürdü.  
Kırşehir Belediyespor da sakat olan Volkan Kılıç, Nuh Aşkın ve Sırat Yeşilördek ile Teknik Direktör Hakan Hayati Karaca’yı gerekçe göstererek antrenmanlara çıkmadıkları gerekçesiyle nedeniyle  kadro dışı bırakılan Ozan Karabacak, Savaş Yorulmaz, Savaş Taga, Serhat Yeşilordek, Eren Taşkın ve Hasan Kaşıkara kadroda yer almadı.
Vali İbrahim Akın, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk’ün de izlediği maçta Kırşehir Belediyespor 10.dakikada Zihni Temelci ve 20.dakikada Oktay Balcı’nın attığı gollerle  Eskişehirspor’u 2-0 yenerek galibiyetlerini bir yenisini daha ekledi. 
Kırşehir Belediyespor bu alınan galibiyetle puanını 43’e çıkardı ve sıralamada 10’uncu sıraya yükselirken, play-off şansını da sürdürdü.  
Kırşehir Belediyespor’un vuruyu ile başlayan müsabaka güzel bir havada oynandı.  
GOOOLLL DK.10: Kırşehir Belediyespor etkili geldi. Hakan Erçelik’in pasıyla ceza sahası içinde topla buluşuna Zihni Temelci, rakiplerini geçerek ceza alanına girdi ve düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
Dk.12: Kırşehir Belediyespor sağdan Mert Ilıman ile etkili geldi. Mert’in pasıyla ceza alanında topla buluşan Hakan Erçelik’in sert şutu yandan az farkla auta çıktı.
GOOOLLL DK.20: Kırşehir Belediyespor kaleyi sol çaprazdan serbest atış kazandı. Serbest atışı Tugay Adamcıl kullandı. Tugay’ın ön direğe gönderdiği topla Oktay Balcı buluştu. Oktay, plase bir vuruşla topu ağlara göndererek maçta farkın ikiye çıkmasını sağladı 2-0.
Dk.22: Kırşehir Belediyespor soldan Tugay Adamcıl ile etkili geldi. Tugay, orta sahadan aldığı topla soldan ceza alanın kadar inip kaleyi karşısına aldı. Tugay’ın sert şutunu kaleci Efehan çeldi.  Dönen topu  elverişli pozisyonda önünde bulan Hakan Erçelik’in  sert şutu savunmaya çarpıp kornere çıktı.
Dk.29: Konuk Eskişehirspor sağdan Hasan Alp Altınoluk ile atağa çıktı. Hasan Alp, sağdan sıfıra kadar inip pasını Onur Arı’ya çıkardı. Onur’un sert şutu kaleci Bekir Demircan da kaldı ve ilk yarı Kırşehir Belediyespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
Dk.47: Kırşehir Belediyespor atağında Hakan Erçelik orta sahada topla buluştu. Hakan’ın derinlemesine pasıyla Emre Demir bir anda kaleci Efehan Kaptan ile karşı karşıya kaldı. Emre’nin sert şutu üstten auta çıktı.
Dk.57: Kırşehir Belediyespor soldan Tugay Adamcıl ile çıktı. Tugay, pasını Fatih Çıplak’a çıkardı. Fatih, ceza alanında topa vurmak yerine Mert Ilıman’a çıkardı. Mert’in sert şutu üstten auta çıktı.
Dk.61: Konuk takım kaleyi sol çaprazdan gören yerden serbest atış kazandı. Serbest atışı Tolga Yakut kullandı. Tolga’nın ortasına uzak kale direğinde Onur Arı kafayı vurdu. Onur’un kafa şutunu kaleci Bekir Demircan kontrol etti.
İlerleyen dakikalar karşılıklı ataklarla geçince karşılaşma Kırşehir Belediyespor’un ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0 sona erdi.