Teknik Direktör futbolcularını hem çalıştırıyor, hem de galibiyete motive ediyor

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR,

KARACABEY’E BİLENİYOR

Son haftalarda içeride ve dışarıda aldığı kötü sonuçlarla küme düşme hattına inan ve haftayı deplasmanda 1-1’lik skorla Eskişehir beraberliği ile kapatan Kırşehir Belediyespor’da rota Karacabey Belediyespor’a çevrildi.

Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Karaca, futbolcular, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayacağı Karacabeyspor maçına galibiyet parolası ile hazırlanıyor.

TFF 2’nci Lig Beyaz grupta 7 maçtır galibiyete hasret olan yeşil-beyazlı takım, iç sahada uzun süre galibiyet hasretine son vermenin hesaplarını yapıyor. Kırşehir Belediyespor’un bu hesabı tutarsa, ilk yarıda bitime iki hafta kala puantaj sıralamasında büyük bir avantaj kazanılacak.

Temsilcimiz puanını 20’ye çıkaracağı gibi puantaj sıralamasında en az iki ya da üç basamak sıçrama yapacak.  Bu doğrultuda yeşil-beyazlı temsilcimiz çalışmalarına galibiyet parolasıyla devam ediyor.

Yeşil-beyazlılar, Karacabey Belediyespor maçı hazırlıkları çerçevesinde dün taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Hakan Karaca yönetiminde Karacabey maçının hazırlıklarını dün Güneykent Tesisleri’nde devam eden yeşil-beyazlılarda tek hedef galibiyet.

Eskişehirspor karşısında özellikle ikinci sarıda iyi mücadele ettiklerini belirten Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Karaca, iyi bir oyun sergileyip girdikleri pozisyonları golle sonuçlandıramayıp sahadan beraberlikle ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Teknik Direktör Hakan Karaca maçın ardından yaptığı açıklamada “Ben takımın başına gelmeden önce 6 maçlık bir galibiyet özlemi vardı. Bugün saya hem 3 puan hem de şansızlığı kırmak düşünceyle çıktık. Maça iyi başladık. Ön taraftar baskılar oluşturduk. İyi oynarken kötü bir gol yedik. Oyunu bırakmadık. İkinci yarıda gol arayışına girdik. Riski göze aldık. Beraberlik golünü de attık fakat galibiyet için yeterli olmadı. Kısmet değil. Artık bu maç geride kaldı. Özellikle ikinci yarı baskılı bir oyun oynadık. Fakat sonuca gidemedik” dedi.

Pazar günü Ahi Stadı’nda oynanacak Karacabeyspor maçına bütün taraftarları davet eden Teknik direktör Hakan Karaca, “Taraftarlarımıza inşallah bu maçta güzel futbol ve güzel sonuç armağan etmek istiyor ve kötü gidiye son vermek istiyoruz. Bunun için taraftarlarımızı bu önemli maçta yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Son 7 maçında galibiyet yüzü görmeyen Kırşehir Belediyespor, Karacabey Belediyespor maçını kazanarak şansızlığını kırmak istiyor.

Yeşil-beyazlı futbolcular Karacabey maçı hazırlıkları çerçevesinde dün yapılan idmanın ardından şut ve gol çalışması yaptı. Kırşehir temsilcisi, Bursa ekibi karşısında maçında gol sıkıntısı yaşamamak için dün yapılan idmanın sonlarında gol ve şut çalışması yapıldı. Dün yapılan şut ve gol çalışmasının ilk bölümünde hareketli, ikinci bölümünde ise duran toplarla kalelere şut attılar. Şut çalışmasından sonra yan top çalışmasına geçildi. (HABER: SALİH GÜNER)