STAT: Ahi/Kırşehir
HAKEMLER: Serdar Akkoçoğlu** , Erdem Değirmenci** , Uğur Aydoğan** (Balıkesir Böl.),
4.HAKEM: Oğuzhan Çakır (Balıkesir Böl.),
KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: Deniz Çınar**, Batuhan Süer**, Nuri Melih Mursal**, Serhat Mermer*** (Dk.85: Şerif Doğan*), Hakan Yavuz*** (Dk.71: Furkan Polat*), Mehmet Alaeddinoğlu** (Dk.61: Gökay Iravul**), Onur Karakabak**, Abdüladir Akyıldız** (Dk.71: Bilal Gülden**), Üstün Bilgi**, Sabit Hakan Yılmaz** (Dk.85: Hakan Erçelik*), Oğuzhan Yazıcı**
YEDEKLER:  Ahmet Sabri Fener, Tarık Emre Aslan, Muhammet Apuhan,  İsmail Düzgün, Ömer Faruk Taş
TEKNİK DİREKTÖR: Ercümend Hülaki COŞKUNDERE
KARDEMİR KARABÜKSPOR: Halit Tokur*, Arda Belen**, Toykan Topuz* (Dk.64: Emre Eser*), Melih Berat Arslan**, Doğukan Sabih Toksöz**, Ali Kemal Yılmaz* (Dk.64: Uğurcan Yasin Tabak*), Furkan Övün**, Ömer Faruk Yaylacı** (Dk.78: Tuğrul Yavaşçı*), Ömer Faruk Yılmaz**, Ömer Çelik* (Dk.64: Cihan Aydın*), Berk Kervankıran*
YEDEKLER: Ferhat Yılmaz, Muhammet Emin Acar, Ahmet Enes Karataş 
TEKNİK DİREKTÖR: Hüseyin SERBES
GOLLER: Dk.11: Hakan Yavuz, Dk.57: Abdülkadir Akyıldız, Dk.60 ve 78: Üstün Bilgi (Kırşehir Belediyespor)
SARI KARTLAR: Dk.20: Toykan Topuz,  (Kardemir Karabükspor)
HABER: SALİH GÜNER

  

 Türkiye Futbol Federasyonu Misli.com 2.Ligin 19.Haftasında kendi sahasında  Kardemir Karabükspor’u ağırlayan ve üç önemli 5ıoyuncusundan yoksun Kırşehir Belediyespor, zayıf rakibini 4-0 yenerek ilk yarıyı 33 puanla kapattı.
Önceki gün yeni hocası Ercümend Hülaki Coşkundere ile sözleşme imzalayan Kırşehir Belediyespor, sahadan 4-0 galip ayrılırken, çok sayıda mutlak gollük pozisyondan da yararlanamadı.
Volkan Altınsoy,  Erbay Eker ve Ahmet Karadayı cezalı ve sakat olan Ali Kucik kadroda yer almazken, konuk takımda cezalı olan Sezer Gündüz kadroda yer almadı. Konuk takım Kardemir Karabükspor, transfer yasağından dolayı sahaya genç takım oyuncuları ile çıktı.
Kırşehir Belediyespor, zayıf rakibi Kardemir Karabükspor’u 11.dakikada Hakan Yavuz, 57.dakikada Abdülkadir Akyıldız, 60 ve 78.dakikada Üstün Bilgin’in attığı gollerle karşılaşmayı 4-0lık skorla kazandı.
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun da izlediği müsabaka Kırşehir Belediyespor başladı.
Dk.7: Kırşehir Belediyespor  soldan Onur Karakabak ile atak geliştirdi. Onur, soldan hızla inip pasını ön direkteki Abdülkadir Akyıldız’a çıkardı. Abdülkadir’in şutunda top yandan auta çıktı.
GOOOLL DK.11: Kırşehir Belediyespor köşe atışı kazandı. Köşe atışını Mehmet Alaeddinoğlu kullandı. Mehmmet’in ceza alanına ortasını Karabük savunması uzaklaştıramadı. Ceza yayı içinde topla buluşan Hakan Yavuz, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi 1-0
Dk.15: Kırşehir Belediyespor  soldan Abdülkadir ile atak geliştirdi. Abdülkadir, pasını ceza alanı içindeki Üstün’e çıkardı. Üstün’ün şutunda top üstten dışarı çıktı.
Dk.25: Kırşehir Belediyespor köşe atışı kazandı. Köşe atışını Mehmet Alaeddinoğlu kullandı. Mehmet’in ortasıyla ön direkte Abdülkadir ile buluştu. Abdülkadir’in kafa şutunda top yandan auta çıktı.
Dk.38: Kırşehir Belediyespor orta alanda Hakan Yavuz ile atağa çıktı. Hakan, pasını soldan bindiren Onur Karakabak’a çıkardı. Onur, köşe direğinin yanından ceza alanına ortasını yaptı. Altı pas içinde Üstün’ün kafa şutunda top üstten auta çıktı.
Dk.48: Konuk takım Kardemir Karabüspor sağdan atağa çıktı. Toykan Topuz’un pasıyla buluşan Arda Belen, sağdan ceza alanına girdi. Arda’nın sert şutunu kaleci Deniz kontrol etti.
GOOOLLL DK.57: Kırşehir Belediyespor köşe atışı kazandı. Köşe atışını Mehmet Alaeddinoğlu kullandı. Mehmet’in ortasında Oğuzhan topu Abdülkadir’e indirdi. Abdülkadir , düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-0’a taşıdı. 
GOOOLLL DK.60: Kırşehir Belediyespor orta alanda Hakan Yavuz ile atak geliştirdi.  Hakan’ın derinlemesine pasıyla Üstün Bilgi  bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Üstün, aşırtma bir vuruşla topu kalecinin üzerinden ağlara göndererek skoru 3-0 yaptı.
GOOOLLL DK.78: Kırşehir Belediyespor orta alanda Sehat Mermer ile atağa çıktı. Sehat’ın defasın arakasına attığı topla Üstün Bilgi bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Üstün, plase bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 4-0’a taşıdı.
Bundan sonraki dakikalarda Kırşehir Belediyespor’un en 4-5 net gollük pozisyona girmesine rağmen forvet elemanları cömertçe harcayınca karşılaşma Kırşehir Belediyespor’un 4-0 galibiyeti ile sona erdi.