Kırşehir Belediyespor As Başkanı Çağatay Han Torun,Yeni sezonda TFF 2’nci Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor kadrosuna 4 yeni ismi kattı. 
Geçen sezon 2. Lig, Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve grubunda üçüncü sırada yer alarak play-off maçlarına katılarak TFF 1. Lig’in kapısından dönen Kırşehir Belediyespor, bu sezon yeni baştan bir kadro oluşturmak zorunda kaldı.
Kırşehir Belediyespor As Başkanı Çağatay Han Torun, yeşil-beyazlı takımlarının geçen sezon başarılı olması nedeniyle kadroda yer alan futbolcuların değerlerinin yükseldiğini, çoğunluğu ile bir yıllık sözleşme imzaladıkları için başka kulüplere gittiğini açıkladı.
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun destek ve çabaları ile 2. Lig’te Kırşehir’i en iyi şekilde temsil etmenin gayret ve çabası içinde olduklarını ifade eden As Başkan Çağatay Han Torun, yeni kurdukları takımla ilgili gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”e  yaptığı açıklamada, “Bizler her türlü ekonomik sıkıntı yaşamamıza rağmen yeni sezonda da Kırşehir’e layık bir kadro kurmaya çalıştık. Teknik heyetimizin istekleri doğrultusunda genç ve dinamik bir kadro kurduğumuz inancındayız. Hepsiyle 2’er yıllık sözleşme imzaladık. Bunu yapmamızın ana nedeni geçen yıl önemli bir başarı elde eden takımımızın formasını giyen futbolcularımızın maddi anlamda değeri arttığı için bu sezon hiçbirini kadroda tutamadık. Çünkü ücretleri yükseldi. Kulüp olarak onların istedikleri rakamları bizim verecek gücümüz olmadığı için hepsi başka kulüplerle anlaştı. Biz de bu nedenle genç, istikbal vaad eden fiziki olarak güçlü, karakterli ve başarıya aç futbolculardan kurulu bir takım kurmaya çalıştık. Hedefimiz herkesin gurur duyacağı, başarıları ile hepimizin göğsünü kabartacağı bir Kırşehir Belediyespor’u hep birlikte izlemektir. İnşallah bu sezon daha genç bir kadroyla başarılı olacağımıza inanıyoruz.”
Çağatay han Torun, Pazar günü deplasmanda oynayacakları Pazarspor maçı hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürdüklerini, bu önemli maç öncesi Elazığ Karakoçan FK’dan Mehmet Eksik, Ağrı 1970 Spor’dan Nuh Aşkın, Arnavutköy Belediyespor’dan Ozan Karabacak ve Maidstone United’tan Zihni Temelci ile her konuda anlaştıklarını açıkladı.
İşte son transferler özgeçmişleri…
MEHMET EKSİK KİMDİR?
Kırşehir Belediyespor’un yeni transferi Mehmet Eksik, 26 Şubat 1995 yılında Konya’da dünyaya geldi. 2013 yılında Akyurt Şekerspor’da futbola başlayan Mehmet, 2 yıl Şekerspor forması giydikten sonra 2015-2016 yılında Batmanspor ve Cizrespor, 2017-2017 sezonunda Batmanspor, 2017-2019 sezonunda Karaköprü Belediyespor, 2019-2020 sezonunda Pazarspor ve son olarak Elazığ Karakoçanspor’da forma giydi.
Genç futbolcunun kulüp kariyerine baktığımızda 157 maçta 4 gol attı.
NUH AŞKIN KİMDİR?
Yeşil-beyazlı ekibimizin liglerin başlamasına sayılı gün kala transfer ettiği Nuh Aşkın, 1990 yılında Demirözü’nde dünyaya geldi. Aktif futbolculuk kariyerine 2009 yılında Manisa’nın Turgutluspor takımında başlayan Nuh, 2011 yılına kadar giydiği Turgutluspor formasının ardından Gaziosmanpaşaspor’a transfer oldu. 2012-2014 yılları arasında Anadolu Selçukluspor’da forma giyen başarılı futbolcu sırasıyla Pazarspor (2 yıl), Nazilli Belediyespor (2 Yıl), Etimesgut Belediyespor (2 Yıl), Kırklarelispor, Karaköprü Belediyespor (2 Yıl) ve son olarak Ağrı 1970 Spor’da forma giydi.
Nuh Aşkın’ın kulüp kariyerine baktığımızda 278 maçta 13 gol attı.
OZAN KARABACAK KİMDİR?
Kırşehir Belediyespor’un yeni transferi Ozan Karabacak 1 Ocak 1996 yılında Göle’de dünyaya geldi. Futbola 2012 yılında Süper Lig ekiplerinden Göztepe’nin alt yapısında başlayan Ozan, daha sonra 3 yıl boyunca Boluspor forması giydi. Boluspor’un ardından Tokatspor’a transfer olan başarılı futbolcu sırasıyla Yeşil Bursaspor, Pazarspor, Diyerbekirspor, Fethiyespor ve son olarak Arnavutköyspor’da oynadı. 
Genç futbolcunun kulüp kariyerine baktığımızda 153 maçta 56 gol attı.
ZİHNİ TEMELCİ KİMDİR?
Kırşehir Belediyespor’un son transferi olan Zihni Temelci 11 Ocak 1999 yılında Piyalepaşa-Güzelyurt’ta dünya geldi. Zihni aktif futbolculuğa 2016-2017 yılında Göztepe’nin alt yapısında başladı. 4 yıl boyunca Göztepe’nin çeşitli kategorilerinde forma giydikten sonra son yıl yıl boyunca İngiltere Ulusal Ligi’nde Maidstone United formasını giydi.
Genç futbolcunun kulüp kariyerine baktığımızda 78 maçta 7 gol attı. (HABER: SALİH GÜNER)