Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz grup 9’uncu hafta maçında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, deplasmanda karşılaşacağı Ispartaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak bugün Isparta’ya hareket edecek. 
Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Tarsus İdmanyurdu’nu 2-1’le geçerek 2 maçlık galibiyet özlemini sona erdiren yeşil-beyazlı temsilcimiz gözünü Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Ispartaspor maçına çevirdi. 
Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu yönetiminde Güneykent tesisinde taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştiren Kırşehir Belediyespor’da moraller yerinde.
Antrenman sonunda yeşil-beyazlılar son 20 dakikasını taktik ağırlıklı yaptığı çift kale maçla sona erdi. Çift kale maçın ardından idman orta sahada yapılan karın kası çalışmasıyla son buldu.
TFF 2’nci Lig Beyaz Grupta 9’uncu haftasında Cumartesi günü deplasmanda Ispartaspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’un Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, kendileri zor bir karşılaşma beklediklerini söyledi.
Hocaoğlu yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz hafta sahamızda oynadığımız karşılaşmada bu ligin abartısız güçlü ekiplerinden olan Tarsus İdmanyurdu’nu 2-1’le geçerek 2 maçlık galibiyet özlemimizi sona erdirmiştik. Bu maçı artık geride bıraktık ve yine zor bir karşılaşma olan Ispartaspor ile deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. Zorluk derece üst düzey bir karşılaşma oynayacağız. Bu ligin iyi futbol oynayan takımına karşı oynayacağız. İyi bir mücadele örneği sergileyip istediğimiz skorla dönmeyi hedefliyor. Sözlerimin başında da belirttiğim gibi 2 maç sonra Tarsus’u yendik ve zirve yolunda çok önemli bir galibiyet aldık. Artık lig yarışında her takımın her takımı yenebileceği bir sezon daha geçiriyoruz. Cumartesi günkü rakip takımın güçlü, koşan, oturmuş bir takım. Bu nedenle bu maç, bizim için çok kolay olmayacaktır. Ancak bütün hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. Takımı buna göre oluşturacağız. Oyun planımızı da rakibimizin oyununu bozacak şekilde planladık. Hedefimiz Isparta maçından 3 puanlarla dönmektir. Bu olmadığı takdirde en azından 1 puan almak istiyoruz. Tüm futbolcularıma güveniyorum” dedi.
 Kırşehir Belediyespor’un As Başkanı Çağatay Han Torun, Isparta deplasmanından en iyi sonuçla döneceklerine inandığını açıkladı.
Haftayı Tarsus İdmanyurdu’nu 2-1 yenerek haftayı üç puanla kapatmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Çağatay Han Torun, “ Sezona yaptığı flaş transferlerde şampiyonluk parolası ile giren, ancak yaşadığı bir takım şansızlıklar yüzünden biraz geride kalan grubumuzun güçlü ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu’nu ikinci yarıdaki güzel futbolla galip geldik. Bu galibiyet bize inanın ilaç gibi geldi. Biz gücümüzün, bütçemizin farkındayız ve gerçeklerimizle hareket ediyoruz. Cumartesi günü yine gurubumuzun güçlü ekiplerinden Ispartaspor’la deplasmanda oynayacağımız maçı da galibiyetle sonuçlandırarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.
Tarsus İdmanyurdu karşısında alınan üç puanda taraftarların da katkısı bulunduğuna dikkat çeken Çağatay Han Torun, “Biz taraftarlarımızla daha iyi oluruz. Onlar takımımızın ve bizlerin yanında olursa başarının daha da artacağına inanıyoruz. Tarsus karşısında aldığımız üç puanın önemini herke çok iyi biliyor. Evimizde iki maç kaybettikten sonra güçlü bir ekibi dize getirerek kazanmanın mutluluğunu hep birlikte yaşadık. İnşallah önümüzdeki maçlarda da böyle güzel sevinçleri hep birlikte yaşayarak yolumuza ve hedefimize emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” diye konuştu. 
Kırşehir Belediyespor ile hafta sonu evinde karşılaşacak olan Ispartaspor, Ligin 8’inci haftasında deplasmanda kazanmasını bildi. Akdeniz temsilci, deplasmanda karşılaştığı Uşakspor’u 1-0’lık skorla mağlup etti ve puanını 14’e çıkararak 2’nci sıraya yükseldi.
Cumartesi günü Isparta’da saat 19.00’da başlayacak 32 Ispartaspor-Kırşehir Belediyespor maçını Karabük bölgesi hakemlerinden Mustafa Hakan Belder yönetecek. Belder’in yardımcılıklarını Hüseyin Can, Mehmet kuru ve Emre Kaan Çalışkan yapacak. 
Kırşehir Belediyespor, deplasmanda Ispartaspor’la karşı karşıya gelirken, yarın grubumuzda oynanacak diğer mlaçların programı şöyle:
Amedspor-Pazarspor, Zonguldak Kömürspor-Şanlıurfaspor, Bucaspor-Karacabey Belediyespor, 1922 Konyaspor-Eskişehirspor, Erzincanspor-Ankara Demirspor, Tarsus İdman Yurdu-Nazilli Belediyespor, Ispartaspor-Kırşehir Belediyespor, Akhisarspor-Uşakspor, Kırklarelispor (BAY), Pendikspor (BAY) (HABER: SALİH GÜNER)