Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz grupta mücadeleye 4’üncü haftada oynanan 8 karşılaşmayla devam edildi. İlk 2 maçını kazanan ve geçtiğimiz haftayı maç yapmadan bay olarak geçiren Kırşehir Belediyespor, ilk yenilgisini alırken, zirve mücadelesi içinde yer alan Pendikspor, Amedspor, Ispartaspor ve Bucaspor haftayı galibiyetle kapattı. Nazilli Belediyespor ile Şanlıurfaspor haftayı maç yapmadan bay olarak geçirdi.
TFF 2’nci Lig Beyaz grupta 4’üncü hafta Pazar günü oynanan 8 karşılaşmayla tamamlandı. Ligin 4’üncü haftasında oynanan 8 karşılaşmada fileler 21 kez ağlarla buluştu. Bu 8 karşılaşmanın 2’sini ev sahibi, 4’ünü deplasman takımı kazanırken, 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.
Pazarspor ve Amedspor galibiyetleri ile 6 puanla lider durumda bulunan ve geçtiğimiz haftayı maç yapmadan bay geçiren Kırşehir Belediyespor’a ara yaramadı. Yeşil-beyazlılar 1 haftalık maç oynamamasının ardından Ligin 4’üncü haftasında sahasında Zonguldakspor ile karşı karşıya geldi. Müsabakanın henüz ilk dakikalarında penaltı golüyle 1-0 adeta maça yenik başlayan Yeşil-beyazlı temsilcimiz mücadeleyi her iki yarıda yediği gollerle 2-0 kaybederek bu sezon ki ilk yenilgisini aldı. Bu yenilginin ardından rakiplerin kazandığı haftada Kırşehir Belediyespor 6 puanda kalarak 4’üncü haftada 7’inci sıraya geriledi. Zorlu Kırşehir deplasmanından 3 puanı 2 golle alan Zonguldakspor ise ligdeki ilk galibiyetini alıp 13’üncü sıraya yükseldi.
Pendikspor gümbür gümbür geliyor. İstanbul temsilcisi kendi sahasında konuk ettiği 1922 Konyaspor’u 2-0’lık skorla geçerek Ligdeki 3’üncü galibiyetini alıp puanını 9’a çıkararak liderliğe yükseldi. Bu sezon 2’nci yenilgisini alan Konya temsilcisi ise 2 puanda kalıp 4’üncü haftayı 16’ncı basamakta tamamladı.
Başkent deplasmanında Ankara Demirspor’un konuğu olan Amedspor 3 puanı tek golle alarak puanını 9’a çıkarıp 2’nci sıraya yükseldi. Ankara ekibi ise ligdeki 3’üncü yenilgisini alıp 3 puanda kalıp 4’üncü haftayı 14’üncü sırada tamamladı.
Ligde zirve hesapları yapan bir diğer ekip Ispartaspor sahasında konuk ettiği Tarsus İdmanyurdu’nu 1-0’lık skorla geçerek 2’nci galibiyetini alıp puanını 8 yapıp 3’üncü sıraya yükseldi. 3 maç sonunda ilk yenilgisini alan Tarsus İdmanyurdu ise bu yenilgi sonrası 4 puanda kalıp haftayı 10’uncu sırada bitirdi.
Ligde zirve hesapları içinde yer ekiplerden olan Manisa temsilcisi Akhisarspor, kendi sahasında konuk ettiği Erzincanspor’la 1-1 berabere kalarak zirve yarışında ağır bir yara aldı. Haftayı aldığı 1 puanla kapatan siyah-yeşilli ekip 4’üncü haftada puanını 7’ye çıkarıp haftayı da 6’ncı sırada tamamladı.
Haftanın en farklı galibiyetine ise Pazarspor imza attı. Geçtiğimiz hafta sahasında Ankara Demirspor’u 3-2’lik skorla mağlup ederek ilk galibiyetini alan Pazarspor, 4’üncü hafta deplasmanda karşılaştığı Eskişehirspor’u da 6-2’lik skorla mağlup edip üst üste 2’nci galibiyetini alarak haftanın da en farklı galibiyetini elde etti. Bu sonucun ardından puanını 6 yapan Pazarspor 9’uncu sıraya yükseldi. 4 puanda kalan Eskişehirspor ise haftayı 12’nci sırada tamamladı.
Haftanın son karşılaşmasında ise Karacabey Belediyespor ile Kırklarelispor karşı karşıya geldi. Mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi ve her iki taraf haftayı 1’er puanla kapattı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig beyaz grupta 4’üncü hafta maçları Cumartesi günü oynanacak olan 8 karşılaşmayla devam edilecek. Ligin 5’inci haftasında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, deplasmanda Bucaspor ile karşı karşıya gelecek. 
5’inci haftada ise Ankara Demirspor ile Ispartaspor maç yapmadan bay olarak geçecek.
4.HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI: Kırşehir Belediyespor-Zonguldakspor: 0-2, Ankara Demirspor-Amedspor: 0-1, Uşakspor-Bucaspor: 1-2, Pendikspor-1922 Konyaspor: 2-0, Eskişehirspor-Pazarspor: 2-6, Karacabey Belediyespor-Kırklarelispor: 1-1, Ispartaspor-Tarsus İdmanyurdu: 1-0, Akhisarspor-Erzincanspor: 1-1, Şanlıurfaspor (BAY), Nazilli Belediyespor (BAY)
5.HAFTANIN MAÇLARI: Kırklarelispor-Şanlıurfaspor, Pazarspor-Karacabey Belediyespor, Amed Sportif Faaliyetler-Eskişehirspor, Zonguldak Kömürspor-Nazilli Belediyespor, Bucaspor 1928-Kırşehir Belediyespor, 1922 Konyaspor-Uşakspor, Anagold 24 Erzincanspor-Pendikspor, Tarsus İdman Yurdu-Akhisarspor, Ankara Demirspor (BAY), Ispartaspor (BAY)