Yıllar sonra şampiyon olarak 3. Lig’e yükselen ve ilk sezonunda mücadele ettiği 2’nci grupta ilk yarıyı lider olarak tamamlayan Kırşehir Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarına dün başladı.
Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, 20 Ocak’ta başlayacak ikinci yarıya en iyi şekilde girmek için hazırlıklara dün başladıklarını ve 30 Aralık'a kadar Güneykent tesislerinde çalıştıktan sonra 2 Ocak 2018’de Antalya’ya kampa gideceklerini söyledi.
Sezon başında kadroya kattıkları 5 futbolcunun Kırşehir Belediyespor’dan ayrıldığını ve bunların yerine ara transferden yararlanarak 4-5 futbolcu almak istediklerini belirten Teknik Direktör Dinçel, konuyla ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Sezon başında kadromuza kattığımız Mahmut ailevi sorunlar nedeniyle, gurbetçi oyuncularımızdan Veli ve Ertuğrul da kendilerinin askerlik ve diğer sorunları nedeniyle kulübümüzden ayrılmışlardı. Devre arasında da kalecimiz Tevfik Hamdi ile Bora da kendi istedikleri için takımımızdan ayrıldılar. Elbette kadroda bir açığımız var. Bunların yerine mutlaka takviye yapmamız gerekiyor. Kulüp yöneticilerimizle sık sık istişareler yapıyor ve bu konuda çalışıyoruz. Biz transferi transfer yapmış olmak için yapma düşüncesinde değiliz. Takımımıza katkı sağlayacak oyuncuları kadromuza katmayı istiyoruz. Malumunuz ara transferde her oyuncu almanız mümkün olmuyor. Çünkü futbolcuların pek çoğu bir kulüple sözleşmesi var. Kendisinin istemesi ile de olmuyor, kulübünün izin vermesi gerekiyor. Şu anda transfer çalışmalarımızı sürdürürken, hiçbir futbolcunun ismini kamuoyuna açıklamadık, açıklamamamız da mümkün değil. Fakat sosyal medyaya bakıyoruz takım olarak bizler kimleri transfer etmişiz, kimleri transfer ediyormuşuz. Şu anda yok böyle bir şey. Biz anlaşır ve sözleşme imzalarsak spor kamuoyuna bunu duyururuz. Ama olmamış, görüşülmemiş şeyleri yazıp çizmek hem futbolculara, hem de kulüp olarak bizlere zarar verir.”
Yeni yıla kadar lig hazırlıklarını Güneykent Tesisleri’nde yaptıktan sonra 2 Ocak’ta Antalya’ya kampa gideceklerini belirten Teknik Direktör Dinçel, bu süre içerisinde transferini gerçekleştirecekleri futbolcuları Antalya kampına dahil etmek istediklerini sözlerine ekledi. (HABER: SALİH GÜNER)