2. Lig temsilcimiz yeşil-beyazlılar lig ve kupada bu ay 7 maça çıkacak

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR İÇİN EKİM YOĞUN GEÇECEK

TFF 2. Lig, Beyaz Grubu ekiplerinden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor Ekim ayında hem lig, hem de Ziraat Türkiye Kupası maçlarında zorlu maçlar oynayacak.
2 Ekim Cumartesi günü İzmir deplasmanında Bucaspor’u tek golle yenen ve bugün de kendi sahasında 1922 Konyaspor ile karşı karşıya gelen Kırşehir Belediyespor‘u zorlu maçlar bekliyor.
Ekim ayında lig ve kupa mücadelesini bir arada yürütecek Kırşehir Belediyespor, yoğun bir maç trafiği içine girecek. Yeşil-beyazlı takım, 2 Ekim-31 Ekim tarihleri arasında 6’sı lig, 1’i Türkiye Kupası 7 maç oynayacak.
Kırşehir temsilcisinin ekibinin Ekim ayı mesaisi 2 Ekim Cumartesi günü deplasmanda oynadığı Bucaspor maçıyla başladı ve rakibini 1-0 yenerek Zonguldakspor mağlubiyetini unutturdu.  Bugün de 1922 Konyaspor ile evinde oynayan Kırşehir Belediyespor 10 Ekim Pazar günü deplasmanda Erzincancaspor ile karşılaşacak.
8 günde 3 karşılaşma oynayacak olan yeşil-beyazlı temsilcimiz 17 Ekim Pazar günü Ahi Stadyumunda Tarsus İdmanyurdu’nu konuk edecek. Tarsus maçının ardından 23 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Ispartaspor, 31 Ekim Pazar günü ise kendi saha ve seyircisi önünde Akhisarspor ile kaşılaşacak.
9 ila 10’uncu haftaya denk gelen Ispartaspor ile Akhisarspor maçları arasında yeşil-beyazlı temsilcimiz, kupada 4'üncü eleme turuna yükselme mücadelesi verecek.
Kırşehir Belediyespor, 26, 27 ve 28 tarihleri arasında TFF’nin yapacağı maç takvimine göre kupadaki rakibi Darıca Gençlerbirliği ile Ahi Stadyumunda karşılaşacak. Maçın gün ve saati ilerleyen günlerde açıklanacak.
Ziraat Türkiye Kupası’nda 3’üncü eleme turu heyecanı... Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig ve 3. Ligden toplam 87 takımın katılacağı 3’üncü tur müsabakaları, 26-27-28 Ekim tarihleri arasında seri başı takımların ev sahipliğinde oynanacak. Afet bölgesi ilan edilen Kastamonu’yu temsil eden Kastamonuspor’un hakları dondurulduğu için bu turda Giresunspor maç yapmadan BAY geçip, direkt 4’üncü tura yükselecek.
2. Ligde mücadele ettiği için kupaya 3’üncü eleme turundan başlayan Kırşehir Belediyespor, kura sonucu 3’üncü Lig ekiplerinden Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü ile eşleşti. Tek maç eleme usulü oynanacak karşılaşma, TFF tarafından belirlenecek tarihte Kırşehir Belediyespor’un ev sahipliğinde oynanacak.
2 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Bucaspor ile bugün de 1922 Konyaspor ile evinde oynayan Kırşehir Belediyespor’un kalan 5 maçının programı şöyle:
7. HAFTA: 10 EKİM PAZAR
Saat 14.30 Müstakil Atletizm Pisti Sahası: Erzincaspor-Kırşehir Belediyespor
8. HAFTA: 17 EKİM PAZAR
Saat 14.00 Ahi Stadyumu: Kırşehir Belediyespor-Tarsus İdmanyurdu
9. HAFTA: 23 EKİM CUMARTESİ
Saat 19.00 Isparta Atatürk Stadyumu: Ispartaspor-Kırşehir Belediyespor
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI
26, 27, 28 Ekim (Salı, Çarşamba veya Perşembe)
Ahi Stadyumu: Kırşehir Belediyespor-Darıca Gençlerbirliği SK.
10. HAFTA: 31 EKİM PAZAR
Saat 14.00 Ahi Stadyumu: Kırşehir Belediyespor-Akhisarspor.
(HABER: SALİH GÜNER)