2020-2021 futbol sezonu öncesi koronavirüs nedeniyle büyük sıkıntı yaşayan Kırşehir Belediyespor Bakanı Mustafa Bulut ve ekibi 9 Ekim’6de başlayacak futbolcu ve teknik heyet ödemeleri nedeniyle maddi destek arayışlarını yoğun şekilde sürdürürken, sosyal medyadan “40 Bin Gönüllü 40 TL Bağış” kampanyası başlattı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Misli.com 2.Lig Kırmızı Grupta sezona yenilgiyle başlayan ve kalan haftalarda ufakta olsa maddi sıkıntı yaşamak istemeyen Kırşehir Belediyespor’da Kastamonuspor maçını hazırlıkları devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekibimiz önceki gün resmi sosyal medya hesabından “40 Bin Gönüllü 40 TL Bağış” kampanyasını başlattı.
Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, yeni baştan güçlü bir kadro kurdukları inancında olduklarını, ancak tra9nsfer ettikleri teknik heyet ve futbolcularına Etkim ayı başında taahhüt ettikleri ödeme gününün yaklaşması nedeniyle maddi destek arayışlarına başladıklarını açıkladı.
Başkan Bulut, “Pandemiden dolayı kime gidip destek talebinde bulunsak herkes ileri bir tarihi gösteriyor. Ama bizim futbolcularımıza ve teknik heyetimize ödeme yapmamız gerekiyor. Maddi sıkıntı içindeyiz. İnşallah bu süreçte herkesin maddi desteğini bekliyoruz. Acılan bağış kampanyalarına verilecek destek başarımızı daha da arttıracaktır” dedi.
2. Lig Kırmızı Grup’ta, 1. lig hedefi ile yol çıkan ve parolasıyla mücadele gösteren Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Bulut, bütün Kırşehir halkını ve taraftarlarını “40 Bin Gönüllü 40 TL Bağış” kampanyasına davet etti.
Bu arada Yeşil-beyazlı Kırşehir Belediyespor Kulübü’nden yapılan açıklamada şöyle denildi:
“Bu sezon Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürümek için, siz taraftarlarımıza her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bu sezon sizlerden Pandeminden dolayı tribünsel anlamda destek alamayacağız fakat böyle bir kampanya yaparak kulübe ufakta olsa maddi bir destek sağlamanızı istiyoruz. Çıktığımız yolda, sizlerin de varlığını hissetmek bizlere güç verecek. Arkamızda koskoca bir şehrin olduğunu bilmek yalnız olmadığımızı hissettirecektir. Bu duygular ile 40 bin Kırşehir Belediyespor sevdalısından 40’ar TL’lik bir katkı almayı hedeflediğimiz “40 x 40” kampanyasını başlatmış bulunuyoruz. Gayemiz; mücadelemize sizleri de katabilmektir, bu sayede bir futbol takımı olmanın ötesinde bir şehrin kalbi olabilmeyi başaracağımızı düşünüyoruz. Kırşehir’de ya da dünyanın herhangi bir yerinde yaşayan, içinde Kırşehir ve Kırşehir Belediyespor sevdası bulunan, kalbi bizlerle beraber atan 40 bin gönüllüye ihtiyacımız var. Kulübümüzün resmi banka hesap numaralarına internet bankacılığı ya da havale yoluyla yapacağınız, 40 TL veya katlarındaki bağış ile kampanyaya dâhil olabilirsiniz
“UNUTMA, ŞAMPİYONLUK YOLUNDA, SEN YOKSAN BİR EKSİĞİZ!”
Kırşehir Belediyespor Kulübü tarafından açılan hesap numaraları şöyle:
TL Hesabı: TR84 0006 4000 0015 5001 3675 77
(Haber: SALİH GÜNER)