SALON: Kındam Spor Salonu

HAKEMLER: Emrah Yıldırım, İsa Yıldırım

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: Berivan Kuş, Nilüfer Ecem, Zeynep Nisa Erdoğan, Edanur Özsoy, Melisa Kaya, Nazlıcan Özdemir, Kübra Tümer Akkuş, Melisa, Gökçe Güney, Esra Gözüm, Nuriye Yalçın, Fatma Yiğit, Harika Güler, Berfin Şen

ANTRENÖR: Murat Kılıç, Mustafa Fidan

GÖKTÜRK SK: Hilal Köroğlu, Yağmur Işılak, Rabia Köroğlu, Büşra Karabıyıukoğlu, Şenay Özel, Kübra Demirtaş, Feride Çalışkan, Berfin Baygüt, Nalan Yanaz, Zülay Karaali, Melek Yılmaz, Büşra Aydın, Lizge Akyürek, Berna Cindoruk

ANTRENÖR: Bahtiyar Birinci

İLK YARI: 14-9 (Kırşehir Belediyespor)

MAÇ SONUCU: 33-26 (Kırşehir Belediyespor)

EN SKORER OYUNCU: Berivan Kuş 10 Gol (Kırşehir Belediyespor)

HABER: SALİH GÜNER

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Kadınlar 1’inci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, yeni sezonun ilk maçında Göktürk Spor Kulübü’nü konuk etti. Yeşil-beyazlı temsilcimiz maçın başından sonuna kadar üstün oyununu 33-26’lık skorla taçlandırarak sezona galibiyetle başladı.

Bugün Kındam Spor Salonu’nda oynanan ve Emrah Yıldırım, İsa Yıldırım’ın yönettiği maça etkili başlayan Kırşehir Belediyespor, ilk yarıyı 14-9 önde tamamladı.

Cumartesi günü Kındam Spor Salonu'nda oynanan ligin ilk maçını Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uçar, CHP İl Başkanı Baran Genç ile yeşil-beyazlı ekibimizin yöneticileri de izledi.

Mücadelenin 2’nci yarısında da ataklarını sıklaştıran ve rakip kalede daha çok görülmeye başlayan Kırşehir temsilcisi maçı 33-26’lık skorla kazanarak ilk maçında ilk galibiyetini aldı.

Kırşehir Belediyespor, Göktürk Spor Kulübü karşısında en skorer isim olarak 10 golle Berivan Kuş olurken, Berivan’ı 8 golle Gökçe Güney, 4’er golle Berfin Şen, Nazlıcan Özdemir, 3 golle Kübra Tümer Akkuş, 2 golle Esra ve Emine yer aldı.

Kırşehir Belediyespor Hentbol takımı Ligin 2’nci haftasında deplasmanda 16 Ekim Cumartesi günü Maltepe Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.