Kırşehir Belediyespor Hentbol takımımız 11-13 Haziran tarihleri arasında Ankara’da 1’inci Lige yükselme maçlarına çıkacak. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Ankara’daki maçlara oldukça sıkı bir şekilde hazırlanıyor.
Kırşehir Belediyespor, Ahi Evran Üniversitesi’nde yaptığı çalışmayla hazırlıklarını sürdürdü. BESYO Salonunda yapılan antrenman öncesinde Antrenör Mustafa Fidan ve Murat Kılıç sahanın ortasında genç sporcular ile kısa bir toplantı yaptı.
Yapılan toplantının ardından yeşil-beyazlı temsilcimiz ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Taktik çalışma sırasında oyunu sık sık durduran Mustafa hoca, öğrencilerine yapmaları gerekenleri bir bir anlattı.
Yaklaşık 2 saat süren antrenman taktik çalışma ve açma germe hareketleriyle sona erdi.
Kırşehir Belediyespor Hentbol takımımız 10 Haziran’a kadar çalışmalarını Kırşehir’de devam edecek.
Öte yandan Kırşehir Belediyespor’un 1’inci Lige çıkma mücadelesi vereceği Ankara’daki maç takvimi belli oldu. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, Kızıltepe Spor Kulübü, Karaman Minik Atılım Spor Kulübü, Hoca Ahmet Yesevi Spor Kulübü, Göktürk Spor Kulübü, İzmir Gençlik Hizmetleri ve Gençlik Spor Kulübü ile birlikte 1’inci Lige çıkma mücadelesi verecek.
Kırşehir Belediyespor Hentbol takımımız ilk maçını 11 Haziran Cuma günü saat 16.30’da Ahmet Yesevi Spor Kulübü 2’nci maçını 12 Haziran Cumartesi günü 14.30’da Karaman Minik Atılım Spor Kulübü ile 3’üncü ve son maçını 13 Haziran Pazar günü saat 14.30’da İzmir Gençlik Hizmetleri ve İzmir Gençlik Hizmetleri ve Gençlik Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.
“ÇALIŞMALARIMIZ VERİMLİ GEÇİYOR”
Kırşehir Belediyespor Hentbol takımı Antrenörü Mustafa Fidan ve Murat Kılıç, çalışmalar sonrasında açıklamalarda bulundu.
Fidan ve Kılıç yaptığı açıklamada: “Yaklaşık 2 haftadır grup maçlarına Kırşehir’de hazırlanıyoruz. İyi bir kamp dönemi geçirdiğimizi söyleyebilirim. Hem Kındam’da hemde Ahi Evran Üniversitesi’nde yaptığımız bireysel ve taktiksel çalışmayla hazırlıklarımızı sürdürdük. Amacımız bu pırlanta gibi gençlerle en iyi sonuçları alıp Kırşehir’i 1’inci Lige çıkarmak. İnşallah, Ankara’dan mutlu olarak döneriz” ifadelerini kullandı. 
Antrenmanı ziyaret eden Kırşehirspor tribün lideri Halil Kurt, Ankara’daki zorlu maçlar öncesi başarılar dileyip, tatlı ikramında bulundu.
Kurt, “Öncelikle tüm Kırşehirli sporseverlerin gururu oldunuz. Hepiniz buralara inanarak geldiniz. Ankara’daki maçlarda her alacağınız sonuç bizleri mutlu edecek. Sizlere yürekten başarılar diliyorum. İnşallah Kırşehir’e 1’inci Lige çıkmış takım olarak dönersiniz” ifadelerini kullandı.
Sporculara tatlı ikramının ardından açıklamalarda bulunan Kırşehirspor Neşet Ertaş Taraftar Grubu Amigosu Halil Kurt, “Spor sadece futbol değildi. Bugün buraya sporun sadece futbol olmadığını herkese göstermek için geldim. Kırşehir’de gerçekten çok yetenekli karakterli sporcular var. Bu sporcuları küçük yaştan alıp spor dünyasının içine dahil edilmesi tek temennimizdir. Çocuklarımızın yetenekleri doğrultusunda bir spor dalına yönlendirilerek Kırşehir’in spor alanında gücünün ve sesinin duyulması için çalışmalar yürütülmelidir. Bu konuda alt yapılar oluşturulmalı, konusunda uzman kişiler, Kırşehir’in spor alanında geleceğine yön vermelidir. Kırşehir, sadece eğitimde, ekonomide, tarımda değil sporda da marka şehir haline getirilmelidir. Büyüklerimiz yetenek avına çıkmalı, Kırşehir’in spor gökyüzünü yıldızlarla donatmalıdır. Bu konuda da biz sporseverlere düşüen görevleri yerine getireceğimize söz vererek arkadaşlarımıza yürekten başarılar diliyoruz. Her zaman onların yanında olacağız” ifadelerini kullandı. (HABER: SALİH GÜNER)