Kırşehir Belediyespor Hentbol takımımız Kırşehir’de düzenlenen 3’üncü etabı 3’üncü sırada tamamlayarak Play-Off’lara kalmaya hak kazandı.
Kırşehir’de 3 gün boyunca düzenlenen turnuvanın açılış maçında Göktürk Spor Kulübü ile başa baş giden müsabaka sonunda rakibine 41-35’lik skorla mağlup olan yeşil-beyazlı temsilcimiz 2’nci maçta Van Hentbol takımını hükmen mağlup ettikten sonra 3’üncü ve son gününde karşılaştığı Eskişehir Yenidoğan Spor Kulübünü 22-18 yenerek 3’üncü etabı 3’üncü sırada tamamlayarak Ankara’da düzenlenecek olan 1’inci lige çıkma Play-Off’lara adını yazdırdı.
Karşılaşmaların bitiminin ardından kupa töreni düzenlendi. Kupa ve Plaket töreninde turnuvayı 3’üncü sırada tamamlayan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor hentbol takımına Neşet Ertaş Plaketini Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu verdi.
KIRŞEHİR ŞAMPİYONU RİZE OLDU
Hentbol Göksu Akyel sezonu Kadınlar 2. Lig A grubu maçlarının 3. ve son etabı Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Spor salonunda gerçekleştirildi. 3 gün süren müsabakalar sonucunda 1’inci sırada yer alan Olimpik Pazar ligi şampiyon olarak tamamladı ve 1. Lige yükseldi. Karadeniz ekibi 8 karşılaşmada 16 puan topladı. 
Müsabakalar sonrası düzenlenen kupa töreninde CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ve Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu şampiyon Olimpik Pazarsporlu oyunculara kupasını takdim etti. 
3. etap maçlarında mücadele eden tüm takımlara plaketlerini ise  Kırşehir Gençlik Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin verdi. 
Pazar’ın şampiyon olmasının ardından temsilcimiz Kırşehir Belediyespor ise son maçta karşılaştığı rakibi Eskişehir Yenidoğan Spor Kulübü’nü 22-18 yenerek Play-Off’lara kalmaya hak kazandı.
Kırşehir Belediyespor Hentbol Antrenörü Mustafa Fidan, Kırşehir’de düzenlenen 3’üncü etap karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
Antrenör Fidan, genç bir takımla mücadele ettikleri bu kulvarda hedeflerinin 1’inci Lige yükselmek olduğunu belirtti.
Hentbol Antrenörü Mustafa Fidan yaptığı açıklamada, “8 ay önce hentbol sevdasıyla Kırşehir’e takım kazandırmak için bir hentbol takımı düşündük. Sayın Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’nun destekleriyle bir takım kurduk. 3 aylık bir hazırlık sürecinin ardından ilk etap maçlarımız Rize’de oldu. Rize’de 3 karşılaşma oynadık ve bu 3 karşılaşmanın 1’inci kaybederek 2 galibiyetle döndük. İstanbul’da 3 maçın 3’üncü kazanarak evimize döndük. Burada evimizde oynadığımız 3 maçın 2’sini kazanarak 1’inden de mağlubiyetle ayrıldık. Şuan ki durumumuz 9 il arasında 3’üncü sıradayız. Play-Off’ları garantiledik. İnşallah 10-13 Haziran tarihleri arasında Play-Off’larda ilimizi temsil edip 1’inci Lige çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Bu takımın kurulmasında emeği geçen başta Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Ekicioğlu olmak üzere Başkan Yardımcımız Osman Uçar, Kulüp Başkanımıza, Kulüp Müdürümüze ayrıca benim kader ortağım olan Antrenör Murat Kılıç’a çok ediyorum. Herkesin Emeğine sağlık. Bizler senelerdir okul takımımızdan bu yana alt yapımızı kendimiz oluşturuyoruz. Şuan kadromuzda bulunan oyuncularımızın çoğu lise öğrencisi. Yani 15-16 yaş grubundalar. Birkaç tane tecrübeli oyuncularımız var ama genel olarak takımımız yaş ortalaması 17 olan genç bire ekibiz. Bizlerin karşısına çıkan takımların yaş oranı 25 ve üzeri, buda tabiki skora da etki ediyor. Bizler kolej havasında olan genç bir ekibiz. Alt yapıya ve Kırşehir gençlerine önem veren bir kulübüz. Bugün bu kadronun çoğu alt yapıdan kendimizin yetiştirdiği öğrenciler. Bunun yanında Ankara’dan gelen sporcularımız da var. Onlara da takımımıza kattıkları değerden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah Play-Off’lardan da şampiyon olup 1’inci Lige çıkarız” açıklamasında bulundu.
Play-off yarı finalinde Kırşehir Belediyespor’u farklı yenen Sakaryaspor, finalde 
rakibine 4-0 mağlup olarak 1. Lig’in kapısından dönerek büyük üzüntü yaşadı. (HABER: SALİH GÜNER)