Lige fırtına gibi başlayan ve oynadığı son 7 maçta aldığı kötü sonuçlarla küme düşme hattına inen TFF 2. Lig, Beyaz Grup ekiplerinden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Bursa ekibi Karacabey Belediyespor’la karşı karşıya gelecek. Bu zorlu hayati maç saat 13.00’te Ahi Stadı’nda oynanacak.  
Son haftalarda aldığı kötü sonuçları unutup, yeni Teknik Direktörü Hakan Karaca ile yeni bir sayfa açmak isteyen Kırşehir Belediyespor da tek hedef Karacabeyspor’u eyli boş göndererek tehkileyli bölgeden hızla uzaklaşmak.  
Haftayı deplasmanda Eskişehir deplasmanından aldığı 1 puanla kapatan ve bu skora sevinemeyen Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Karaca hafta boyunca yapılan idmanlarda futbolcularını maça motive etti. Rakip takımın artı ve eksileri konusunda futbolcularını uyaran Karaca, alınacak galibiyetin kendileri için çok büyük önemi olduğunu futbolcularına anlattı, galibiyet sözü aldı.
Yeşil-beyazlı ekibimizin futbolcuları son antrenmanın ardan yaptıkları açıklamada taraftarları desteğe çağırdılar. Çıkışa geçmek için onların her zaman desteğini isteyen taraftarlar, Karacabeyspor’u eli boş göndererek kötü sonuçları unutturacaklarını ifade ettiler.
Kırşehir Belediyespor’da son haftalarda üst üstte aldığı kötü sonuçların üzerine yeşil-beyazlı futbolcular, Karacabey maçı öncesi galibiyet yemini etti. Kendilerine artık çeki düzen vermeleri gerektiğini belirten futbolcular, “Son haftalarda taraftarlarımızı çok üzdük. Artık toparlanmalıyız. Karacabey oynayacağımız karşılaşma çok önemli ve kritik. Oynadığımız futboldan hem biz zevk almalıyız, hem de izleyenlere zevk vermeliyiz. Bazı şeyleri eksik yaptığımız ortada. Bunları düzeltecek olan yine bizleriz. Tüm takım bir serinin başlaması gerektiği konusunda hem fikir oldu. Karacabey maçı çıkış maçımız olacak. Bu maç öncesi kenetlendik” şeklinde konuştular.
Takım kaptanı Erbay Eker, kötü gidişe son vermek için mutlaka 3 puana ihtiyaçları bulunduğunu belirterek, bütün taraftarları Pazar günkü maça davet etti.
Erbay Eker, “Taraftarlarımız mu önemli maça gelsinler, bize destek olsunlar. Ben Kırşehir Belediyespor’a geldiğim ilk günden itibaren bireysel olarak sahada en iyisini yapmaya çalıştım. Bazen çok iyi oynuyorsun, bazen performansın iyi olmuyor. İnişli çıkışlı dönemler her futbolcuda oluyor. Benim de böyle dönemlerim oldu ama ne olursa olsun, taraftarlarımız bize inanmayı ve güvenmeyi asla bırakmasın. Karacabey Belediyespor maçını kazarak tekrar Play-Off havasına girmek istiyoruz. Bizi özellikle Karacabey Belediyespor maçında 90 dakika desteklesinler, biz de onların desteği ile 3 puanı alalım ve hızla puean cetvelinde üst sıralardaki yerimizi alalım. Ben inanıyorum ki biz bu ligte hedefimize mutlaka ulaşacağız” dedi. 
Son 7 maçında galibiyet yüzü görmeyen Kırşehir Belediyespor, Karacabey Belediyespor maçını kazanarak şansızlığını kırmak istiyor.
Yeşil-beyazlı futbolcular Karacabey maçı hazırlıkları çerçevesinde dün yapılan idmanın ardından şut ve gol çalışması yaptı. Kırşehir temsilcisi, Bursa ekibi karşısında maçında gol sıkıntısı yaşamamak için dün yapılan idmanın sonlarında gol ve şut çalışması yapıldı. Dün yapılan şut ve gol çalışmasının ilk bölümünde hareketli, ikinci bölümünde ise duran toplarla kalelere şut attılar. Şut çalışmasından sonra yan top çalışmasına geçildi.
Yeşil-beyazlı ekibimiz Başkanı Mustafa Bulut ise Karacabeyspor’u yenmekten başka bir hedefleri ve düşünceleri olmadığını, mutlaka kazanarak tehlikeli bölgeden uzaklaşacaklarını söyledi.
Kırşephir Belediyespor, ligin 17. Haftasında Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Karacabeyspor ile karşı karşıya gelirken, grubumuzda şu maçlar oynanacak:  
Nazilli Belediyespor-Eskişehirspor, T1922 Konyaspor-Bucaspor 1928, Anagold 24 Erzincanspor-Zonguldak Kömürspor, Isparta 32 Spor-Amed Sportif Faaliyetler, Akhisarspor-Pazarspor, Pendikspor-Kırklarelispor, Uşakspor-Şanlıurfaspor, Tarsus İdman Yurdu (BAY), Ankara Demirspor (BAY) (HABER: SALİH GÜNER)