Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grupta Sivas Belediyespor’u 1-0 yenerek puanını 59 yapıp Play-Off yolunda önemli bir galibiyet alan Kırşehir Belediyespor’a Ankara’da bulunan İrfan İlhan Geri Dönüşüm Değerli Metal ve Madencilik AŞ sahip çıkarak destek oldu ve yeşil-beyazlı ekibimize göğüs reklamı verdi.
1-0’lık Sivas Belediyespor maçına beyaz ağırlıklı formayla sahaya çıkan yeşil-beyazlıların göğüs reklamında İR-İL CATALYTİC CONVERTER & FLEXIBLE PİPE yazıyordu.
Ankara’da bulunan hemşehrimiz İrfan İlhan, Kırşehirspor’un her zaman maddi ve manevi destek vereceklerini belirterek “Başkanımız Mustafa Bulut’a ve yönetimine herkesin sahip çıkması gerekiyor. Takımımızın Pandemi ve taraftarlardan gelen maddiyatın bu sezon olmadığını ve içinde bulunduğu maddi sorunların herkesin karınca kararınca destek verirse, layık olduğu liglere çıkabilir. Bende bu düşünceden hareket ederek takımımıza katkı sunmak amacıyla göğüs bölümüne reklamımızı verdik. Hayırlı olsun. İnşallah seri bir galibiyet seri yakalayarak 1’inci Lige çıkarız. Başkanımızın da her zaman belirttiği gibi iyi bir takım kurdu ve şampiyon olup şehri 1’inci lige çıkarmak istiyor. Herkesin bu yönetime ve bu takıma inanıp destek vermesini istiyoruz” dedi.
İR-İL CATALYTİC CONVERTER & FLEXIBLE PİPE’nin yeşil-beyazlı ekibimize göğüs reklâmı vererek sahip çıkmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirten Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut ise “Ankara’daki değerli hemşehrimiz İrfan İlhan’a teşekkür ediyorum. Böyle zor günlerde takımımıza sahip çıkarak maddi katkı sunmak amacıyla reklam vermesi bizlere güç ve moral vermiştir. Kırşehir ve dışarıdaki hemşehrilerimizin takımımıza sahip çıkmaları bizlerin hedefini de yükselttirmiştir. İrfan İlhan hemşehrimizin gösterdiği hassasiyeti Kırşehir ve başka illerdeki sanayici ve işadamı hemşehrilerimizden de bekliyoruz” diye konuştu.
Öte yandan yeşil-beyazlı ekibin taraftarları da İrfan İlhan’a ve Kulüp Başkanı Mustafa Bulut’a teşekkür ederek “Kırşehir’i ve Kırşehirspor’u sevdiklerini söyleyen herkesin elini taşın altına koyarak destek vermelerini bekliyoruz. Özellikle her seçim döneminde elinde çantayla Ankara ve İstanbul’dan gelerek Kırşehir’i ve Kırşehirspor’u çok sevdiklerini söyleyenler şimdi neredeler? İşte Kırşehirspor burada. Gelsinler Kırşehir’i ve Kırşehirspor’u çok sevdiklerini gösterip sahip çıksınlar. Sahip çıksınlar ki biz de onlara inanalım, güvenelim. Yoksa her seçim zamanı gelerek Kırşehirspor’u sevdiklerini söyleyip politika yapmasınlar” dediler. (HABER: SALİH GÜNER)