SAHA: 2 No’lu Sentetik (Kırşehir)

HAKEMLER: Murat Yağlı

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: Göktüğ Sağır, Mustafa, Haydar, İsmail, Cebrail Köse, Mehmet, Arda Kurt, Yasin Güneş, Erdinç Kaya, Ayberk, Yekta, Kaan Sarı, Diyar, Fatih, Sefa, Eymen

ANTRENÖR: Halit Kılıç

GENÇLİKSPOR: Berkay, Mehmet, Recep, Hasan, Abdulkadir, Mustafa, Soner, Mehmet Akif, Ali Efe, Celil, Samet, Kerem, Arda, Kamil, Ülger, Enes, Buğra, Ahmet

ANTRENÖR: Tamer Özkaya

GOLLER: Dk.11 Ayberk, Dk.39 Sefa, Dk.42 Arda, Dk.56-64 Mehmet (Kırşehir Belediyespor), Dk.59 Soner, Dk.70 Samet (Gençlikspor)

(HABER: SALİH GÜNER)

U14 Gençler Ligi’nin 6’ncı haftasının kapanış maçında şampiyonluk mücadelesi veren Kırşehir Belediyespor ile ligde hiçbir iddiası kalmayan Gençlikspor karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli ve bol gollü geçen maçı Kırşehir Belediyespor 5-2 kazandı ve şampiyonluk iddiasını devam ettirdi.

Geçtiğimiz maçta Mucurgücü karşısında 3-1 öne geçtiği maçı son dakikalarda kalesinde gördüğü 2 golle 3-3 berabere bitirip zirve yarışında ağır bir yara alan Kırşehir Belediyespor, mutlak kazanmak için sahaya çıktığı maçta Gençlikspor engelini 5 golle geçti.

Çarşamba günü 2 No’lu Sentetik Sahasında oynanan ve Murat Yağlı’nın düdük çaldığı maça etkili bir oyunla başlayan Kırşehir Belediyespor, karşılaşmanın henüz 11’inci dakikasında Ayberk’in golüyle 1-0 öne geçti.

Erken bulduğu golün büyük morali ile ataklarına devam eden yeşil-beyazlı ekip bulduğu pozisyonları golle sonuçlandıramayınca devreyi 1-0 önde tamamladı.

2’nci yarıya da baskılı bir oyunla başlayan Kırşehir Belediyespor, 39’uncu dakikada Sefa’nın golüyle skoru 2-0 yaparken, Arda durumu 3-0’a getirdi.

Oyunda ve skorda üstünlüğünü tamamen eline geçiren Kırşehir Belediyespor Mehmet’in golüyle skoru 4-0 yaptı.

59’uncu dakikada Soner’in golüyle Gençlikspor skoru 4-1 yaparken, 64’üncü dakikada ise Mehmet kendisini 2’nci takımının da 4’üncü golünü kaydedip skoru 4-1 yaptı. Maçtaki son sözü ise 70’nci dakikada Gençlikspor’dan Samet söyleyerek skoru 5-2 yaptı.

Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Kırşehir Belediyespor zirve yarışında kazanmak zorunda olduğu maçta Gençlikspor’u 5-2 yenerek puanını 13 yapıp 6’ncı haftayı 3’ücü sırada tamamladı.

U12 ve U14 Gençler  Ligi’nde heyecan

U12 VE u14 Gençler Ligi’nde hafta sonu oynanacak olan maçlarla heyecan devam edecek.

U12 Gençler Ligi’nde 4’üncü hafta Cumartesi ve Pazar günü oynanacak olan 2 karşılaşmayla devam edilecek. 4’üncü haftanın açılış maçında topladığı 4 puanla 3’üncü sırada yer alan 40 Şehirgücüspor ile 1 puanla 4’üncü sırada yer alan Minik Kramponlar ile karşı karşıya gelecek. Cumartesi günü 2 No’lu sentetik sahasında oynanacak olan karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

4’üncü haftanın kapanış maçında 5 puanla 2’nci sırada yer alan Gençlikspor ile henüz ligde puanı dahi bulunmayan Yabanlıspor 2 No’lu Sentetik Sahasında karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak.

U14’LERDE 7.HAFTA MAÇLARI OYNANACAK…

6’ncı haftası, Salı ve Çarşamba günü oynanan U14 Gençler Ligi’nde 7’nci hafta maçları Cumartesi ve Pazar günü oynanacak olan 2 karşılaşmayla devam edilecek. 13 puanla 3’üncü sırada yer alan Kırşehir Belediyespor’un maç yapmadan bay olarak geçeceği ve hükmen 3-0’lık skorla kazandığı 7’nci haftanın açılış maçında lider 40 Şehirgücüspor ile Minik Kramponlar karşı karşıya gelecek. 2 No’lu Sentetik Futbol sahasında oynanacak olan karşılaşma Cumartesi günü saat 17.30’da başlayacak.

U14 Gençler Ligi’nde 7’nci haftanın kapanış maçında ligin güçlü ekiplerinden biri olan ve şampiyonluk mücadelesi veren Mucurgücüspor, Minik Kramponlar ile karşılaşacak. 2 No’lu Sentetik Futbol sahasında oynanacak olan karşılaşma Pazar günü saat 16.00’da başlayacak. (HABER MERKEZİ)