OYNADIĞI 4 maçta topladığı 6 puanla grubunda dördüncü sırasında yer bulan Kırşehir Belediyespor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Kastamonu İl Özel İdarespor maçına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.
Hafta içinde sezon başından bu yana yeşil-beyazlıların teknik direktörlüğünü yürüten Gökhan Kaynak ile yardımcı antrenör Mertcan Cınbılaz ile yollarını ayıran Kırşehir Belediyespor yöneticileri, teknik direktörlüğe Ercan Kul’u getirdi.
Gökhan Kaynak’ın Kırşehir Belediyespor’un başından ayrılmasının ardından takımı Kastamonu İl Özel İdarespor maçına yardımcı antrenör Ali Uçar hazırlamaya başladı. Yeşil-beyazlı ekimizle sözleşme imzaladıktan sonra Çarşamba günü ilk idmanına çıkan Ercan Kul, antrenör Ali Uçar’dan futbolcularla ilgili bilgiler aldı.
Yeşil-beyazlı ekibin yeni teknik direktörü Ercan Kul, dün de tüm futbolcularla tek tek görüştükten sonra Ali Uçar’la birlikte Kastamonu İl Özel İdarespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
Takımın son durumu ile ilgili yeni teknik direktör Ercan Kul’a bilgiler veren Ali Uçar, “Geçen hafta Çubukspor karşısında galibiyeti kaçırdık. Tabi bu futbolun içinde var. Biz bu maçı unutup önümüze bakmak zorundayız. Şimdi tüm çabamız Kastamonu İl Özel İdarespor’u Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde yenip üst sıralara çıkmak istiyoruz. Şimdiden bütün taraftarlarımızı maçta yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.
Ali Uçar, Kırşehir Belediyespor Kulübü olarak hiçbir sorun yaşamadıklarını, Başkan Veli Şahin ve ekibinin her türlü fedakarlıkları yaptığını, futbolcuların da yeşil-beyazlı ekibin kendilerine sunduğu imkanlarla her maçta başarılı olmak için çalıştıklarını gözlemlediğini ifade etti.
Yeşil-beyazlı ekibimiz dün ayrıca Yeni Çayağzıspor ile Güneykent Tesislerinde bir çift kale maç yapmak istedi. Ancak statta bakım çalışmalarının sürmesi nedeniyle bu maçı iptal edilirken, yeşil-beyazlılar kendi tesislerinde Kastamonu İl Özel İdarespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
Öte yandan Kırşehir Belediyespor taraftarları, Pazar günü Ahi Stadı’nda oynanacak Kastamonu İl Özel İdarespor maçına büyük ilgi gösteriyor. Yeşil-beyazlı ekibin taraftarları takımlarını 90 dakika centilmence destek vereceklerini ve 90 dakika sonunda gülen tarafın kendileri olacaklarına inandıklarını söylediler. (HABER: SALİH GÜNER)