7 maçtır galibiyete hasret olan yeşil-beyazlılar Pazar günü evinde Karacabey’i ağırlayacak

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR, 
GALİBİYET İÇİN PUSUDA!..

Ligde zor günler geçiren ve en son galibiyetini 7 hafta önce kendi sahasında oynadığı ve 2-1 kazandığı Tarsus İdmanyurdu maçıyla alan Kırşehir Belediyepor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde kendisi gibi alt sıralarda yer alan Bursa ekibi Karacabeyspor ile karşı karşıya gelecek. 
Lige deplasmanda Pazarspor’u 3-0 yenerek fırtına gibi başlayan ve oynadığı son 7 maçta aldığı kötü sonuçlarla küme düşme hattına inen temsilcimiz Kırşehir Belediyespor Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Bursa ekibi Karacabey Belediyespor’la karşı karşıya gelecek. Bu zorlu hayati maç saat 13.00’te Ahi Stadı’nda oynanacak.  
Son haftalarda aldığı kötü sonuçları unutup, yeni Teknik Direktörü Hakan Karaca ile yeni bir sayfa açmak isteyen Kırşehir Belediyespor da tek hedef Karacabeyspor’u eli boş göndererek tehlikeli bölgeden hızla uzaklaşmak.  
Haftayı deplasmanda Eskişehir deplasmanından aldığı 1 puanla kapatan ve bu skora sevinemeyen Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Karaca hafta boyunca yapılan idmanlarda futbolcularını maça motive etti. Rakip takımın artı ve eksileri konusunda futbolcularını uyaran Karaca, alınacak galibiyetin kendileri için çok büyük önemi olduğunu futbolcularına anlattı, galibiyet sözü aldı.
Yeşil-beyazlı ekibimizin futbolcuları son antrenmanın ardan yaptıkları açıklamada taraftarları desteğe çağırdılar. Çıkışa geçmek için onların her zaman desteğini isteyen taraftarlar, Karacabeyspor’u eli boş göndererek kötü sonuçları unutturacaklarını ifade ettiler.
Bu arada Karacabey Belediyespor maçı öncesi yeşil-beyazlı ekibimizin Teknik Direktörü Hakan Karaca, açıklamalarda bulundu.
Ligde istedikleri yerde olmadıklarını ve artık kazanarak üst sıralara doğru tırmanmak istediklerini ve Karacabey maçını, çıkış maçı olarak gördüklerini söyleyen Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Karaca, “Geçtiğimiz hafta deplasmanda Eskişehirspor karşısında 2’nci yarı oyun kontrolü bizim elimizde olmamıza rağmen 1-0 geriden gelip beraberliği yakaladık. Beraberlik golünün ardından galibiyet için ne gerekiyorsa yaptık fakat son vuruşlarda etkisiz kaldık ve nihayetinde sahadan 1-1’lik eşitlikle berabere kalarak 1 puanla döndük. Tabiki deplasmanda alınan her puan altın değerinde fakat takımın bulunduğu konum itibariyle artık puan kaybına tahammülümüz kalmadı ve galibiyetle döneceğimiz maçı beraberlikle tamamladık. İyi oynadığımız maçtan berabere kaldığımız için çok üzgünüz. Artık bu maçı geride bıraktık ve önümüzde çok önemli bir Karacabey Belediyespor karşılaşması var. Karabey’i yenerek 3 puanın sahibi olmak istiyoruz. Gerçekten bizi çok zorlu bir takım bekliyor olacak. Karacabey Belediyespor’u gerçekten çok ciddiye alıyoruz. Aldığımız en önemli ciddi rakiplerimizden biride Pazar günü sahamızda karşılaşacağımız Karacabey maçı olacak. İnşallah sahamızda taraftarlarımızın desteği ile 3 puanın sahibi oluruz. Gerçekten zor ama taraftarlarının gelmesiyle birlikte güzel bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Karacabey karşısında sahada 90 dakika boyunca pres ve baskı yapan bir takımla sahaya çıkacağız. Hedefimiz kesin ve kesin 3 puan. Karşılaşmayı kazanmak için 90 dakika boyunca bütün gücümüzü ortaya koyacağız. İnşallah taraftarlarımızın desteği ile 3 puanın sahibi oluruz” ifadelerini kullandı.
Kırşehir Belediyespor, ligin 17. Haftasında Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Karacabeyspor ile karşı karşıya gelirken, grubumuzda şu maçlar oynanacak:  
Nazilli Belediyespor-Eskişehirspor, T1922 Konyaspor-Bucaspor 1928, Anagold 24 Erzincanspor-Zonguldak Kömürspor, Isparta 32 Spor-Amed Sportif Faaliyetler, Akhisarspor-Pazarspor, Pendikspor-Kırklarelispor, Uşakspor-Şanlıurfaspor, Tarsus İdman Yurdu (BAY), Ankara Demirspor (BAY) (HABER: SALİH GÜNER)