Yeşil-beyazlı ekibimiz ikinci hazırlık maçını 3. Lig ekibi Nevşehirspor’la oynadı

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR FARKLI KAZANDI: 3-0

STADYUM: Ahi Stadyum
HAKEM: Yusuf Güven**
KIRŞEHİR BELEDİYESPOR (İLK YARI): Ömer**, Erbay**, Oğuz**, Mehmet**, Fatih**, Hakan**, Volkan**, Savaş**, Tarık**, Ozan**, Can**
KIRŞEHİR BELEDİYESPOR (İKİNCİ YARI): Tugay, Hasan, Cumhur, Mustafa, 
TEKNİK DİREKTÖR: Hakkı Hocaoğlu
NEVŞEHİR BELEDİYESPOR (İLK YARI): Furkan*, Abdullah*, Burak*, Ömer*, Hüseyin*, Niyazi*, Aydın*, Yıldıray*, Cemal*, Malik*, Aykut
NEVŞEHİR BELEDİYESPOR (İKİNCİ YARI): Ebrar, Evren, Ali, Azat, Umut, Yaşar, Oğuz, Halil
TEKNİK DİREKTÖR: Yusuf Tokaç
GOLLER: Dk.22 Ozan Karabacak, Dk.63 Tugay Adamcıl, Dk.82 Mustafa Çelik (Kırşehir Belediyespor)
HABER: SALİH GÜNER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, 3’üncü Lig ekiplerinden komşu Nevşehirspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli ve sağanak yağış altında oynanan maçı 3-0’lık skorla kazandı.
2021-2022 Futbol sezonunun hazırlıklarına kendi tesisinde devam eden yeşil-beyazlılar, Kosova Süper Lig ekiplerinde FC Ballkani ile oynadığı ilk hazırlık maçı 3-1’lik skorla kaybetmişti. 
2’nci etap 2’nci hazırlık maçında yine Ahi Stadyumunda Nevşehirspor ile karşılaşan Kırşehir ekibi maçı Ozan, Tugay ve Mustafa’nın golleriyle 3-0 kazandı.
Cumartesi günü Ahi Stadyumunda oynanan ve Yusuf Güven’in yönettiği ve sağanak yağış altında oynanan maçın 22’nci dakikasında Ozan Karabacak’ın golüyle Kırşehir Belediyespor ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.
Maçın 2’nci yarısında etkili oyununu sürdüren yeşil-beyazlılar, 63’üncü dakikada Tugay Adamcıl’ın golüyle durumu 2-0 yaparken, 82’nci dakikada Mustafa Çelik ise maçın skorunu belirledi. Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Kırşehir Belediyespor sezonun 2’nci hazırlık maçında karşılaştığı Nevşehirspor’u 3-0 mağlup etti.
Kırşehir Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına Güneykent tesisinde devam edecek. Yeşil-beyazlılar, 12 Ağustos’ta Bolu’da kampa girerken, Kulüp başkanı Mustafa Bulut, takıma gelir kaynakları oluşturmak için girişim ve çabalarını sürdürüyor.