Yeşil-Beyazlı temsilcimiz Cumartesi günü kendi sahasında 2’nci yarının ilk maçında sahasında Eyüpspor’u konuk ediyor…

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR
EYÜP’Ü DEVİRMEYE HAZIR!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve 17 maçta topladığı 30 puanla ilk yarıyı 6’ncı sırada tamamlayan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, 2’nci yarının ilk karşılaşmasında kendi saha ve seyircisi önünde Eyüpspor ile karşılaşacak. Mücadele Ahi Stadyumunda oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak.
Geçtiğimiz sezon şampiyon olarak 2.Lige yükselen ve 2019-2020 futbol sezonunda Kırmızı gruba düşen yeşil-beyazlı temsilcimiz sezon başında yep yeni bir kadro e teknik direktör Taner Öcal ile anlaşmıştı. Sezonun ilk yarısında 17 karşılaşma oynayan ve bu 17 karşılaşma sonunda 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi alarak 30 puanla 6’ncı sırada tamamlayan yeşil-beyazlı ekibimiz Taner Öcal’ın görevden ayrılmasının ardından Mustafa Er ile birlikte yeni bir başlangıç yapmanın planlarını yapıyor.
Sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçı 2-0 kazanan Kırşehir Belediyespor, aynı skorla Eyüpspor’u yine eli boş göndermek istiyor.
Eski yönetimin geçen sezondan kalan 976 bin liralık borcunu ödeyerek transfer yasağını kaldıran Kırşehir Belediyespor, yöneticileri daha önce de Erzurumspor forması giyen tecrübeli bek Serkan Kurtuluş ile aynı takımdan 10 numara giyen, orta saha oyuncusu Sefa Akgün, Amedspor'dan kanat oyuncusu Burak Taşdemir ile forvet Atilla Yıldırım’ı renklerine bağlamıştı.
Yeşil-beyazlı ekibimizin yöneticileri, transfer çalışmalarını bir stoper ve bir santrafor alarak kapatmayı hedefliyor.
9 BİRBİRİNDEN ZORLU KARŞILAŞMA OYNANACAK
Türkiye Futbol Federasyonu 2.Lig Kırmızı ve Beyaz grupta bu hafta oynanacak olan karşılaşmaların ardından 2’nci yarı start alıyor. Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor hatırlanacağı gibi ligin ilk yarısını topladığı 30 puanla 6’ncı sırada tamamlamıştı.
Ligin ilk yarısında zirve mücadelesi veren Ankara Demirspor ilk yarıyı 36 puanla lider, 34 puanla Bandırma 2’nci, Tuzlaspor 3’üncü, 31 puanla Kastamonuspor 4’üncü 30 puanla Vanspor ise 5’inci sırada tamamladı.
Ligin 2’nci yarısının ilk maçları bu hafta Cumartesi ve Pazar günü oynanacak olan 9 karşılaşmayla devam edilecek.
Temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Ligin 18’nci haftasında sahasında ilk yarıda deplasmanda 2-0 yendiği Eyüpspor’u konuk edecek. Cumartesi günü oynanacak olan diğer karşılaşmalarda ise zirveyi yakından ilgilendiren maçta Bandırmaspor sahasında Vanspor’u, Tuzlaspor ise Kastamonuspor’u konuk edecek.
PAZAR GÜNÜ 6 KARŞILAŞMA OYNANACAK
Cumartesi günü zirveyi yakından ilgilendiren maçlar oynanırken, Pazar günü ise ligde birbirinden zorlu 6 karşılaşma oynanacak.
Pazar günü haftanın maçlarında Elazığspor sahasında son haftalarda çıkış gösteren Bayburt İl Özel İdarespor’u konuk edecek. Lider Ankara Demirspor deplasmanda Bodrumspor’la karşılaşırken, Kahramanmaraşspor sahasında Uşakspor’u ağlayacak. Ergene Velimeşespor-Sakaryaspor, Kardemir Karabükspor-Sivas Belediyespor, Niğdespor-Etimesgut Belediyespor karşılaşmaları oynanacak.

HAKEMLER İZMİR’DEN…

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grupta Kırşehir Belediyespor’un Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Eyüpspor karşılaşmasını yönetecek hakem triyosu belli oldu.
Merkez Hakem Kurulu’ndan (MHK) yapılan açıklamaya göre Kırşehir Belediyespor’un 11 Ocak 2020 Cumartesi günü Ahi Stadyumunda oynayacağı ikinci yarının ilk maçı olan Eyüpspor karşılaşmasını İzmir bölgesi hakemlerinden Hasan Avcı yönetecek.
Avcı’nın zorlu 90 dakika boyunca yardımcılıklarını ise yine İzmir Bölgesinden Emir Eray Eyisoy ile Tolga Özcan yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemliğini de İzmir bölgesinden Erdem Demirtaş yapacak.
Öte yandan Cumartesi günü saat 13.30’da Ahi Stadyumunda oynanacak olan Kırşehir Belediyespor-Eyüpspor maçının gözlemciliğini Ahmet Çiftçi yaparken, temsilciliklerini de Ertuğ Büyük, Levent Gür yapacak. (HABER: SALİH GÜNER)