Her şey ilk yarıda bitti. İkinci yarıya tertemiz bir sayfa açan yeşil-beyazlılarımız ilk maçında Eyüpspor’u puansız göndermenin hesaplarını yapıyor.

Kırşehir Belediyespor, Eyüpspor
maçına sıkı bir şekilde hazırlanıyor

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grupta son maçında sahasında Vanspor’a tek golle yenilerek ilk yarının son maçını puansız kapatan Kırşehir Belediyespor, ikinci yarının ilk maçında konuk edeceği Eyüpspor maçının hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.
Antalya’da 10 günlük kamp yapıp 2 hazırlık maçıyla 2’nci yarıya hazırlanan Kırşehir Belediyespor’da Taner Öcal’dan boşalan yere Mustafa Er’in gelmesiyle sil baştan başlayan yeşil-beyazlı temsilcimiz ilk maçında galibiyet hedefliyor.
Kırşehir Belediyespor, Eyüpspor maçı hazırlıkları çerçevesinde bugün taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.
Güneykent sahasında saat 16.00’da başlayan antrenmana tüm futbolcular katılırken, ısınma ile başlayan antrenman daha sonra 5’e 2 çalışmayışla devam etti. Pas ve topla teknik çalışmasıyla devam eden antrenman takım halinde koşula ile sürdü.
Teknik direktör Mustafa Er, takım halinde yapılan koşuların ardından, taktik ağırlıklı gol ve yan top çalışması yaptırırken, Güneykent sahasında gerçekleştirilen antrenman yine tam sahada taktik çift kale ile sona erdi. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda futbolcuların moralinin son derece yerinde olması zorlu Eyüpspor maçı öncesi teknik heyeti memnun etti.
Kırşehir Belediyespor bugün yapacağı idmanla hafta sonunda kendi sahasında karşılaşacağı Eyüpspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.
MUSTAFA ER RÜZGÂRI
ESTİ GÜRLEDİ: DURAN FUTBOLCU İSTEMİYORUM. RAKİP NEFES ALMAYACAK…
2.Lig Kırmızı Grupta Eyüpspor’u konuk edecek olan Kırşehir Belediyespor’da çalışmalar son sürat devam ediyor. Kırşehir Belediyespor’un teknik direktörü Mustafa Er, Güneykent Saha’sındaki idmanda fırtına gibi esti.
İki gruba ayırdığı takıma yarı sahada maç yaptıran tecrübeli teknik adam, bizzat kendi yönettiği çalışma sırasında hırslı futbol anlayışını oyuncularına yansıttı. Çalışmada futbolculardan daha çok efor sarfeden yeşil-beyazlı hoca, öğrencilerini sürekli uyardı, top rakipteyken baskının artırılmasını istedi. Dediklerini yapmayan futbolcuları bağırarak motive eden genç teknik adam, “Duran futbolcu istemiyorum. Herkes birde basacak. Rakibe nefes aldırmak yok. Hızlı ve baskılı futbol istiyorum” ifadeleriyle sesini duyurdu.
HIRS VAR
Mustafa Er, bugün hırslı yapısını idmana yansıttı, oyuncularından da böyle olmalarını istedi. Yeşil-beyazlı hoca, idmanda duran futbolcu görmek istediğini sert dille ifade etti.
Kırşehir Belediyesporlu futbolcuların antrenmandaki hırsı ve isteği dikkati çekti.
Çalışmada, Yeşil-beyazlı teknik adamın sık sık uyarılarda bulunduğu ve iyi işler yapıldığında da tebrik ettiği futbolcuların sergilediği performans memnun etti.
Ayrıca Mustafa Er ile birlikte futbolcular arasındaki forma rekabeti kendini yeniden gösterdi. Yedek ve as futbolcuların kadroda yer almak istemelerini idmandaki mücadeleleriyle göstermeleri farklı ayrıntı olarak dikkatlerden kaçmadı. (HABER: SALİH GÜNER)