Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grupta ilk yarıyı 33 puanla 5’inci sırada tamamlayan ve 10 gündür Antalya’da kampta bulunan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor çalışmalarını tamamlayarak Kırşehir’de döndü 
Kırşehir Belediyespor Başkanı Mustafa Bulut, Antalya’da verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini ikinci yarıya daha güçlü gireceklerine inancında olduğunu ifade ederek,  ekibine güvendiğinin altını çizdi.
Başkan Bulut, “Malumunuz pandemiden dolayı seyircisiz oynadığımız maçlar sonunda ligin ilk yarısını 33 puanla tamamladık. Gerçekten zorlu ve güçlü takımlarla mücadele ediyoruz. İkinci yarı hazırlıklarına yarından itibaren Kırşehir’de devam edeceğiz. Artık evimizdeki hazırlıklarımızı Turgutluspor maçı üzerine yapacağız. Ligin ilk yarısında hiç ummadık puan kayıpları yaşadık. İlk yarıyı daha iyi bir noktada bitirebilirdik. Ligin 2’nci yarısı gerçekten çok ama çok zor geçecek. İlk yarıdan tecrübemiz var. Bunun için Turgutluspor maçının her maçtan çok daha zor olacağını biliyoruz. İkinci yarıda gerçekten takıma oyuncu transfer etmek oldukça zor. Geçtiğimiz sezon ikinci yarıdaki yaptığımız birçok transferde yaptığımız hatayı bu sezon yapmadık ve transfer ettiğimiz futbolcular şuan takımla birlikte yer alıyor. Bu transferleri birkaç gün içinde basın mensuplarıyla bir araya gelip açıklayacağız. Takımımızda giden oyuncular da oldu. Ben şahsım adına giden futbolculara takımımıza vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Ligin ikinci yarısı Çarşamba günü başlıyor. Geçekten ilk 5 ve 6’ncı hafta alacağımız skorlar bizleri doğrudan etkileyeceğiz. Bizler Kırşehir Belediyespor olarak ilk 5 maçta 13 puan hedefliyoruz. Bu hedefimizi tutturarak kalan maçlardan da az kayıpla çıkıp istediğimiz noktada ligi tamamlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Kırşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Ercüment Coşkundere, de Antalya kampını değerlendirdi. 
Kampın çok verimli geçtiğini ve ikinci yarı öncesi moral ve motivasyonlarının üst düzeyde olduğunu ifade eden Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, “Ligin ilk yarısını 33 puanla tamamladık. Bizler için ligin ikinci yarısı oldukça zorlu geçecek. Fakat zirve hedefinde yer alan takımların çoğunla evimizde karşılaşacağız. Bu bizim için büyük bir avantaj olacak. Bu avantajı iyi değerlendirmek istiyoruz. Turgutluspor’la ikinci yarının ilk haftasında karşılaşacağız. Gerçekten zorlu bir karşılaşma olacak. Antalya kampı ikinci yarı hazırlıkları çerçevesinde olumlu geçti. Diğer kamplara baktığımızda süresi azdı. Saha kurgusu iyi olan takımlarla hazırlık maçları oynadık. Bu hazırlık maçlarında skordan ziyade takımın son durumu benim için çok önemliydi. Önümüzde zorlu geçecek bir ikinci devre var. Çok zorlu bir süreç olacağını biliyorum. Ancak biz bu işin üstesinden gelebilecek kaliteye sahip bir takımız. Biz bu işi bitirmeden asla sevinmeyeceğiz. İnşallah hedeflediğimiz noktada bitirdiğimiz vakit tüm şehir hep birlikte sevineceğiz. Her zaman söylediğim gibi yine söylüyorum takımıma çok güveniyorum. Hepsi birbirinden yetenekli oyuncular. Ligin ikinci yarısı bu hafta Çarşamba günü başlıyor. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımıza aralıksız devam ederek. Kendimizi daha fazla geliştireceğiz. İkinci yarıda, ilk yarıda oynadığımız oyunun çok daha fazla üzerine çıkmak istiyoruz. Mücadeleden asla kopmayacak ve elimizden gelen her şeyi sahaya koyacağız. İyi bir hava yakaladık bu havayı sürdürmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
27 Ocak’ta başlayacak ligin ikinci yarısında oynayacakları ilk 5 maçın çok önemli olduğuna dikkati çeken Başkan Bulut, “Bütün çabamız ligin ikinci yarısına daha güçlü ve eksiksiz bir kadro ile girip seri galibiyetler elde ederek zirve yarışında üst sıralarda yer almak. Oynayacağımız 4 maç hayati önem taşıyacak. Bu süreçte toplanacak her bir puan, haneye artı olarak yazılacak. Hedefimiz en az 5 maçta 13’ünü kazanmak. Bu rakamlara ulaştığımız takdirde zirve yolunda çok önemli virajları geride bırakmış olacağız.  Aksi durumda ise sıkıntılı bir lig sürecine girebiliriz. Çünkü sonraki haftalarda oynanacak rakiplerin büyük bir bölümü, ya play-off’u kovalayan, ya da play-off’ta tutunmaya çalışan takımlar olacak” diye konuştu. 
Gubumuzda İkinci Yarı Fikstürü şöyle:
20.HAFTA: Pendikspor-Serik Belediyespor, Karacabey Belediyespor A.Ş.-Gmg Kastamonuspor, Bodrumspor A.Ş.-Etimesgut Belediyespor, Pazarspor-Eyüpspor, Tetiş Yapı Elazığspor-Bayburt Özel İdarespor, Vanspor Futbol Kulübü-Tarsus İdmanyurdu, Mamak FK-Kardemir Karabükspor, Kırşehir Belediyespor-Turgutluspor, Sivas Belediyespor-Kırklarelispor, Sakaryaspor A.Ş.-Karatay Termal 1922 Konyaspor.
21.HAFTA: Bayburt Özel İdarespor-Sivas Belediyespor, GMG Kastamonuspor-Bodrumspor A.Ş., Etimesgut Belediyespor-Kırşehir Belediyespor, Turgutluspor-Mamak FK, Serik Belediyespor-Tetiş Yapı Elazığspor, Kırklarelispor-Vanspor Futbol Kulübü, Eyüpspor-Sakaryaspor A.Ş., Karatay Termal 1922 Konyaspor-Karacabey Belediyespor A.Ş., Kardemir Karabükspor-Pendikspor, Tarsus İdmanyurdu-Pazarspor.
22.HAFTA: Karacabey Belediyespor A.Ş.-Eyüpspor, Kırşehir Belediyespor-GMG Kastamonuspor, Mamak FK-Etimesgut Belediyespor, Bayburt Özel İdarespor-Serik Belediyespor, Sivas Belediyespor-Vanspor Futbol Kulübü, Sakaryaspor A.Ş.-Tarsus İdman Yurdu, Pazarspor-Kırklarelispor, Pendikspor-Turgutluspor, Tetiş Yapı Elazığspor-Kardemir Karabükspor, Bodrumspor A.Ş.-Karatay Termal 1922 Konyaspor.
23.HAFTA: Eyüpspor-Bodrumspor A.Ş., Karatay Termal 1922 Konyaspor-Kırşehir Belediyespor, Serik Belediyespor-Sivas Belediyespor, Turgutluspor-Tetiş Yapı Elazığspor, Kardemir Karabükspor-Bayburt Özel İdarespor, Tarsus İdmanyurdu-Karacabey Belediye Spor A.Ş., GMG Kastamonuspor-Mamak FK, Kırklarelispor-Sakaryaspor A.Ş., Vanspor Futbol Kulübü-Pazarspor, Etimesgut Belediyespor-Pendikspor.
24.HAFTA: Sivas Belediyespor-Pazarspor, Kırşehir Belediyespor-Eyüpspor, Pendikspor-GMG Kastamonuspor, Tetiş Yapı Elazığspor-Etimesgut Belediyespor, Sakaryaspor A.Ş.-Vanspor Futbol Kulübü, Bodrumspor A.Ş.-Tarsus İdmanyurdu, Serik belediyespor-Kardemir Karabükspor, Bayburt Özel İdarespor-Turgutluspor, Karacabey Belediyespor A.Ş.-Kırklarelispor, Mamak FK-Karatay Termal 1922 Konyaspor.
25.HAFTA: Kırklarelispor-Bodrumspor A.Ş., Kardemir Karabükspor-Sivas Belediyespor, Tarsus İdmanyurdu-Kırşehir Belediyespor, Eyüpspor-Mamak FK, GMG Kastamonuspor-Tetiş Yapı Elazığspor, Etimesgut Belediyespor-Bayburt Özel İdarespor, Vanspor Futbol Kulübü-Karacabey Belediyespor A.Ş., Turgutluspor-Serik Belediyespor, Pazarspor-Sakaryaspor A.Ş., Karatay Termal 1922 Konyaspor-Pendikspor.
26.HAFTA: Karacabey Belediyespor A.Ş.-Pazarspor, Sivas Belediyespor-Sakaryaspor A.Ş., Pendikspor-Eyüpspor, Serik Belediyespor-Etimesgut Belediyespor, Bayburt Özel İdarespor-GMG Kastamonuspor, Bodrumspor A.Ş.-Vanspor Futbol Kulübü, Mamak FK-Tarsus İdmanyurdu, Kırşehir Belediyespor-Kırklarelispor, Kardemir Karabükspor-Turgutluspor,Tetiş Yapı Elazığspor-Karatay Termal 1922 Konyaspor.
27.HAFTA: Vanspor Futbol Kulübü-Kırşehir Belediyespor, Turgutluspor-Sivas Belediyespor, Pazarspor-Bodrumspor A.Ş., Eyüpspor-Tetiş Yapı Elazığspor, Etimesgut Belediyespor-Kardemir Karabükspor, Karatay Termal 1922 Konyaspor-Bayburt Özel İdarespor, Sakaryaspor A.Ş.-Karacabey Belediyespor A.Ş., Kırklarelispor-Mamak FK, GMG Kastamonuspor-Serik Belediyespor, Tarsus İdmanyurdu-Pendikspor.
28.HAFTA: Kırşehir Belediyespor-Pazarspor, Bayburt Özel İdarespor-Eyüpspor, Bodrumspor A.Ş.-Sakaryaspor A.Ş., Turgutluspor-Etimesgut Belediyespor, Kardemir Karabükspor-GMG Kastamonuspor, Sivas Belediyespor-Karacabey Belediyespor A.Ş., Mamak FK-Vanspor Futbol Kulübü, Tetiş Yapı Elazığspor-Tarsus İdman Yurdu, Pendikspor-Kırklarelispor, Serik Belediyespor-Karatay Termal 1922 Konyaspor.
29.HAFTA: Sakaryaspor A.Ş.-Kırşehir Belediyespor, Pazarspor-Mamak FK, Karacabey Belediyespor A.Ş.-Bodrumspor A.Ş. Etimesgut Belediyespor-Sivas Belediyespor, GMG Kastamonuspor-Turgutluspor, Karatay Termal 1922 Konyaspor-Kardemir Karabükspor, Kırklarelispor-Tetiş Yapı Elazığspor, Tarsus İdmanyurdu-Bayburt Özel İdarespor, Eyüpspor-Serik Belediyespor, Vanspor Futbol Kulübü-Pendikspor.
30.HAFTA: Mamak FK-Sakaryaspor A.Ş., Kardemir Karabükspor-Eyüpspor, Pendikspor-Pazarspor, Etimesgut Belediyespor-GMG Kastamonuspor, Serik Belediyespor-Tarsus İdmanyurdu, Tetiş Yapı Elazığspor-Vanspor Futbol Kulübü, Kırşehir Belediyespor-karacabey Belediyespor A.Ş., Bayburt Özel İdarespor-Kırklarelispor, Sivas Belediyespor-Bodrumspor A.Ş., Turgutluspor-Karatay Termal 1922 Konyaspor.
31 HAFTA: Bodrumspor A.Ş.-Kırşehir Belediyespor, Karacabey Belediyespor A.Ş.-Mamak FK, GMG Kastamonuspor-Sivas Belediyespor, Pazarspor-Tetiş Yapı Elazığspor, Eyüpspor-Turgutluspor, Tarsus İdmanyurdu-Kardemir Karabükspor, Vanspor Futbol Kulübü-Bayburt Özel İdarespor, Kırklarelispor-Serik Belediyespor, Karatay Termal 1922 Konyaspor-Etimesgut Belediyespor, Sakaryaspor A.Ş.-Pendikspor.
32.HAFTA: Bayburt Özel İdarespor-Pazarspor, Etimesgut Belediyespor-Eyüpspor, Pendikspor-Karacabey Belediyespor A.Ş., Turgutluspor-Tarsus İdmanyurdu, Tetiş Yapı Elazığspor-Sakaryaspor A.Ş., Serik Belediyespor-Vanspor Futbol Kulübü, Kardemir Karabükspor-Kırklarelispor, Sivas Belediyespor-Kırşehir Belediyespor, Mamak FK-Bodrumspor A.Ş., GMG Kastamonuspor-Karatay Termal 1922 Konyaspor.
33.HAFTA: Karatay Termal 1922 Konyaspor-Sivas Belediyespor, Kırklarelispor-Turgutluspor, Vanspor Futbol Kulübü-Kardemir Karabükspor, Karacabey Belediyespor A.Ş.-Tetiş Yapı Elazığspor, Sakaryaspor A.Ş.-Bayburt Özel İdarespor, Bodrumspor A.Ş.-Pendikspor, Tarsus İdmanyurdu-Etimesgut Belediyespor, Pazarspor-Serik Belediyespor, Eyüpspor-GMG Kastamonuspor, Kırşehir Belediyespor-Mamak FK.
34.HAFTA: Sivas Belediyespor-Mamak FK, Kardemir Karabükspor-Pazarspor, Serik Belediyespor-Sakaryaspor A.Ş., Karatay Termal 1922 Konyaspor-Eyüpspor, GMG Kastamonuspor-Tarsus İdmanyurdu, Turgutluspor-Vanspor Futbol Kulübü, Bayburt Özel İdarespor-Karacabey Belediyespor A.Ş., Etimesgut Belediyespor-Kırklarelispor, Tetiş Yapı Elazığspor-Bodrumspor A.Ş., Pendikspor-Kırşehir Belediyespor.
35.HAFTA: Tarsus İdmanyurdu-Karatay Termal 1922 Konyaspor, Eyüpspor-Sivas Belediyespor, Pazarspor-Turgutluspor, Kırşehir Belediyespor-Tetiş Yapı Elazığspor, Sakaryaspor A.Ş.-Kardemir Karabükspor, Bodrumspor A.Ş.-Bayburt Özel İdarespor, Mamak FK-Pendikspor, Kırklarelispor-GMG Kastamonuspor, Vanspor Futbol Kulübü-Etimesgut Belediyespor, Karacabey Belediyespor A.Ş.-Serik Belediyespor.
36.HAFTA: Tetiş Yapı Elazığspor-Mamak FK, Sivas Belediyespor-Pendikspor, Etimesgut Belediyespor-Pazarspor, Turgutluspor-Sakaryaspor A.Ş., Eyüpspor-Tarsus İdmanyurdu, GMG Kastamonuspor-Vanspor Futbol Kulübü, Kardemir Karabükspor-Karacabey Belediyespor A.Ş., Karatay Termal 1922 Konyaspor-Kırklarelispor, Bayburt Özel İdarespor-Kırşehir Belediyespor, Serik Belediyespor-Bodrumspor A.Ş.
37.HAFTA: Vanspor Futbol Kulübü-Karatay Termal 1922 Konyaspor, Karacabey Belediyespor A.Ş.-Turgutluspor, Bodrumspor A.Ş.-Kardemir Karabükspor, Pendikspor-Tetiş Yapı Elazığspor, Sivas Belediyespor-Tarsus İdmanyurdu, Mamak FK-Bayburt Özel İdarespor, Kırklarelispor-Eyüpspor, Sakaryaspor A.Ş.-Etimesgut Belediyespor, Pazarspor-GMG Kastamonuspor, Kırşehir Belediyespor-Serik Belediyespor.
38.HAFTA: Serik Belediyespor-Mamak FK, GMG Kastamonuspor-Sakaryaspor A.Ş., Karatay Termal 1922 Konyaspor-Pazarspor, Bayburt Özel İdarespor-Pendikspor, Eyüpspor-Vanspor Futbol Kulübü, Etimesgut Belediyespor-Karacabey Belediyespor A.Ş., Tarsus İdman Yurdu-Kırklarelispor, Turgutluspor-Bodrumspor A.Ş., Tetiş Yapı Elazığspor-Sivas Belediyespor, Kardemir Karabükspor-Kırşehir Belediyespor. (HABER: SALİH GÜNER)