Futbol Federasyonu (TFF) Misli.com 2.Lig Kırmızı Grupta mücadeleye 2’nci hafta maçlarıyla devam edilecek. Ligin 2’nci haftasında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor,  Cumartesi günü Etimesgut Belediyespor’la karşı karşıya gelecek. Ahi Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 15.30’da başlayacak.
2020-2021 futbol sezonunun ilk maçında koronavirise yakalanan futbolcu saylısının çokluğu nedeniyle yeterli kadro kuramadıkları için eksik bir kadro ile Turgutluspor maçına çıkan ve uzatma dakikalarındaki golle 1-0 yenik ayrılarak lige yenilgi ile başlayan Kırşehir Belediyespor, ikinci haftada Cumartesi günü evinde Etimesgut Belediyespor’u ağırlayacak.
Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, ligteki ikinci maçını kazanmaktan başka bir düşünceleri olmadığını belirterek, “Geçen hafta Turgutlu’da şanssız bir şekilde aldığımız yenilgi hepimizi derinden üzdü. Ama lig devam ediyor. İnşallah Cumartesi günü evimizde kazanıp bu yenilgiyi unutmak istiyoruz. Malum pandemiden dolayı maç seyircisiz oynanacak. Ama biz ne hal ve şart altında olursak olalım bu maçı kazanmak istiyoruz. İnşallah da kazanırız” diye konuştu.
MAÇI DİYARBAKIR BÖLGESİNDEN SELİM ÖZEN YÖNETECEK
Kırşehir Belediyespor, Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup 2’nci hafta maçında Başkent temsilcisi Etimesgut Belediyespor’la Ahi Stadyumunda oynayacağı maçı yönetecek hakem triyosu açıklandı.
Merkez Hakem Kurulu’ndan (MHK) yapılan açıklamada 26 Eylül Cumartesi günü saat 15.30’da Ahi Stadyumunda oynanacak olan Kırşehir Belediyespor-Etimesgut Belediyespor maçını Diyarbakır bölgesinden Selim Özen yönetecek. Selim hocanın maçtaki yardımcılıklarının ise yine Diyarbakır bölgesinden Suat Fidan ile Çağrı Ateş yönetecek. Mücadelenin 4’üncü hakemi olarak ta Van bölgesinden Cihan Ölmez görev yapacak.
Ahi Stadyumundaki sezonun ilk maçının gözlemcisi olarak Osman Yiğit Uzer, temsilci olarak ta Mustafa Hakan Bektaş yapacak.
2.Lig Kırmızı Grupta haftanın diğer karşılaşmalarını yönetecek hakemler ise şu şekilde:
Vanspor-Kırklarelispor (Hasan Kaçar, Birtan Yavuz, Cankun Gönenç, Ömer Kocabey), Pazarspor-Tarsus İdmanyurduspor (Serkan Ergün, Sedat Etik, Önder Çalış, Ozan Ergün), Elazığspor-Serik Belediyespor (Adem Cinek, Metin Yalçın, Zafer Gayretli), Başkent Anadolu Fk-Turgutluspor (Bilal Köseoğlu, Emre Aslan, Mehmet Şenkaya, Erdem Mertoğlu), Sakaryaspor-Eyüpspor (Gürel Uzuner, Bilal Gül, Mehmet Dura, Butrak Yücetağ), Bodrumspor-Kastamonuspor (Volkan Okur, Adem Şahan, Mahmut Gülle, Doğukan Yıldırım), Karacabey Belediyespor-1922 Konyaspor (İlker Yasin Avcı, Süleyman Yavaşoğlu, Şenol Bektaş, Batuhan Bayar), Pendikspor-Kardemir Karabükspor (Erhan Kutlu, Selman Timur, Mehmet Sıraç Akpınar, Mehmet Terece).
Öte yandan Sivas Belediyespor-Bayburt İl Özel İdarespor karşılaşması yine Koronavirüs’ten dolayı ileri bir tarihe ertelendi. Bayburt İl Özel İdarespor henüz ligde karşılaşma oynamadı.
Kırşehir Belediyespor, Cumartesi günü saat 15.30’da Ahi Stadı’nda Etimesgut Belediyespor’da karşı karşıya gelirken, grubumuzda oynanacak haftanın maçları şu şekilde:
Vanspor-Kırklarelispor (Van Atatürk Stadı/15.00), Pazarspor-Tarsus İdmanyurduspor (Pazar İlçe Stadı/15.00), Sivas Belediyespor-Bayburt İl Özel İdarespor (Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi/15.00), Elazığspor-Serik Belediyespor (Elazığ Doğukent Stadı/15.00), Başkent Akademi FK-Tugutluspor (Ankara Demirspor Stadı/15.30), Sakaryaspor-Eyüpspor (Sakarya Atatürk Stadı/16.00), Bodrum Belediyesi Bodrumspor-Kastamonuspor (Bodrum İlçe Stadyumu/16.00), Karacabey Belediyespor-1922 Konyaspor (Karacabey M.Fehmi Gerçeker Stadı/16.00), Pendikspor-Kardemir Karabükspor (Pendik Stadı/16.00).
KIRŞEHİR BELEDİYESPOR’UN LİGDE KALAN MAÇLARI
2.HAFTA, 26 EYLÜL CUMARTESİ: Kırşehir Belediyespor-Etimesgut Belediyespor (Ahi Stadyumu/15.30)
3.HAFTA, 4 EKİM PAZAR: Kastamonuspor-Kırşehir Belediyespor (Kastamonu Gazi Stadı/15.00)
4.HAFTA, 10 EKİM CUMARTESİ: Kırşehir Belediyespor-1922 Konyaspor (Ahi Stadyumu/15.00)
5.HAFTA, 14 EKİM ÇARŞAMBA: Eyüpspor-Kırşehir Belediyespor (Eyüp Stadı/15.30)
6.HAFTA, 18 EKİM PAZAR: Kırşehir Belediyespor-Tarsus İdmanyurduspor (Ahi Stadyumu/14.30),
7.HAFTA, 24 EKİM CUMARTESİ: Kırklarelispor-Kırşehir Belediyespor (Kırklareli Atatürk Stadı/15.00)
8.HAFTA, 1 KASIM PAZAR: Kırşehir Belediyespor-Vanspor (Ahi Stadyumu/13.30)
9.HAFTA, 7 KASIM CUMARTESİ: Pazarspor-Kırşehir Belediyespor (Pazar İlçe Stadı/13.00),
10.HAFTA, 11 KASIM ÇARŞAMBA: Kırşehir Belediyespor-Sakaryaspor (Ahi Stadyumu/13.30)
11.HAFTA, 15 KASIM PAZAR: Karacabey Belediyespor-Kırşehir Belediyespor (Karacabey M.Fehmi Gerçeker Stadyumu/13.30),
12.HAFTA, 22 KASIM PAZAR: Kırşehir Belediyespor-Bodrum Belediyesi Bodrumspor (Ahi Stadyumu/13.30)
13.HAFTA 29 KASIM PAZAR: Kırşehir Belediyespor-Sivas Belediyespor (Ahi Stadyumu/13.30),
14.HAFTA 9 ARALIK CUMARTESİ: Başkent Akademispor-Kırşehir Belediyespor (TCDD Ankara Demirspor Stadı/13.30)
15.HAFTA 9 ARALIK ÇARŞAMBA: Kırşehir Belediyespor-Pendikspor (Ahi Stadyumu/13.30),
16.HAFTA 13 ARALIK PAZAR: Elazığspor-Kırşehir Belediyespor (Stadyum belli değil/13.00),
17.HAFTA 20 ARALIK PAZAR: Kırşehir Belediyespor-Bayburt İl Özel İdarespor (Ahi Stadyumu/13.30)
18.HAFTA 26 ARALIK CUMARTESİ: Serik Belediyespor-Kırşehir Belediyespor (Serik İsmail Oğan Stadyumu/13.30)
19.HAFTA 3 OCAK 2021 PAZAR: Kırşehir Belediyespor-Kardemir Karabükspor (Ahi Stadyumu/13.30) (Haber: SALİH GÜNER)