Ligin ilk yarısı Pazar günü oynanan maçlarla tamamlandı. Tatsız tuzsuz maçta yeşil-beyazlılar evinde rakibini yenemeyerek 2 puan daha kaybederek ligi 22 puanla 11’inci sırada tamamladı…

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR, EVİNDE YİNE KAZANAMADI: 0-0

STAD: Ahi

HAKEMLER: Sinan Özcan***, Zafer Gayretli***, Hasan Erdoğan*** (Trabzon Bölgesi)

4.HAKEM: Volkan Şeker***(Trabzon Bölgesi)

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: Bekir Demircan***, Oğuz Özden**, Tuğay Adamcil**, Osman Bodur**, Fatih Çıplak**, Zihni Temelci**, Hakan Erçelik** (Dk.79:Savaş Yorulmaz*), Serhat Yeşilördek**, Sırat Yeşilördek**, Hasan Kaşıkara** (Dk.66:Can Muhammet Vural*), Ozan Karabacak**

YEDEKLER: Ömer Kavurkacı, Erbay Eker, Volkan Kılıç, Emre Pehlivan, Tarık Kurt, Eren Taşkın, Mehmet Eksik, Mert Ilıman

TEKNİK DİREKTÖR: Hakan Hayati Karaca

KIRKLARELİSPOR: Mehmet Cinpir**, Canberk Ömer Özdemir***, Uğur Adem Gezer***, Furkan Fehmi Güneş** (Dk.68:Ümit Can Tokcu**), Serhat Mermer**, Harun Özcan***, Ferhat Görgülü***, Emre Keleşoğlu** (Dk.90+2:Şevki Çınar*), Berat Ali Genç** (Dk.60:Emre Balkı**), Çağrı Ortakaya*** (Dk.90+2:Muhammet Yeşil*), Davut Babur***

YEDEKLER: Erkam Mecit Erginsoy, Ali Ateş, Kemal Bayrak, Batuhan Toygar

TEKNİK DİREKTÖR: Bilgin Erdem

SARI KARTLAR: Dk.51:Harun Özcan (Kırklarelispor)

(HABER: SALİH GÜNER)

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta ilk yarı hafta sonunda oynanan maçlarla tamamlandı.  Kırşehir Belediyespor, kendi sahasında konuk ettiği Kırklarelispor’la golsüz berabere kalarak ilk yarışı 22 puanla 11’cı sırada bitirdi.

2 net gol pozisyonundan yararlanamayan Kırşehir Belediyespor da sakatlığı süren Nuh Taşkın kadroda yer almazken, Eskişehirspor maçında disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılan Savaş Yorulmaz affedilerek kadroda yer aldı.

Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklar sonucunda gol sesi çıkmayınca ilk devre 0-0 sona erdi. Müsabakanın ikinci yarısında da her iki takımın çabası gol ile sonuçlanmayınca maç başladığı gibi 0-0’lık skorla bitti ve takımlar sahadan puanları paylaşarak ayrıldı.

İlk yarının son maçında Kırşehir Belediyespor kendi sahasında kaybettiği puanlarla play-off yarışından uzak bir görüntü sergiledi. Kırklarelispor karşısında maçın ikinci yarısında sahada varlık gösteremeyen Kırşehir Belediyespor, karşılaşma 0-0 sona erince taraftarlarını üzdü.

Vali İbrahim Akın’ın, Emniyet Müdürü Murat Türesin ile aylar sonra ilk kez seyrettiği Maça Kırşehir Belediyespor başladı.

Dk.22: Kırşehir Belediyespor soldan Hasan Kaşıkara ile geldi. Hasan, sağdan ceza alanına koşu yapan TuğayAdamcil’i gördü. Ceza alanında topla buluşan Tuğay’ın sert şutu kaleci Mehmet Cinpir de kaldı.

Dk.24: Kırşehir Belediyespor atağında orta alandan atılan topla ceza yayı üzerinde Ozan Karabacak topla buluştu. Ozan’ın ceza sahası çizgisi üzerinden sert şutunu kaleci Mehmet Cinpir uzanarak kornere çeldi.

Dk.28: Kırklarelispor savunmadan topla çıkmak isterken hata yapınca  Hakan Erçelik araya girerek topu aldı. Hakan’ın ceza yayı üzerinden sert şutu üstten az farkla auta çıktı.

Dk.32: Kırklarelispor orta alandan atağa çıktı. Çağrı Ortakaya’nın ara pasına Harun Özcan hareketlendi. Harun, bir anda kaleci Bekir ile karşı karşıya kalacakken, daha çabuk olan kaleci Bekir kalesinden çıkarak tehlikeyi önledi.

Dk.57: Kırklarelispor orta sahadan Çağrı Ortakaya ile atağa çıktı. Çağrı’nın ara pasıyla Harun Özcan bir anda kaleci Bekir ile karşı karşıya kaldı. Harun’un sert şutu kaleci Bekir Demircan da kaldı.

Dk.90+3: Kırşehir Belediyespor savunmasında Osman Badur ayağındaki topu uzaklaştıramayınca araya giren Kırklarelispor dan Şevki Çınar topu aldı. Şevki, bekletmeden  pasını Emre Balkı’ye çıkardı. Ceza alanı çizgisi üzerinden Emre Balkı’nin sert şutunu kaleci Bekir Demircan son anda kornere çelerek gole izin vermedi ve karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi.