TFF 2’nci Lig Beyaz Grupta heyecan oynanan 11. Hafta maçlarıyla hız kesmeden devam ederken bu hafta alınan sürpriz sonuçlar her takımın her takımı yenen çekişmeli bir lig olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Kırşehir Belediyespor’un evinde ve zirve mücadelesi veren ekiplerden Pendikspor’un puan kaybettiği haftada Şanlıurfaspor kazanarak haftayı 3 puanla kapattı.
2. Lig, Beyaz Grubun 10.Haftasında Kırşehir Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta Akhisarspor’a da yenilerek haftayı puansız kapattı. Yeşil-beyazlı ekibimizde sakatlığı süren Hakan Erçelik’in kadroda yer almazken, Kırşehir Belediyespor henüz maçın 2.dakikasında Yusuf Cihat Çelik’in attığı golle kalesinde golü gürünce adeta maça 1-0 yenilgiyle başladı. 26.dakikadada kaleci Bekir Demircan’ın gereksiz yere gördüğü kırmızı kartla sahada 10 kişi kalan Kırşehir Belediyesporda defanstan Sırat Yeşilördeği çıkaran teknik direktör Mehmet Hakkı Hocaoğlu, yedek kaleci Ömer Kavurakcı’yı oyunu alarak kaleyi teslim etti.  Yine aynı dakikada teknik heyet forvet Hasan Kaşıkara’yı oyundan çıkararak sağbek Erbay Eker’i oyna alarak devam etti. Karşılaşmanın her iki yarsında Kırşehir Belediyespor arağı golü bulamayınca 2.dakikada Yusuf Cihan Çelik’in attığı golle Akhisarspor’a 1-0lık skorla mağlup oldu.
Şampiyonluğun adaylarından birisi olarak görülen Kırşehir Belediyespor'un geçen hafta deplasmanda alınan Ispartaspor beraberliğinden sonra bu hafta da 4 maç üst üste yenilen ve düşme mücadelesi veren Akhisarspor takımına sahasında yenilerek kan kaybetmeye devam etmesi taraftarlarını üzerken, Kırşehir Belediyespor As Başkanı Çağatay Han Torun, Akhisarspor'a tek golle mağlup oldukları için çok üzgün olduklarını, ancak pes etmeden mücadeleye devam edeceklerini açıkladı.
Futbolda böyle sonuçların her zaman olacağını belirten Çağatay Han Torun, kendi sahalarında üçüncü yenilgiyi almanın büyük üzüntüsü içinde olduklarını ifade etti.
Taraftarlara çağrıda bulunan Torun, kısa sürede bu yenilgiyi alacakları galibiyetlerle unutturacaklarına inandığını belirterek “Ligin alt sıralarında yer alan Akhisarspor'a şanssız bir şekilde yenilerek rakiplerimizin de puan kaybettiği bir haftada ligin 2’nci sırasına belki de haftaya liderlik koltuğuna oturma şansını kaçırdık. Her ne kadar futbolda bu tür sonuçlar olsa da özellikle evimizde kaybettiğimiz bu üçüncü maçtan sonra tüm yönetim, teknik ekip ve takım olarak çok üzgün olduğumuzu belirtmek isterim. Takımımızın en kısa sürede toparlanıp bu sonucu bizlere unutturacağına dair inancım tamdır. Sizler oldukça bu takım asla pes etmeyecektir” dedi.
 Pazarspor ile Amedspor'un maç yapmadan bay olarak geçtiği 10'uncu haftada fileler 18 kez ağlarla buluştu. Bu 8 karşılaşmanın 6'sını ev sahibi, 1'inci deplasman takımı kazanırken, 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.
Ekibimiz Kırşehir Belediyespor'un da puan kaybettiği haftada alınan sonuçlar hem üst sıraları hem de alt sıraları yakından ilgilendiren sonuçlara gebe oldu.
Haftaya liderlik koltuğunda giren İstanbul ekibi Pendikspor liderliğini korumasını bildi. En yakın takipçisi Amed takımının maç yapmadan BAY geçtiği haftada Uşakspor deplasmanında galibiyet aramasına rağmen sahadan golsüz eşitlik sonunda beraberlikle ayrılarak 1 puanı hanesine yazdırıp liderliğini sürdürürken en yakın takipçisinin maç yapmadan geçtiği haftada puan farkını açma adına kritik 2 puan kaybetti.
Ligin zirve hedefinde olan takımlarından Şanlıurfaspor sahasında Bucaspor takımını yenerek 11 puanlık maçı kazandı. 
Rakiplerinden Pendikspor'un berabere kalarak 2 puan bırakmasının yanı sıra Amed Sportif'in BAY geçmesi ve Kırşehir Belediyespor ile Ispartaspor’un yenilmesi sonucu sahasında aldığı galibiyet sonunda rakiplerinin önüne geçerek kendisine 3.sırada yer bulduğu gibi zirveye de göz kırptı. 
Eskişehirspor ise kendisi gibi düşme mücadelesi veren bire bir rakibi olan Erzincanspor takımını yenerek altında değerinde 3 puan alırlarken düşme hattından çıkma açısından 6 puan değerinde maçları kazandılar.
Ligde kimin şampiyon olacağı ve kimlerin düşeceği sezon sonuna kadar belli olmayacağı ligde heyecan gelecek hafta oynanacak olan 11. Hafta maçlarıyla devam edecek.
Ligin 11'inci haftasında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, deplasmanda Pendikspor ile karşılaşacak. (HABER: SALİH GÜNER)