TFF 2’nci Lig Beyaz Grup 7’nci hafta maçında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, yarın ligin son sıralarında yer alan Erzincanspor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek
Erzincan Mustakil Atletizm Pisti Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma saat 14.30’da başlayacak maça galibiyet parolası ile çıkacak olan Kırşehir Belediyespor’da hedef     geçen hafta yenildiği 1922 Konyaspor yenilgisini unutturmak.
Kırşehir Belediyespor futbol takımı teknik direktörü Hakkı Hocaoğlu: "Kendi sahamızda 3 puan alamadığımız için çok üzgünüz. Lig uzun bir maraton. Bugün kendi seyircimiz önünde almış olduğumuz bu yenilgiyi ilerleyen haftalarda alacağımız galibiyetlerle telafi edeceğiz" diye konuştu.
Kırşehir Belediyespor'un Basın Sözcüsü Battal Çelik, sahalarında 2-1 mağlup oldukları Karatay Termal 1922 Konyaspor maçını telafi etmeyi hedeflediklerini bildirdi.
Ligin henüz başında olduklarını, yenilgiye rağmen liderle aralarında 3 puan fark bulunduğunu vurgulayan Çelik, şunları kaydetti:
" Kendi sahamızda 1922 Konyaspor’a 2-1 yenildik. Aslında maç boyunca üstün bir oyun ortaya koymamıza rağmen rakibin maç boyunca 2 defa yaptığı konta atağına karşılık veremedik ve 2-1 yenilerek kendi sahamızda yine maç kaybettik. Geçtiğimiz maçta Bucaspor’u deplasmanda yendikten sonra bu maçı da kazanacağımıza kesin gözü ile bakıyorduk, ama olmadı. Klasik olacak belki ama bu tür sonuçlar futbolda var. 90 dakika oynar kazanamazsınız. Bazen de çok kötü oynar maçı kazanırsınız. Futbol sonuç odaklı bir oyun bu yüzden neticeye bakmak lazım. Kötü olan şu ki kendi sahamızda Zonguldak Kömür’den sonra Konya’ya da yenilmiş olmamız. Sonuçta lider ile aramızda 3 puanlık bir fark var ve ligin henüz başındayız. Teknik ekibimiz ve oyuncularımız bu sonuçtan elbette ki hoşnut değillerdir ve gerekli dersleri çıkartacaklardır. Bu sonuçlar elbette telafi edilecek sonuçlardır. Bu hafta sonu Erzincanspor ile oynayacağımız çok önemli bir deplasman maçı var. Bu maçı kazanıp hem Konya yenilgisini unutturmak, hem de üst sıradaki yerimizi korumak istiyoruz. Erzincanspor da şu an itibari ile sondan ikinci sırada yer alıyor bu yüzden onlar içinde bu maç çok önem arz ediyor. Kesinlikle zor bir maç olacak. Bir an evvel Konya maçını unutup Erzincanspor maçına konsantre olmamız gerekir. Bu maçı kazanacak güce sahibi. Belki bu maçta 2-3 eksiğimiz olacak ama yerlerinde oynayacak oyuncularımızda oyuna mutlaka katkı sağlayacaklardır. Morallerimizi bozmadan bu maçı kazanıp sonrasında evimizde oynayacağımız ligin en önemli maçlarından biri olan Tarsus maçına moralli çıkmak istiyoruz.”
Yeni sezona deplasmanda 3-0’lık Pazarspor galibiyeti ile başlayan yeşil-beyazlı temsilcimiz 2’nci hafta evinde konuk ettiği Amedspor’u tek golle yenerken 3’üncü haftayı maç yapmadan bay olarak geçirmişti. Ligin 4’üncü haftasında sahasında Zonguldakspor’a kaybeden Kırşehir temsilcisi, 5’inci haftada deplasmanda Bucaspor’u 1-0’lık skorla geçmeyi başarmıştı. 
Ligin 6’ncı haftasında Konya’yı konuk eden yeşil-beyazlı ekibimiz 1-0 öne geçtiği maçı 2-1’lik skorla kaybederek bu sezon ki ikinci yenilgisini aldı.
Rakip Erzincanspor ise ligde oldukça zor günler geçiriyor. Kırmızı-siyahlı ekip sezona 1-0’lık Tarsus yenilgisiyle başlarken, 2’nci haftada evinde Ispartaspor’a 3-1’lik skorla mağlup oldu. Ligin 3’üncü haftasında Akhisarspor’la deplasmanda 1-1 berabere kalan Erzincanspor, Ligin 4’üncü haftasında ilk galibiyetini ligin güçlü ekiplerinden Pendikspor’u 1-0’lık skorla yenerek aldı. Geçtiğimiz hafta deplasmanda 1-0’lık skorla Uşakspor’a yenilen Erzincanspor, 5 maçta 4 puanla 17’nci sırada yer alıyor.
Yeşil-beyazlılar bugün Erzincan’a hareket ederken, geçen hafta oynanan Kırşehir Belediyespor-1922 Konyaspor maçının ardından 2-1 yenilen yeşil-beyazlı ekibimizin futbolcuları ile rakip takım futbolculara arasında çıkan arbede sonucu Kırşehir Belediyespor Kulübü Profesyonel Disiplin Kurulu’na sevk edildi. 
Kırşehir Belediye Spor Kulübü futbolcusu Can Muhammet Vural ile Savaş Yorulmaz'ın "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 07.10.2021 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildiği için yarın oynanacak Erzincanspor maçında forma giyemeyecekler. (HABER: SALİH GÜNER)