Yeşil-beyazlı ekibimiz Bolu’da sürdürdüğü kampta üçüncü hazırlık maçını yaptı

Kırşehir Belediyespor, Diyarbekir’i farklı geçti: 3-0

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz grupta zirve mücadelesi verecek olan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’un Bolu kampı tam gaz devam ediyor. 
Yeşil-beyazlı ekibimiz kamp yaptığı Bolu Green Park’taki 3’üncü ve son hazırlık maçında 2’nci Ligin Kırmızı Grup’taki güçlü ekiplerinden Diyarbekirspor ile karşı karşıya geldi.
Oldukça çekişmeli geçen maçı Kırşehir Belediyespor, harika bir futbolla 3-0’lık net bir skorla kazanarak rakiplerine gözdağı verdi. Yeşil-beyazlı ekibimizin gollerini Tarık Kurt (2) ve Fatih Çıplak kaydetti.
Kırşehir Belediyespor’un Bolu kampı tam gaz devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekibimiz, sabah ve akşam olmak üzere günü çift antrenmanla geçirirken, Bolu’daki 3’üncü hazırlık maçında Diyarebekirspor’la karşılaştı. 
Green Parkta oynanan maça Kırşehir Belediyespor oldukça iyi başladı. Maçın 22’nci dakikasında Fatih Çıplak ile 1-0 öne geçiren yeşil-beyazlı ekibimiz bu golle de ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.
İkinci yarı ilk yarıya oranla daha etkili bir oyun sergilemeye başlayan Kırşehir Belediyespor, Tarık Kurt’un golüyle skoru 2-0 yaptı.
Oyunda ve skorda üstünlüğünü iyice eline geçiren yeşil-beyazlı temsilcimiz Fatih’in golüyle skoru 3-0 yaptı. Maçın kalan bölümünde başka gol olmadı ve Kırşehir Belediyespor, sezon öncesi yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren Diyarbekirspor’u 3-0’lık net bir skorla mağlup etmeyi başardı.
Hazırlık maçlarını tamamlayan Kırşehir Belediyespor 25 Ağustos’a kadar çalışmalarını Bolu’da sürdürecek.
Kırşehir Belediyespor Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu yönetiminde bu sezon 5 hazırlık maçına çıktı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz sezonun ilk hazırlık maçında Kosova Süper Lig ekiplerinden Ballkani’ye 3-1’lik skorla yenilirken, Nevşehirspor’u 3-0’lık skorla geçti.
Bolu kampında 3 hazırlık maçı yapan yeşil-beyazlı ekibimiz bu 3 maçın 2’sinde berabere kalırken (Çatalcaspor 0-0, Osmaniyespor 1-1), 3-0’lık skorla da Diyarbekirspor’u mağlup etti. 
“REKABET BAŞARIYI GETİRECEK”
Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, Bolu’da bir açıklama yaptı. Yeşil-beyazlı teknik adam, takım içinde rekabete parmak basarak, başarıya ulaşmak için rekabet ortamını iyi oluşturmaları gerektiğini söyledi.
Takım içi rekabete büyük önem verdiğini, genç ve tecrübeli futbolculardan oluşan mevcut kadro ile yeni gelen futbolcular arasında büyük bir rekabet ortamı oluştuğunu, bu rekabetin takıma olumlu yönde yansıyacağını ifade eden Belediyespor’un hocası, “Geçen sezon ki kadromuzdan gidenler oldu. Yerlerini doldurmaya çalışıyoruz. Kadromuzu müsabakalar başlamadan önce şekillendireceğiz. Takım içi rekabete büyük önem veriyorum. Bu rekabet ilk günden başladı. Takım içi rekabetin takıma fayda getireceğini düşünüyorum. Neticede kazanan takım olacaktır. Maçlar başlamaya yakın dönemde rekabet daha da yukarıya çekeceğiz” şeklinde konuştu.
Eylül’de başlayacak ligin zorlu geçeceğine inandığını ifade eden Kırşehir Belediyespor’un Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu yaptığı açıklamada “Bizler Kırşehir Belediyespor takımı olarak hazırlıklarınıza tam gaz devam ediyoruz. Bolu’da kampımız devam ediyor. Günde çift antrenman yaparak yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Ligin zorluk derecesini biliyor ve antrenmanlarımızı buna göre yapıyoruz” diye konuştu. 
 (HABER: SALİH GÜNER)