TFF 2. Lig Beyaz grupta Çarşamba maçlarıyla birlikte 12’nci hafta geçildi. Temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Ahi Stadyumunda Uşakspor A.Ş.’yi konuk ederken,  sakat ve hastalığı süren Osman Bodur, Tugay Adamcil, Hakan Erçelik, Oğuz Özden, Hasan Kaşıkara ve Emre Pehlivan kadroda yer almadı ve ligin alt bsıralarndan uzaklaşmak isteyen Uşakspor’la 1-1 berabere kaldı.
Yeşil-beyazlı ekibimiz, öne geçtiği karşılamadan berabere ayrılırken, taraftarlar teknik heyete tepki göstererek istifaya davet ettiler.
Evindeki 5’inci maçtan 4’üncü puan kaybını yaşayan ve yeşil-beyazlı temsilcimiz, bu karşılaşmalardan Amedspor ve Tarsus İdmanyurdu’nu eli boş gönderirken, Zonguldakspor, 1922 Konyaspor, Akhisarspor’a yenilirken, Uşakspor’la da berabere kaldı. Hal böyle olunca, 1-1’lik Uşakspor karşılaşması da bardağı taşıran son damla oldu.
Uşakspor karşısında 1-1 devam eden ve dakikalar 80’i gösterdiğinde tribünden gelen “Hakkı İstifa, Hakkı İstifa” sesleri üzerine maçın bitiş düdüğünün ardından boynu büyük bir şekilde soyunma odasının yolunu tutan Kırşehir Belediyespor’un Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, “İstifa edecek haberleriyle ilgili şunu söylemek istiyorum. Hiçbir yere gitmiyorum! Bu takımı ne zor şartlar altında kurduğumuzu herkes biliyor. Ben ilk günkü gibi bu takımın başarısı için elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim. Herkesin bildiği gibi kötü günler geçiriyoruz. Bu yenilgiler ve galibiyet hasretimizle birlikte kesinlikle şevkimi, çalışma, kazanma arzumu kaybetmedim ve işimin başındayım. Ben, ekibim ve futbolcularım sonuçları düzeltmek için var güçlerimizle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Geçen hafta deplasmanda Kırşehir Belediyespor’un 1-1 yenildiği lider Pendikspor, Nazilli deplasmanında gomlsüz berabere kalarak 2 puan takımlar arasında yer aldı. 
Oynanan maçlarda futbolseverler toplam 15 gol gördü. 2’den fazla gol atan takımın olmadığı bu hafta, 4 takım 2’şer, 7 takım 1’er gol kaydederken, 7 takım da gol sessizliği yaşadı.
Tarsus İdmanyurdu, Eskişehirspor, Şanlıurfaspor, 1928 Bucaspor, Ankara Demirspor galip geldi. Ankara Demirspor haricindekiler 2-1’lik skorlarla kazandı, sadece Başkent ekibi tek gollü galibiyet elde etti. Kırklarelispor-1922 Konyaspor (0-0), Kırşehir Belediyespor-Uşakspor (1-1), Amed Sportif-Zonguldak Kömürspor (0-0), Nazilli Belediyespor-Pendikspor (0-0) maçlarında ise skor eşitliği bozulmadı.
12’nci hafta sonunda grubun lideri değişmedi. Pendikspor, 5’inci haftada Amed Sportif’den devraldığı liderlik koltuğundaki yerini 7 haftadır koruyor. İstanbul ekibi, üstelik ikinci Şanlıurfaspor’a 4 puan fark atmış durumda. Kırmızı-Beyazlı takım, oynadığı 10 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlikle 23 puan toplarken, tek yenilgisini 5’inci haftada 1-0’lık skorla Erzincanspor’dan aldı.  (HABER: SALİH GÜNER)