TFF 2’nci Lig Beyaz Grup 4’üncü haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Zonguldakspor’a her iki yarıda gelen gollerle 2-0 yenilen Kırşehir Belediyespor, Culartasi günü İzmir’de karşılaşacağı Bucaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. 
Haftayı puansız kapatmanın üzüntüsü ile Güneykent Tesislerinde Bucaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Kırşehir Belediyespor’de tek hedef Zonguldakspor maçında kaybettiği üç puanı bu zorlu deplasmandan telafi etmek. 
Yeşil-beyazlı ekibimizin Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, futbolcularını 2-0’lık Zonguldakspor maçında yapılan hataları anlattı ve bundan sonraki maçlarda aynı hataların tekrarlanmamasını istedi. 
İzmir’de zor bir maça çıkacaklarının bilinci içinde olduklarını ve buna göre çok iyi hazırlandıklarını belirten  Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, Zonguldakspor karşısında aldıkları mağlubiyetten duyduklarını üzüntüyü unutup Bucaspor maçına baktıklarını ifade etti.
Kendi saha ve seyircisi önünde aldıkları beklenmedik yenilgiden dolayı yönetimi ve taraftarları üzdüklerinin farkında olduklarını ve mutlaka bunu telafi edeceklerini belirten Hocaoğlu, şampiyonluk yolunda ihtiyaçları olan bir galibiyeti bu hafta almak zorunda olduğunu ifade etti.
Bu arada yeşil-beyazlı ekibimizin önemli futbolcuları Zonguldakspor maçını değerlendirerek, şanssız bir yenilgi aldıklarını ifade ettiler.
Kırşehir Belediyespor’un genç futbolcusu Can Vural, Zonguldakspor maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını ve bu yenilgiyi telafi edeceklerini söyledi.
Can “3 puan alamadığımız için üzgünüz.  Camiadan taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Bunun telafisini yapacağız. Henüz ilk haftalar itibariyle yolun başındayız. En kısa sürede hatalarımızı düzeltip yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Taraftarımıza teşekkür ederiz bizi yalnız bırakmadılar onları da üzdük aldığımız bu sonuçla. Emin olsunlar ki telafi edeceğiz bu maçı bize güvenmeye devam etsinler” dile konuştu.
Büyük Kırşehirspor taraftarlarına sahalarında galibiyeti armağan edemedikleri için çok üzgün olduklarını belirten Volkan Kılıç ise “İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık kendi sahamızda oynamamın avantajını kullanamadık. Bunun için üzgünüz ama kafamızı kaldırıp önümüzde ki maçlara odaklanma zamanı. Lig uzun bir maraton. Elbette bu uzun lig maratonunda inişler-çıkışlar olacak. Bizler bunu en aza indirmemiz lazım. Artık bu maçı unutup önümüzde oynayacağımız Bucaspor maçına odaklanmamız lazım. Hatalarımızdan ders çıkartıp galibiyet serimize devam etmek istiyoruz. Bu yenilgiden dolayı herkesten özür diliyoruz” dedi.
Kırşehir Belediyespor’un başarılı futbolcusu Oğuz Özden, “Bu yenilgiden dolayı tüm taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Maçın hemen başında talihsiz bir penaltı verildi. Buda maça her yönde etki etti. Pozisyonu bana soracak olursanız penaltıyla uzaktan yakından alakası yoktu. Çokta hakemi konuşmak istemiyorum. Her ne olursa olsun bir Kırşehiriz, şimdi kenetlenme zamanı. Taraftarlarımız bizlere inansınlar ve güvenmeye devam etsinler. Onların güvenini boşa çıkarmayacağız” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)