Haftayı evinde aldığı şanssız Zonguldak Kömürspor yenilgisi kapatan Kırşehir Belediyespor yarın saat 19.00’da İzmir’de grubunun güçlü ekiplerinden Bucaspor’la karşı karşıya gelecek.
İlk 2 maçını kazanıp 3’üncü haftayı maç yapmadan bay olarak geçiren yeşil-beyazlı temsilcimiz geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Zonguldakspor’a 2-0’lık skorla mağlup olarak ligdeki ilk yenilgisini aldı. Ligin en zorlu deplasmanlarından birinden Bucaspor’la karşı karşıya gelecek olan yeşil-beyazlılarımız, Zonguldakspor karşısında üzdüğü taraftarını Bucaspor maçı sonrası galip gelerek affettirmeye çalışacak. Zorlu İzmir deplasmanından galibiyetle döneyi hedefleyen yeşil-beyazlı temsilcimiz zirve yarışında çok önemli bir engeli aşmak istiyor.
Bucaspor maçı öncesi açıklamalarda bulunan Kırşehir Belediyespor’un Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, kendilerini zor bir karşılaşma beklediğini, ancak, iyi futbol sergileyerek puanla dönmeyi hedeflediklerini söyledi.
Hakkı Hocaoğlu, “Önce Pazarspor daha sonrada sahamızda Amedspor takımlarını yenerek çok önemli galibiyetler alarak zirve iddiamızı devam ettiriyoruz. Geçtiğimiz hafta şansız bir şekilde Zonguldakspor’a yenilerek zirve yolunda çok önemli bir 3 puanını kaybetmiş olduk. Herkesin herkesi yendiği maçlar çıkıyor, birçok takım şampiyonluk ve Play-Off için mücadele ediyor. Bizim grupta baktığınız zaman üst üste galip gelen takım lider oluyor. Her hafta sürprizlerin olduğu bir grupta mücadele ediyoruz. Bu grupta şu takımın şampiyon, şu takımın ise küme düşer diyemeyiz. Ama şunun garantisini net bir şekilde vereyim ki Kırşehir Belediyespor olarak her zaman zirveye oynayan bir ekip olacağız. Zonguldakspor maçını geride bıraktık ve Bucaspor maçından 3 puanla dönmek istiyoruz. Rakibimiz güçlü ve koyan bir ekip. Bu nedenle bu maç, bizim için çok kolay olmayacaktır. Ancak bütün hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. Takımı buna göre oluşturacağız. Oyun planımızı da rakibimizin oyununu bozacak şekilde planladık. Hedefimiz Bucaspor maçından 3 puanla dönmektir. Bu olmadığı takdirde en azından 1 puan almak istiyoruz. Tüm futbolcularıma güveniyorum.” şeklinde konuştu.
Zonguldakspor’a her iki yarıda gelen gollerle 2-0 yenilerek haftayı puansız kapatan Kırşehir Belediyespor’un Kulübü Başkanı Mustafa Bulut da, “Bizler yönetim olarak oyuncularımıza ve teknik ekibimize inanıyoruz. Bunların telafisi olacaktır daha yolun başındayız. Bu hafta Bucaspor ile oynayacağız o maça çok iyi hazırlanacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde olup bu kötü mağlubiyetlerin altından beraber kalkacağız. İnşallah en iyi sonuçla döneriz” ifadelerini kullandı.
Bucaspor ile Kırşehir Belediyespor arasında oynanacak olan karşılaşma Cumartesi günü saat 19.00’da Yeni Buca Stadyumunda oynanacak.
9 puanla lider durumda bulunan Pendikspor, 1 puanla 18’inci sırada yer alan Erzincanspor ile karşılaşırken, zirvenin bir diğer güçlü ekibi Amedspor ise kendi saha ve seyircisi önünde Eskişehirspor ile karşılaşacak. Ligde 8 puanla 3’üncü sırada bulunan Ispartaspor ile 3 puanla 14’üncü sırada bulunan Başkent temsilcisi Ankara Demirspor haftayı maç yapmadan bay olarak geçirirken, 7 puanla 5’inci sırada bulunan Şanlıurfaspor, 4 puanla 11’inci sırada bulunan Kırklarelispor ile karşılaşacak.
Haftanın diğer maçlarında ise Pazarspor-Karacabey Belediyespor, Zonguldak Kömürspor-Nazilli Belediyespor, 1922 Konyaspor-Uşakspor, Tarsus İdman Yurdu-Akhisarspor ile karşılaşacak. (HABER: SALİH GÜNER)