Yeşil-beyazlı ekibimiz Pazar günü Ahi Stadı’nda Şanlıurfaspor’u ağırlayacak

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR BU SEZON EVİNDEKİ SON MAÇINA ÇIKIYOR!..

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligte hiçbir iddiası olmayan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, 2021-2022 Futbol Sezonunun evindeki son maçına çıkıyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Pazar günü kendi sahasında Şanlıurfaspor’u konuk edecek. Ahi Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’te başlayacak.

Haftayı Bursa Karacabeyspor karşısında sezonun en farklı skorunu alarak 5-2 yenilerek taraftarlarını üzen Kırşehir Belediyespor, sezonun galasını Şanlıurfaspor karşısında yapıyor. Sezon başında büyük hedefler ve umutlarla başlayan, büyük bir hayal kırıklığı ile sona eren sezonun evindeki son maçına çıkıyor. Play-Off hedefini haftalar önce kaybeden yeşil-beyazlılar, Şanlıurfaspor’u yenerek sezonun evindeki son maçını galibiyetle noktalamak istiyor.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Karacabey Belediyespor karşısında 5-2’lik skorla mağlup olarak bu sezon ki en farklı yenilgisini almıştı. Kırşehir Belediyespor ile Şanlıurfaspor arasındaki maç Pazar günü saat 15.00’te Ahi Stadyumunda oynanacak.

Kırşehir Belediyespor’un Pazar günü kendi sahasında konuk edeceği Şanlıurfaspor maçı öncesi bu sezon evinde 16 maça çıktı. Yeşil-beyazlı ekibimiz bu 16 maçta 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 4’te yenilgi aldı.

Kırşehir temsilcisi evinde Amedspor’u 1-0, Tarsus İdmanyurdu’nu 2-1, Karacabey Belediyespor’u 2-0, Pazarspor Bucaspor’u 3-1 ve Eskişehirspor’u 2-0’lık skorlarla mağlup ederek evlerine boş gönderdi.

Bu 5 galibiyetin yanında Uşakspor, Ankara Demirspor, Erzincanspor ve Nazilli Belediyespor’la 1-1 berabere kalıp 2 puan, Zonguldakspor’a 2-0, 1922 Konyaspor’a 2-1, Akhisarspor, Pendikspor’a 1-0’lık skorlarla kaybederek 3 puan bıraktı.

Şanlıurfaspor maçı öncesi evinde 16 maça çıkan Kırşehir Belediyespor bu 16 maçta rakip filelere attığı 20 gole karşılık kalesinde 15 gol gördü.

Kırşehir Belediyespor’la Pazar günü deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Şanlıurfaspor, temsilcimiz ile oynayacağı maç öncesi bu sezon 16 deplasman müsabakasına çıktı. Güneydoğu Anadolu temsilcisi bu 16 maçta 7 galibiyet, 4 beraberlik 5’de yenilgi aldı.

Şanlıurfaspor deplasmanda Zonguldakspor’u 4-2, Pazarspor’u 5-0, Bucaspor’u 2-1 ve Ispartaspor’u da 1-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı.

Bu galibiyetlerin yanında Eskişehirspor, Uşakspor, 1922 Konyaspor’la 0-0, Kırklarelispor, Amedspor’la 2-2 berabere kaldı.

Şanlıurfaspor, Tarsus İdmanyurdu, Nazilli Belediyespor’a 1-0, Ankara Demirspor, Erzincanspor’a 2-1, Karacabey Belediyespor’a 3-1 ve son olarak Pendikspor’a 2-0’lık skorla mağlup oldu.

Genel olarak bakıldığında Bu sezon 16 deplasman maçına çıkan Şanlıurfaspor bu 16 maçta 7 galibiyet, 4 beraberlik 5’de yenilgi aldı. Oynadığı 16 deplasman maçında rakip filelere 20 gol atarken, kalesinde ise 21 gol gördü. (HABER: SALİH GÜNER)