TFF 2’nci Lig beyaz grupta mücadele eden ve son 2 maçından sadece 1 puan alarak zirve yarışında ağır bir yara alan Kırşehir Belediyespor geçen sezon 7 haftada 7 maç oynayıp 11 puan toplarken, bu sezon 7 haftada 6 maç oynadı ve 10 puan çıkardı.
Oynadığı ve topladığı puanlara göre bu sezon lige daha iyi bir başlangıç yapan Kırşehir Belediyespor bu sezon evinde başarısız, deplasmanlarda daha başarılı oldu. Yeşil-beyazlı ekibimiz evinde Zonguldakspor ile 1922 Konyaspor’a mağlup oldu. Eğer ekibimiz bu evindeki iki maçını kazanmış olsaydı 16 puanla grubunda lider olacaktı.
Kırşehir Belediyespor’un geçen yıl ile bu yıl oynadığı ilk 7 haftasını değerlendirecek olursak, ekibimizin geçen sene 7 hafta oynadığı 7 maçtan 11 puan, bu sezon ise ilk 7 haftada karşılaştığı 6 maçtan 10 puan toplayarak geçtiğimiz sezonun 1 puan gerisinde yer aldı, ancak bu haftada sonunda evinde yapacağı Tarsus İdmanyurdusphor’u yenmesi halinde 13 puan toplayacağı daha başarılı olacağı anlaşılıyor.
Geçen sezon 7. haftasında 7 maçta 11 puan toplayan yeşil-beyazlılar 8. sırada yer alırken, bu sezon ise bir maç eksiği ile 6 maçta 10 puan toplayarak 6. sırada bulunuyor.
Bu sezon 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor sezonun ilk 7 haftası performansını değerlendirmek ve geçen sezonun yedinci haftasıyla karşılaştırmak istedik. 
Geçtiğimiz yıl Kırmızı Grupta mücadele eden ve sezonu play-off yarı finalinde noktalayan yeşil-beyazlı ekibimiz ilk 7 haftada 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi alıp 11 puanla 8’inci sırada yer almıştı.
Bu sezon da hedefini play-off olarak belirleyen Kırşehir Belediyespor, ilk 7 maçlık performansında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2’de yenilgi alıp 10 puan topladı ve puan cetvelinde 6’ncı sırada kendine yer buldu.
KIRŞEHİR’İN GEÇEN SENEKİ İLK 7 HAFTADAKİ MAÇLARI
Turgutluspor-Kırşehir Belediyespor: 1-0
Kastamonuspor-Kırşehir Belediyespor: 0-1
Kırşehir Belediyespor-1922 Konyaspor: 1-0
Eyüpspor-Kırşehir Belediyespor: 2-1
Kırşehir Belediyespor-Tarsus İdmanyurdu: 2-2
Kırşehir Belediyespor-Etimesgut Belediyespor: 0-0
Kırklarelispor-Kırşehir Belediyespor: 0-1
KIRŞEHİR’İN BU SENEKİ İLK 7 HAFTADAKİ MAÇLARI
Pazarspor-Kırşehir Belediyespor: 0-3
Kırşehir Belediyespor-Amedspor: 1-0
Kırşehir Belediyespor-Zonguldakspor: 0-2
Bucaspor-Kırşehir Belediyespor: 0-1
Kırşehir Belediyespor-1922 Konyaspor: 1-2
Erzincanspor-Kırşehir Belediyespor: 1-1
(Haber: Salih GÜNER)