Taner Öcal, takım içi rekabete büyük önem verdiklerini, bunun takıma fayda getireceğini düşündüklerini belirtti…

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Kırşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdürüyor.
Yeşil-beyazlılar, sabah-akşam idmanla yeni sezon hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.
Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taner Öcal, Bolu Green Park’ta bir açıklama yaptı.
Yeşil-beyazlı teknik adam, takım içinde rekabete parmak basarak, başarıya ulaşmak için rekabet ortamını iyi oluşturmaları gerektiğini söyledi.
2’nci etap çalışmalarının Bolu’da tam gaz devam ettiğini söyleyen Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taner Öcal, antrenmanlarda futbolcuların ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu, ayrıca takım içi forma rekabetin de ilk günden itibaren başladığını söyledi.
Transfer çalışmalarının devam ettiğini, kamp döneminde takıma katılacak yeni oyuncular olduğunu belirten Taner Öcal, giden oyuncuların yerlerin doldurmaya çalıştıklarını, gelenlerin gidenler kesenlikle aratmayacağına inandığını belirtti.
“REKABET BAŞARIYI GETİRECEK”
Takım içi rekabete büyük önem verdiğini, genç ve tecrübeli futbolculardan oluşan mevcut kadro ile yeni gelen futbolcular arasında büyük bir rekabet ortamı oluştuğunu, bu rekabetin takıma olumlu yönde yansıyacağını ifade eden Belediyespor’un hocası, “Geçen sezon ki kadromuzdan gidenler oldu. Yerlerini doldurmaya çalışıyoruz. 2 tane üst düzey oyuncu daha alacağız. Kadromuzu müsabakalar başlamadan önce şekillendireceğiz. Takım içi rekabete büyük önem veriyorum. Bu rekabet ilk günden başladı. Takım içi rekabetin takıma fayda getireceğini düşünüyorum. Neticede kazanan takım olacaktır. Maçlar başlamaya yakın dönemde rekabet daha da yukarıya çekeceğiz” şeklinde konuştu.
(HABER: SALİH GÜNER)

Rakibimiz Vanspor’da hazırlık maçları sürüyor

Erzurum kampında hazırlıklarını sürdüren Vanspor, geçen Cumartesi günü Erzurum’da oynadığı hazırlık maçında Erzincanspor’a 3-1 mağlup oldu.
Erzurum’da 2. Etap hazırlıklarını sürdürmeye devam eden Vanspor, ilk hazırlık maçında Pazarspor’la 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın ilk devresini 2-0 mağlup kapatan ekip, karşılaşmanın 2. Devresinde bulduğu 2 golle karşılaşmadan berabere ayrıldı.
24 Erzincanspor’la 2. Hazırlık maçına çıkan kırmızı siyahlı ekip, dün ise son hazırlık maçında Samsunspor’la karşılaştı. Hazırlık maçlarının sona ermesiyle Van’a dönecek olan kırmızı siyahlılar, Bandırmaspor maçı hazırlıklarına başlayacak.
Erzurum kampında hazırlıklarını sürdüren Vanspor, Van’da ise alt yapısında köklü bir değişime gitti.
Daha güçlü bir alt yapı oluşturmak ve gelecekte profesyonel takıma futbolcu yetiştirmek isteyen kırmızı siyahlı ekip, yeni teknik direktörlerle yola devam kararı aldı.
Vanspor kulüp Başkanı Servet Yenitürk, alt yapıda görev alan hocalarla bir araya gelerek beklentilerini anlattı.
Yenitürk geçmişte kırmızı siyahlı formayı giyen hocalar Vanspor alt yapısını layık olduğu konuma getireceklerine inandığını dile getirdi.
Vanspor alt yapısı Fahri Baştürk, Bengin Çakay, Can Polat, Murat Yıldırım ve Turan Aktürk’e emanet edildi.
1 Eylül’de sahasında oynayacağı Bandırmaspor maçı hazırlıklarını bu haftadan itibaren Van’da yapacak olan Vanspor, ilk resmi maçını galibiyetle tamamlamayı hedefliyor.
Şampiyonluk hesapları yapan grubun 2 güçlü takımı Vanspor Bandırmaspor karşılaşması 1 Eylül Pazar günü saat 16.00’da başlayacak.
Ligin 2. Haftasında Niğdespor deplasmanına gidecek olan Vanspor, ligin 3. Haftasında ise 15 Eylül Pazar günü Kardemir Karabükspor maçıyla taraftarlarıyla buluşacak