Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor 3’üncü etap kamp programı çerçevesinde Bolu’da ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Yaklaşık 2 hafta Bolu’da kamp yapacak olan yeşil-beyazlılar bu sürede 4 hazırlık maçı yapmayı planlıyor.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Kırşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdürüyor.
Yeşil-beyazlılar, sabah-akşam idmanla yeni sezon hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.
Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, Bolu’da bir açıklama yaptı.
Yeşil-beyazlı teknik adam, takım içinde rekabete parmak basarak, başarıya ulaşmak için rekabet ortamını iyi oluşturmaları gerektiğini söyledi.
3’üncü etap çalışmalarının Bolu’da tam gaz devam ettiğini söyleyen Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hocaoğlu, antrenmanlarda futbolcuların ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu, ayrıca takım içi forma rekabetin de ilk günden itibaren başladığını söyledi.
 “REKABET BAŞARIYI GETİRECEK”
Takım içi rekabete büyük önem verdiğini, genç ve tecrübeli futbolculardan oluşan mevcut kadro ile yeni gelen futbolcular arasında büyük bir rekabet ortamı oluştuğunu, bu rekabetin takıma olumlu yönde yansıyacağını ifade eden Belediyespor’un hocası, “Geçen sezon ki kadromuzdan gidenler oldu. Yerlerini doldurmaya çalışıyoruz. Kadromuzu müsabakalar başlamadan önce şekillendireceğiz. Takım içi rekabete büyük önem veriyorum. Bu rekabet ilk günden başladı. Takım içi rekabetin takıma fayda getireceğini düşünüyorum. Neticede kazanan takım olacaktır. Maçlar başlamaya yakın dönemde rekabet daha da yukarıya çekeceğiz” şeklinde konuştu.
Eylül’de başlayacak ligin zorlu geçeceğine inandığını ifade eden Kırşehir Belediyespor’un Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu yaptığı açıklamada: “Bizler Kırşehir Belediyespor takımı olarak hazırlıklarınıza tam gaz devam ediyoruz. Bolu’da kampımız devam ediyor. Günde çift antrenman yaparak yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Ligin zorluk derecesini biliyor ve antrenmanlarımızı buna göre yapıyoruz. Şu anda idman ve kamp koşullarımız son derece iyi geçiyor. Burada 4 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Hazırlık maçlarını da en iyi şekilde geçirip zorlu maratona hazır hale gelmek istiyoruz. Yeni bir yapı kurmaya çalıştık ve bunu da büyük ölçüde başardık. Yeni baştan kurulan bir takımın elbette bir uyum sorunu olacaktır. Çünkü futbolcularımız birbirlerini tanımaları için belli bir zamana ve birlikte çalışmaya ihtiyaçları var. Ben herzaman onların yanındayım. Onların birbirleriyle kaynaştırmaya ve tanımalarına yardımcı olmaya çalışıyorum. Bunun için çok çalışmak ve futbolcularımızın birbirlerini tanımalarına zemin hazırlamak zorundayız. 24 kişilik kadromuzda şu an her şey yolunda gidiyor. Başarılı olmaktan ve Kırşehir’i en iyi şekilde temsil etmekten başka bir hedefimiz ve düşüncemiz yok. Bolu kampında çalışmalarımızı sürdürürken, buraya kamp için gelen takımlarla da hazırlık maçları yapacağız. Kırşehir’imizin adını başarıyla temsil edip, taraftarlarımızın gurur duyacağı bir takım olmaktan başka bir düşüncemiz yok. Bu nedenle görev ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bizlere güvenen ve buraya getiren gerek yönetimimize, gerekse bu ili yönetenlere karşı mahcup olmamanın çabasındayız. Lige kadar eksiklerimizi gidererek hem bu ligte kalıcı olacağız, hem de daha üst liglere çıkmanın çabası içinde olacağız. Tabi bu konuda taraftarlarımızın da desteğini her zaman arkamızda görmek istiyoruz. Birlik ve beraberlik içinde olursak yeni kurduğumuz bu takımın lig büyük ses getireceğini ve Kırşehir’in adını başarıyla duyuracağına herkesin inanmasını istiyorum” ifadelerini kullandı. (HABER: SALİH GÜNER)