Son iki maçını kazanarak çıkışa geçen Kırşehir Belediyespor zorlu bir deplasmana çıkıyor

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR, BODRUMSPOR VİRAJINDA…

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor, ligin 10’ncu haftasında deplasmanda orta sıralarda mücadele eden ligin güçlü ekiplerinden Bodrumspor ile karşı karşıya gelecek. Bodrum İlçe Stadyumunda yarın oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.
Kırşehir Belediyespor, Ligin 10’uncu haftasında deplasmanda oynayacağı Bodrumspor maçının hazırlıklarını tamamladı.
Teknik Direktör Taner Öcal yönetiminde yapılan çalışma ısınma hareketleri 5’e 2 çalışması ve tempolu koşular ile başladı. Tempolu koşuların ardından pas yüzdesini artırmaya yönelik yapılan çalışmada dar alanda tek pas, top kontrolü ve uzun pas çalışması yapıldı. Yeşil Beyazlılar idmanın son 20 dakikasını taktik ağırlıklı yaptığı çift kale maçla tamamladı.
Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taner Öcal, son iki maçta aldıkları galibiyetin takıma moral verdiğini, futbolcuların güvenini arttırdığını ifade ederek, “Futbolda böyle inişli-çıkışlı anlar olur. Bazen bir başmışız ki seri galibiyetlerle zirvedeyiz, bazen de galibiyete hasret olmuş ligin orta sıralarındasınız. Bizler Kırşehir Belediyespor takımı olarak gerçekten karakterli futbolcular, yönetimimiz ve taraftarlarımız ile birlikte büyük bir güce sahibiz. Bu gücümüzü sezon sonuna kadar devam ettirip şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz Gerçekten takım olarak bu sene şampiyonluğa inandık ve inandığımız bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Çok büyük bir camiayız ve Süper Lig ayarında da taraftarımız var. Bu taraftara sezon sonu şampiyonluk yakışır. İnşallah emeklerimizin karşılığını sezon sonu şampiyon olarak alırız” açıklamasında bulundu.
Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Bodrumspor maçının hazırlıklarını tamamladıklarını ve bugün Bodrum’a hareket edeceklerini açıklayan Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taner Öcal, “Bodrumspor’un gücü ortada. Sadece 2 galibiyeti bulunuyor. Fakat onlar maç kazanamıyor diye rakibimizi kesinlikle küçük görmeyeceğiz. O maça da bir Niğdespor ve Karabükspor karşılaşması gibi ciddi bir şekilde hazırlandık. İnşallah 3 puanla döneceğiz” diye konuştu.
2.Lig Kırmızı gruba harika bir başlangıç yaparak Eyüspor, Kastamonuspor ve Bayburt İl Özel İdarespor’u yenerek 3’te 3 yapıp Ligi’n 3’üncü haftası itibariyle zirvede yer alan Kırşehir Belediyespor 4’üncü haftadan 7’nci haftaya kadar aralıksız 4 karşılaşmada galibiyet yüzü göremedi. Ligin 4’üncü haftasında sahasında Elazığspor’a ardından Tuzlaspor’a mağlup olan yeşil-beyazlılar, evinde peş peşe Sakaryaspor ile 0-0, Bandırmaspor’a karşı son dakika golüyle sahadan 2-2’lik eşitlikle ayrılarak evinde 4 puan kaybeden yeşil-beyazlıların imdadına Niğdespor yetişti.
Ligin son sırasında yer alan Niğdespor karşısında sahadan 3-1’lik skorla galip gelerek 4 maçlık galibiyet özlemini noktalayan Kırşehir temsilcisi bu maçın ardından geçtiğimiz haftada sahasında Kardemir Karabükspor’u yenerek çıkışını sürdürdü. Ligde topladığı 17 puanla 6’ncı sırada yer alan yeşil-beyazlılar, Bodrum deplasmanından çıkaracağı galibiyetle şampiyonluk hedefine adım adım yaklaşmış olacak.
Kırşehir Belediyespor’un deplasmanda karşılaşacağı Bodrumspor ise ligde topladığı 9 puanla 12’nci sırada yer alıyor. Lige 3-2’lik Ankara Demirspor yenilgisiyle başlayan Ege temsilcisi, 2’nci hafta evinde Sivas Belediyespor ile 0-0 berabere kaldıktan sonra Etimesgut Belediyespor ile 1-1, Vanspor’a da 4-0 yenilerek ilk 4 maçında galibiyet yüzü göremedi. Bodrumspor ilk galibiyetini ligin 5’inci haftasında deplasmanda 2-1’lik skorla Eyüpspor karşısında aldı. Eyüpspor galibiyeti ile moral bulan yeşil-beyazlılar, Kastamonuspor’a 5-1, Bayburt İl Özel İdarespor ile 0-0 berabere kalırken, ligdeki 2’nci galibiyetini ise sahasında 5-1 yendiği Elazığspor karşısında elde etti. Ege temsilcisi geçtiğimiz hafta da deplasmanda Tuzlaspor’a 2-0 öne geçtiği maçta 3-2 mağlup oldu.
Ligde topladığı 9 puanla 12’nci sırada olan Bodrumspor ile 17 puanla 6’ncı sırada olan bulunan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor arasındaki zorlu 90 dakika Cumartesi günü saat 13.30’da Bodrum İlçe Stadyumunda oynanacak.
Ligin 10’hncu haftasında Kırşehir Belediyespor, deplasmanda Bodrumspor’la karşılaşırken, Gruptaki diğer maçların programı şöyle:
Etimesgut Belediyespor-Vanspor FK, Sivas Belediye Spor-Eyüpspor, Niğde Anadolu FK-Sakaryaspor A.Ş., Kahramanmaraşspor A.Ş.-Tuzlaspor A.Ş., Ankara Demirspor-Kastamonuspor 1966, Kardemir Karabükspor-Bandırmaspor Baltok, Utaş Uşakspor A.Ş.-Bayburt Özel İdare, Ergene Velimeşe Spor-Birevim Elazığspor. (HABER: SALİH GÜNER)

Hakemler belli oldu

Kırşehir Belediyespor’un 26 Ekim Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Bodrumspor maçının hakem triyosu belli oldu.
Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre Bodrumspor’un kendi sahasında karşılaşacağı Kırşehir Belediyespor maçını Rize bölgesinden Muhammed Ali Metoğlu yönetecek.
Metoğlu’nun zorlu 90 dakikada yardımcılıklarını ise Ordu bölgesinden Mehmet Şengül, Amasya bölgesinden Emre Aslan yapacak.
Bodrum İlçe Stadındaki mücadelenin 4’üncü hakemliğine ise Samsun bölgesinden Erdem Mertoğlu atandı. Maçın gözlemciliğini Can Filat, Temsilciğini ise Zekeriya Hançer yapacak. (Haber: SALİH GÜNER)