TFF 2. Lig, Kırmızı Grup’ta şampiyonluk hesapları yapan Kırşehir Belediyespor devre arasında 5 futbolcuyu kadrosuna katarak kadrosunu zenginleştirdi.
Yeni transferlerle ilgili Kırşehir Belediyespor yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “Değerli Kırşehir Belediyespor Sevdalıları. Kırşehir Belediyespor'umuz devre arasında Eren Taşkın ve Bilal Özer'den sonra, Ahmet Kutlu, Yüksel Çal ve Kazım Çelik ile anlaşmaya varmıştır.
Takımımıza katılan bu genç oyuncularımızla üzün süreli anlaşma yapılmıştır.
Bu genç oyuncuların alınması gelecek yılın takım kadrosunu da oluşturma adına önemli bir adım olduğunu düşünüyoruz. Eren Taşkın; orta sol, 8 ve 10 numara mevkiinde, Bilal Özer; Sol bek ve sol açık mevkilerinde, Ahmet Kutlu forvet, Yüksel Çal sol açık, Kazım Çelik ise Santrfor mevkiinde oynuyor. Bize sıfır maliyeti olan bu son alınan 3 oyuncumuzun uzun yıllar takımımıza katkı sağlayacağı kanısındayız. Özellikle de altyapıda ki genç yeteneklerin Kırşehir Belediyespor'umuza katılma arzu ve isteklerini artıracağı kanısındayız. Takımızdan Bilal Gülden dışında ayrılan oyuncumuzun olmadığını bir kez daha tekrar etmek isteriz. Bildiğiniz gibi M. Apuhan ve M.Fatih Bayat sezon sonuna kadar kiralık verilmişti. ” denildi. (HABER: SALİH GÜNER)