Nazilli maçı öncesi bazı futbolcular kazan kaldırdı, “Hocamızı istemiyoruz!” dediler. Hakan Karaca gitti, değişen bir şey yok!

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR BERABERLİĞE ABONE: 1-1

STAD: Ahi

HAKEMLER:  İlker Yasin Savcı**, Ali Uğurtan Demirtaş**, Emrah Akkaya** (İstanbul Böl.)

4.HAKEM: Sezer Yalçın (İstanbul Böl.)

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: Bekir Demircan***, Oğuz Özden***, Tugay Adamcil**, Fatih Çiplak** ,Nuh Aşkın***, Hakan Erçelik***, Oktay Balcı** (Dk.88: Emre Demir**) Sırat Yeşilördek**, Savaş Yorulmaz**, Ozan Karabacak**,  Mert Ilıman** (Dk.80: Sinan Özkara**)

YEDEKLER: Ömer Kavurkacı, Şenol Sürüm, Mehmet Halil Daniş, Hasan Kaşıkara

TEKNİK DİREKTÖR: Sinan Özdoğan

NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Zekeriya Topayan***, Hasan Yurtseven***, Ebu Sıddık Çelik***, Cemal Şener*** (Dk.77: Mehmet Ersavaş**), Koray Baykara**, Mert Er Estik**, Onur Demir**, Aytaç Deniz** (Dk.80: Fatih Üge**), Selçuk Hakalmaz***, Mert Çapar*** (Dk.89: Hasan Demir**), Ahmet Gökbayrak**

YEDEKLER: Alper Yusuf Günaydın, Ömer Uzun, Furkan Apaydın, Cenk Alptekin, Diyar Kaba

TEKNİK DİREKTÖR: Taner Öcal

SARI KARTLAR: Dk.13: Hakan Erçelik, Dk.19: Savaş Yorulmaz, Dk.30: Fatih Çıplak, Dk.71: Sırat Yeşilördek (Kırşehir Belediyespor) /Dk.90+3: Koray Baykara (Nazilli Belediyespor)

GOLLLER: Dk.1: Ozan Karabacak (Kırşehir Belediyespor) / Dk.57: Cemal Şener (Nazilli Belediyespor)

Son haftalarda içeride ve dışarıda aldığı başarısız sonuçlarla herkesin tepkisini üzerine çeken 2. Lig ekibi Kırşehir Belediyespor’da Nazilli Belediyespor maçı öncesi skandal yaşandı.

Kırşehir Belediyespor’da haftalardır alınan beraberlik serisine Nazilli Belediyespor maçıyla devam etti. Hoca isyanı ile 6-7 futbolcunun baş kaldırması sonucu Kırşehirli Teknik Direktör Hakan Hayati Karaca maçtan bir gün önce istifa etti. Futbolcuların hoca bahanesi Nazilli maçında tutmadı ve maç yine 1-1 berabere bitti.

Kırşehir Belediyespor’da bir gün önce 7-8 futbolcunun isyan çıkarması sonucu teknik direktör Hakan Hayati Karaca’nın istifasıyla takımın başında kaleci antrenörü Sinan Özdoğan sahaya çıktı.  Kırşehir Belediyesporda sakat olan Osman Bodur ve isyan ederek bayrak açan bazı futbolcular kadroda yer almadı.

Milletvekili Metin İlhan ile Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun da izlediği müsabaka konuk takım Nazilli Belediyespor’un vuruşu ile başladı.

Gooolll Dk. 1: Kırşehir Belediyespor savunmadan uzun topla çıktı. Savunmadan atılan uzun top Nazilli defansından sekerek Ozan Karabacak’ın önüne düştü. Ozan, topla hızla ceza sahasına inerek kaleci Zekeriya ile karşı karşıya kaldı. Ozan, plase bir vuruşla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Dk.11: Kırşehir Belediyespor köşe atışı kazandı. Köşe atışını Tugay Adamcil kullandı. Tugay’ın ortasında savunmadan seken top karambol oluştu. Kırşehir Belediyespor ileri uç oyuncuları karambolde arda arda vuruşlarında top yandan dışarı çıktı. Kırşehir Belediyespor’lu oyuncular penaltı iddiası ile pozisyon sonunda hakeme itiraz ettiler.

Dk.20: Kırşehir Belediyespor atağın orta sahadan atılan derinlemesine pasla Mert Ilıman bir anda kaleci Zekeriya ile karşı karşıya kaldı. Mert, kaleciden sıyırılıp  topu kontrol edemeyip sıfıra kadar indi. Mert, gerilerden

gelen Savaş Yorulmaz’ı gördü. Savaş, elverişli pozisyonda topa vuramayınca Nazilli savunması araya girerek kalesindeki tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dk.38: Konuk takım soldan Mert Çapar ile geldi. Mert, soldan inip pasını ceza sahasındaki Cemal Şener’e çıkardı. Cemal’ın röveşata vuruşunda kaleci Bekir Demircan topa sahip oldu.

Dk.44: Konuk Nazilli Belediyespor orta alandan etkili geldi. Cemal Şener’in pasıyla Ebu Sıddık Çelik, orta sahadan topla ilerleyip ceza yayına kadar indi. Ceza sahası çizgisi üzerinden Ebu Sıddık’ın sert şutu yandan direği yalayarak auta çıktı ve ilk yarı Kırşehir Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Dk.53: Kırşehir Belediyespor soldan Fatih Çıplak ile geldi. Fatih, soldan inip pasını Ozan Karabacak’a çıkardı. Ozan, ceza sahasına koşu yapan Oktay Balcı’yı gördü. Oktay’ın sert şutu kaleci Bekir Demircan da kaldı.

Gol Dk.57: Konuk takım Nazilli Belediyespor soldan Mert Çapar ile atağa çıktı. Mert, soldan inip pasını Cemal Şener’e çıkardı. Cemal, plase bir vuruşla topu kaleci Bekir Demircan’ın yanından ağlara göndererek skoru eşitledi.

Dk.60: Kırşehir Belediyespor orta alanından Savaş Yorulmaz’ın derinlemesine pasına Ozan Karabacak koşu yaptı. Ozan, savunmadan sıyırılıp bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ozan’ın sert şutunu kaleci Zekeriya Topyapan kontrol ederek tehlikeyi önledi.

Dk.63: Kırşehir Belediyespor köşe atışı kazandı. Köşe atışını Tugay Adamcil kullandı. Tugay’ın ön direğe ortasına savunmadan ileri çıkan Sırat Yeşilördek’in ön direkte kafa şutu kaleci Zekeriya da kaldı.

Dk.75: Kırşehir Belediyespor sağdan Tugay Adamcil ile atağa çıktı. Tugay, sağdan inip ceza alanına koşu yapan Oktay Balcı’yı gördü. Oktay’ın sağ çaprazdan sert şutu üstten auta çıktı.

Dk.88: Kırşehir Belediyespor atağında Sinan Özkara kafayla topu Tugay Adamcil’e indirdi. Tugay, sağdan inip pasını Sırat Yeşilördek’e çıkardı. Sırat’ın ceza alanına gönderdiği topla buluşan Ozan Karabacak’ın sert şutu direğe çarparak yandan auta çıktı.

İlerleyen dakikalarda Kırşehir Belediyespor’un skoru arttırma çabaları sonuç vermeyince karşılaşma her iki yarıda atılan karşılıklı gollerle maç 1-1 beraberlik ile sona erdi. Bu sonuçla Kırşehir Belediyespor puanını 37’ye çıkararak ligde 11’inci sırada kaldı.

(HABER: Salih GÜNER)