TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grupta zirve mücadelesi veren temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Bayburt İl Özel İdarespor maçının hazırlıklarına Güneykent tesisinde devam ediyor.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda Kastamonuspor karşısında etkili bir oyun ortaya koyamayan ve sahadan 1-0’lık skorla mağlup ayrılarak zirve yarışında ağır bir yara alarak liderle puan farkını 9’a çıkaran Kırşehir Belediyespor, Bayburt maçıyla tekrar çıkış yakalamak istiyor.
Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Er, Güneykent Tesisi’nde yapılan idman öncesi 15 dakika süren bir toplantı yaptı. Futbolcularını Pazar günü Kastamonuspor deplasmanında alınan mağlubiyetten dolayı yapılan hataları tek tek anlatan yeşil-beyazlı teknik adam şampiyonluk iddiası ile yola çıktıkları bu sezonda her puanın değerli olduğunu daha iyi olacağını ve bu hafta sahadan galibiyetle ayılacaklarını söyledi.
Kırşehir Belediyespor, 20’nci hafta maçında kendi sahasında konuk edeceği Bayburt İl Özel İdarespor maçı hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.
Güneykent Saha’sında yapılan çalışmaya tüm futbolcular katılırken, Teknik Direktör Mustafa Er yönetiminde yapılan çalışma ısınma hareketleri 5’e 2 çalışması ve tempolu koşular ile başladı.
Tempolu koşuların ardından pas yüzdesini artırmaya yönelik yapılan çalışmada dar alanda tek pas ve kontrol pas olarak taktik çalışma yapıldı.
Antrenman sonunda yeşil-beyazlılar son 20 dakikasını taktik ağırlıklı yaptığı çift kale maçla sona erdi. Çift kale maçın ardından idman orta sahada yapılan karın kası çalışmasıyla son buldu.
Kırşehir Belediyespor bugün yapacağı taktik ağırlıklı idman ile Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Bayburt maçının hazırlıklarına devam edecek.
19. HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI: Kastamonuspor-Kırşehir Belediyespor: 1-0, Bayburt İl Özel İdarespor-Tuzlaspor: 1-4, Vanspor-Niğdespor: 4-0, Eyüpspor-Bandırmaspor: 1-5, Etimesgut Belediyespor-Kardemir Karabükspor: 3-0, Sivas Belediyespor-Bodrumspor: 2-0, Uşakspor-Ergene Velimeşespor: 2-0, Ankara Demirspor-Kahramanmaraşspor: 4-0, Sakaryaspor-Elazığspor: 1-0
20. HAFTANIN MAÇLARI: Kırşehir Belediyespor-Bayburt İl Özel İdarespor, Kahramanmaraşspor-Sivas Belediyespor, Bandırmaspor-Kastamonuspor, Bodrumspor-Etimesgut Belediyespor, Niğdespor-Eyüpspor, Tuzlaspor-Elazığspor, Ergene Velimeşespor-Ankara Demirspor, Kardemir Karabükspor-Vanspor, Uşakspor-Sakaryaspor
KIRŞEHİR BELEDİYESPOR’UN 2.YARIDAKİ MAÇLARI
Kırşehir Belediyespor- Bayburt Özel İdarespor (26 Ocak 2020 Pazar)
Birevim Elazığspor-Kırşehir Belediyespor (2 Şubat 2020 Pazar)
Kırşehir Belediyespor-Tuzlaspor (9 Şubat 2020 Pazar)
Sakaryaspor-Kırşehir Belediyespor (15 Şubat 2020 Cumartesi)
Bandırmaspor-Kırşehir Belediyespor (19 Şubat 2020 Çarşamba)
Kırşehir Belediyespor-Niğde Anadolu FK (23 Şubat 2020 Pazar)
Kardemir Karabükspor-Kırşehir Belediyespor (1 Mart 2020 Pazar)
Kırşehir Belediyespor-Bodrum Belediyesi Bodrumspor (8 Mart 2020 Pazar)
Piserro Kahramanmaraşspor-Kırşehir Belediyespor (15 Mart 2020 Pazar)
Kırşehir Belediyespor-Ergene Velimeşespor (22 Mart 2020 Pazar)
Uşakspor A.Ş-Kırşehir Belediyespor (29 Mart 2020 Pazar)
Kırşehir Belediyespor-Ankara Demirspor (5 Nisan 2020 Pazar)
Sivas Belediyespor-Kırşehir Belediyespor (12 Nisan 2020 Pazar)
Kırşehir Belediyespor-Etimesgut Belediyespor (19 Nisan 2020 Pazar)
Vanspor F.K-Kırşehir Belediyespor (25 Nisan 2020 Cumartesi)
(HABER: SALİH GÜNER)

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım:

‘Artık, şampiyonluk havasına girdik’

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, 1-0 kazandıkları Kırşehir Belediyespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Zor bir maçı geride bıraktıklarını söyleyen Teknik Direktör Yıldırım; “Daha zorları bizi bekliyoruz. Biz artık şampiyonluk havasına girdik. En kötü ilk 5’in içerisinde sezona sonuna kadar kalmak istiyoruz. Daha öncede söyledik, bu sadece bir kişiyle olmuyor, İnşallah; artık kongre var. Kim başkan olursa, ona destek verilmesi gerekiyor. Tekrar Cengiz Başkan’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanını bugün gördüm, çok mutlu oldum. Tribünde olmaları bile, bizi onore ediyor. Biz yolumuza devam ediyoruz, ilk yarı 3’te sıfır yapmıştık; ikinci yarıya başlarken 2’de 2 yaptık, üçte üç yapma şansımız da var. Bundan sonra herkesin, bu kulübe daha fazla sahip çıkması gerekiyor” dedi.
KASTAMONUSPOR’UN KONGRESİ BUGÜN
Bu arada GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, şehrin bütün dinamikler ile yaptıkları istişareler sonrasında 23 Ocak Perşembe günü yapılacak olağanüstü kongre öncesi başkanlık görevi için Enes Ege Aygün isminde karar kılındığını açıkladı.
‘Kimsenin kimseyle kavgalı olmasını, birbirlerini incitecek söz söylemesin istemiyorum’ diyen Onursal Başkan Aygün, Kastamonu’nun her bireyle barışık bir liste çıkarılmasını istediğini ifade etti.
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, bugün yapılacak olan olağanüstü kongrede herkesi Kastamonuspor çatısı altında birleşmeye davet ederek, “İlimizin ileri gelenleriyle Sayın Valimiz, Sayın Belediye Başkanımız, Sayın milletvekillerimizin her bir, sayın il başkanlarımız ile konuşarak Kastamonuspor’a sahip çıkma projesi geliştirin dedim. Herkes Kastamonuspor’un çatısında birleşsin. Çünkü bu takım çok iyi gidiyor çok başarılı işler yaptı. İlimizde bir sportif faaliyet, ilimizde bir renk” açıklamasında bulundu. (HABER MERKEZİ)

Kastamonuspor’da kaptan Faruk Öcal:

“Yolumuz uzun ve zor; mücadeleye devam”



Kırşehir Belediyespor’u Gazi Stadyumu’nda mağlup ederek galibiyet serisini dört maça çıkartan GMG Kastamonuspor’da kaptan Faruk Öcal, maçın ardından sosyal medya hesabından kısa bir değerlendirme yaptı.
Faruk Öcal, “Zorluklar, belirsizlikler, sezon başında ilk antrenmana çıktığımız günü hatırlıyorum. Atletle idman yaptığımız gün aklıma geliyor. Herkesin ‘bu takımdan bişey olmaz, düşer’ dediği bir ekiptik. Çok çalıştık, onca sıkıntıya rağmen büyük iş başardık şimdiye kadar… Kimse, ‘Banane çekip giderim’ demedi, sahiplendi. En güzel yaptığımız, becerebildiğimiz şeyde inanılmaz bir arkadaşlık ortamı oluşturduk. Bize güvenen, her zaman desteklerini eksik etmeyen herkese çok teşekkür ederim, yolumuz uzun ve zor… Mücadeleye devam inşallah…” (HABER: SALİH GÜNER)