Yeşil-beyazlılar, Pazar günü kendi sahasında grubunun güçlü ve iddialı ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu’nu ağırlayacak…

Kırşehir Belediyespor artık evinde kaybetmek istemiyor

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve haftayı Erzincanspor deplasmanında aldığı beraberlikle kapatan Kırşehir Belediyespor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Tarsus İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek. Ahi Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’da başlayacak.
Yeşil-beyazlı ekibimiz güçlü rakibi karşısında galibiyet almak için yoğun bir çalışma temposu geçirirken, Kırşehir Belediyespor Kulübü As Başkanı Çağatay Han Torun, Erzincanspor karşısında deplasmanda alınan 1 puanın önemli olduğunu, takımlarının her geçen daha iyiye gideceğini ve zirve yarışından asla kopmayacağını açıkladı.
Kendi sahalarında aldıkları Zonguldakspor ve 1922 Konyaspor yenilgilerinin herkes gibi kendilerini de çok üzdüğünü, ancak önlerine bakmak zorunda olduklarını belirten Çağatay Han Torun, “Ama futbolda bazen öyle sonuçlar vardır ve oluyor. Biz bunları bir yol kazası olarak görüyor ve bunları dışarıdan aldığımız galibiyetlerle telafi ediyoruz. Önümüze bakıyor ve ligte Kırşehirimizi başarıyla temsil etmek için bütün imkânlarımızı seferber ediyoruz. Taraftarlarımızdan her koşulda bizlere destek olmalarını, takımımızın moral ve motivasyonunu bozacak tavır ve söylemlerden kaçınmalarını özellikle rica ediyoruz. Başarı ancak fikirde ve sahada birliktelik sağlanırsa gelecektir. İnşallah Pazar günü taraftarlarımızın da desteği ile güçlü rakibimizi yenip çıkışımızı sürdüreceğiz” dedi.
Son 2 maçından sadece 1 puan çıkararak zirve yarışının 5 puan gerisinde kalan Kırşehir Belediyespor, Tarsus İdmanyurdu maçıyla tekrar yeni bir galibiyeti serisinin başlatmanın planlarını yapıyor.
Ligde Pazarspor, Amedspor ve Bucaspor’u yenip Erzincanspor ile berabere kalıp 2 yenilgi alarak topladığı 10 puanla averajla 6’ncı sırada yer alan yeşil-beyazlı temsilcimiz, Ligin 8’inci haftasında Pazar günü sahasında ligde oynadığı 6 maçta 8 puan alıp 11’inci sırada yer alan Tarsus İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek.
CUMARTESİ 2 MAÇ VAR
Kırşehir Belediyespor’un sahasında konuk edeceği Tarsus İdman Yurdu karşılaşması dışında grupta 7 karşılaşma daha oynanacak. 8’inci haftanın açılış maçı Cumartesi günü oynanacak olan 2 karşılaşmayla başlayacak. 
Ligin 8’inci haftasının açılış maçında topladığı 15 puanla lider durumda bulunan Pendikspor, sahasında Akhisarspor’u konuk edecek. Pendik İlçe Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’da başlayacak.
Cumartesi günü oynanacak olan günün ikinci ve son karşılaşmasında ise Ankara Demirspor sahasında 1922 Konyaspor’la karşı karşıya gelecek. TCDD Ankara Demirspor sahasında saat 14.00’da oynanacak.
PAZAR GÜNÜ ZORLU KARŞILAŞMALAR OYNANACAK
Beyaz grupta 8’inci haftanın heyecanı Pazar günü oynanacak 5 karşılaşma devam edilecek.
Kırşehir Belediyespor sahasında Tarsus’u konuk ederken, Kırklarelispor, ligin güçlü ekiplerinden Amedspor ile karşı karşıya gelecek. Kırklareli Atatürk Stadyumunda ki zorlu 90 dakika saat 13.00’da başlayacak.
Geçtiğimiz hafta sahasında lider Pendikspor’a tek golle yenilerek zirveye yaklaşma şansını elinle tepen Ispartaspor, deplasmanda Uşakspor’a konuk olacak.
Haftanın diğer karşılaşmalarında ise Nazilli Belediyespor-Erzincanspor, Karacabey Belediyespor-Zonguldakspor ve Eskişehirspor-Bucaspor karşılaşmaları oynanacak.
Ligin 8’inci haftasında fikstür gereği Şanlıurfaspor ile Pazarspor haftayı maç yapmadan bay olarak geçirecek. (HABER: SALİH GÜNER)