Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, 4 hazırlık maçıyla lige başlamayı hedefliyor

Kırşehir Belediyespor, Antalya’da güç topluyor

TFF 3.Lig 2.Grubun lideri Kırşehir Belediyespor, 2. yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürürken, Antalya'daki ilk hazırlık maçında Pendikspor'u 2-1 mağlup etti.
Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, "Antalya Kampımız tam gaz devam ediyor. Kamp programı süresince 3 hazırlık maçı yapacağız. 4 hazırlık maçı yapmaya çalışacağız. İnşallah Antalya kampını en verimli bir şekilde tamamlar, Orduspor maçına daha iyi hazırlanmış bir takım olarak ikinci yarıya merhaba deriz" dedi.
Lara’da kamp yaptığı otel de Pendikspor’la bir hazırlık maçı yapan ve Fatih Şen ve Turgay An’ın attıkları gollerle 2 - 1 yenen Kırşehir Belediyespor, günde iki kez antrenman yapıyor.
Ara transfer çalışmalarının da devam ettiğini belirten Dinçel, “Sezon başında kadromuza kattığımız 5 futbolcunun çeşitli nedenle kulübümüzden ayrılmasının ardından bu futbolcuların yerine yeni futbolcular almak zorunluluğumuz doğdu. Kulüp yöneticilerimizle sık sık istişareler yapıyor ve bu konuda çalışıyoruz. Biz transferi transfer yapmış olmak için yapma düşüncesinde değiliz. Takımımıza katkı sağlayacak oyuncuları kadromuza katmayı istiyoruz. 4 Ocak’ta başlayacak transfer döneminde takımımıza katkı sağlayacak 4-5 futbolcuyla sözleşme imzalamak ve lige iyi bir başlangıç yapmak için çalışıyoruz. Takım olarak 20 Ocak’ta başlayacak lige kadar takımımızın hazır olması gerekiyor. İkinci yarının başlamasına 15 günlük bir süremiz kaldı. Bu süreyi çok iyi değerlendirmek zorundayız. Çok çalışıp Yeni Orduspor maçıyla ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmaktan başka bir hedefimiz ve düşüncemiz yok. Lara’da 10 gün sürecek kamp döneminde 4 hazırlık maçı yaparak lige hazır hale geleceğimizi düşünüyorum ” diye konuştu.
2. Lig ekiplerinden Niğde Anadolu Futbol Kulübü A.Ş.’den tecrübeli orta saha oyuncusu Cabir Coşar ile 3. Lig ekiplerinden Fatsa Belediyespor’da forma giyen stoper Fahrettin Bıyıklı ile anlaşan Kırşehir Belediyespor, şampiyonluk için kadrosuna yeni isimler katmaya devam ediyor.
Kulüp Başkanı Veli Şahin, teknik ekibin raporu doğrultusunda bu iki futbolcunun dışında sol kanat, kaleci ve forvet özellikli kanat oyuncusu olmak üzere 3 futbolcu daha transfer ederek transferi noktalayacaklarını açıkladı.
Bazı oyuncularla prensip anlaşması yapan yeşil-beyazlılar, anlaşılan oyuncuların kulüpleri ile sorunlarının çözülmesinin ardından kamuoyuna açıklayacak. Anlaşılan futbolcular, Kırşehir Belediyespor’un Antalya Lara kampına katılacak.
3. Lig’te Kırşehir’i en iyi şekilde temsil etmek için gece gündüz çalışan Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Veli Şahin, kulübün yaptığı açıklamalarının dışındaki spekülatif haberlere kimsenin inanmamasını isteyerek, yalan haberlerin hem kendilerini, hem de kulübü olumsuz yönde etkilediğini sözlerine ekledi. (HABER: SALİH GÜNER)